v tomto Superbe bol meneny motor,nje opraveny ale vymeneny komplet (chlap ma blocky za opravu na 8500 Euro) podla mna je to velke plus pre to auto ale moja priatelka ma pochyb
@etelnair podla odkazov chcú auto za 8 tisíc eur, ak spustia z kategórie tak za 10 000 eur sa dá kúpiť dosť áut. podľa mňa je to lepšie ako dáke jazdenky pri ktorých nikdy nevieš čo sa za nimi skrýva... radšej mať auto síce z nižšej kategórie ale je nové.
@frano Však to je dobré, že je starý vymenený za nový a nemyslím si, že by sa nový motor tak rýchlo pokazil - teda podľa toho, v ktorom roku bol vymieňaný. Tvoja priateľka by možno bola radšej, keby si si kúpil nové auto, než ojazdené, len ti to nechce povadiť na rovinu - neviem.
@method nikde som ale nenapísala že ja si teraz pôjdem alebo v dohľadnej dobe kupovať auto radšej si počkám a kúpim to nové, a tak či tak mne by teraz ešte auto bolo na dve veci ale ak si budem kupovať auto pre rodinu, teda už budem v ich veku, tak už duplom ako som už písala to bude nové...
@husky tak ja tu dam auto co ma novy motor a ty mi vazne posles linky na 170 000km inzeraty???To fakt nemyslis vazne...
Len dufam ze ked budes vyberat auto pre seba tak do toho investujes kusok viac casu...
@blood6 celkom slusny inzerat uznavam ale predsa je Superb o triedu vyssie a ten novy motor k tomu,podla mna ak s tym motorom nebudem jazdit ako debil tak mam pokoj na min. 8 rokov
@trubka91 ten motor bol meneny minuly rok,a ja som tiez toho nazoru ze novy motor njeje minus ale plus..presne ako ine autodiely vzdy su lepsie ked su nove-mne to pride uuplne logicke a nechapem ako njekto moze prist nato ze je zle ked ma auto novy motor??
@wera55555 a ja ti garantujem ze ked budes ozaj kupovat auto a spocitas si 2+2 tak nove nekupis nove nechaj kupovat tupych nemcov ktory ich po par rokoch predavaju aj ked nemusia len preto ze sused si tiez kupil nove...
a najlepsi su ti co nato ani nemaju a beru si uvery len aby mali nove pekne auto,splacaju to nejake roky potom auto vymenia a splacaju dalej,v podstate robia iba na najom a auto..
Novy motor ... mozno aj z vrakoviska ... a po peknej stotisicovke ... v aute ktore majitel predava za menej ako je faktura na motor ... motor novy este v zabehu ... ved v novej karoserii nabehal len par kilometrov
@frano Neviem ani ja, ten vymenený motor je naozaj veľké plus, aspoň s opravou či výmenou nebudeš mať neskôr starosti ty. A inak to auto vyzerá dobre, ale napr. také čo sú dovezené s Talianska sa dajú zohnať aj oveľa, oveľa lacnejšie - ale ak ti suma nerobí problém, tak v poriadku.
A neuvažoval si nad tým, že by si si ho dal potom prerobiť na plyn?
podla mna birdz neni portal na taketo otazky a po druhe ked si o tej kupe tak skalopevne presvedceny (podla tvojich reakcii na kritiku toho auta usudzujem) tak naco sa vobec pytas??? pokial viem co chcem, som presvedceny o serioznosti tak sa nevypytujem na birdzi ale rovno kupujem
@matheusko vies uz som raz nasiel v nemecku auto s ktorym som bol 7 rokov spokojny,a wer mi ze takyto ludia existuju lebo su situacie v zivote ktore im nedaju na vyber ako rychlo predat a toto je presne taky pripad,to auto pouzival syn ktoremu sa uvolnilo njeco z motora tak nestastne ze to bolo nasate do motora a dojebalo ho to,syn dal motor vymenit kusok pojazdil a jeho firma ho poslala dlhodobo do svajciarska a dala mu aj firemne auto...
otec ma svoje,syn ma firemne a toto treba predat...
@frano sak dalej ver tym bajkam o novom motore, potom sa necuduj ze tomu ma problem uverit polovica fora + frajerka
inak odporucam tento clanok: » www.birdz.sk/technika/kupit-... hlavne posledny prispevok, chalana poznam osobne a celkom pekne to tam rozpisal, osobne sa mi paci tato cast:
Pokiaľ má auto najazdených 120 tisíc, ale volant je okusaný a kvalt páka behá, ako varecha vhrnci, sedačkvodiča je vysedená ako stará fotelka u babičky, tak vás chce predajca ojebať... (kilometre sú nedôležité, ja vždy hovorím, že kupujem auto, nie kilometre.) Extrém je, keď kupujete auto z Nemecka, alebo Švajcu, je normálne, že starší medveď má namlátených 350 litrov a nebude mu nič, doslova nič. (ale to nie je auto zo slovenska nie?)
ked kupujes kilometre tak nech sa paci, ale auto nerobia iba kilometre
@husky aj kupujem auto s malo kilometrami a investujem do hladania tyzdne a rozposlem X mailov aby som sa popital na vsetko co ma zaujima,a poviem ti ze posledne auto co som kupil v nemecku malo 7 rokov a 27000km a poctivych 27000 nebolo stocene ani o kilometer-a mam na plane spravit taku kupu este raz:
tento pasat ma 10 rokov,maximalnu vybavu,ani skrabanec a momentalne 80 000km-lebo chlap zije v Anglicku a zle sa mu tam s nim jazdi a to najlepsie nakoniec dnes mi pisal ze ho pusti za 6000 a kedze mi to Mondeo co som chcel predali kupim si Pasata
@frano ja ti to neberiem, ale zase asi mame ine preferencie. ked cakas ze sa auto nepokazi ked s nim jazdis, to je vazne utopia, zalezi len ako a co to bude stat a tieto Passaty 2.0TDi cka teda dobru povest nemaju (mali sme ich vo firme asi 30 tak viem co pisem)
@frano niekedy ked sa clovek prilis snazi a chce vyhoviet kazdemu, nevyhovie nikomu
konkretne: Do problémov sa môžete ľahko dostať s motormi 2.0 TDI. Je to neuveriteľné, ale v Passate ich je celkom šesť. Ako prvý sa do auta dostal liatinový motor 2.0 TDI PD 8V (103 kW/140 k). Je odvodený z agregátu 1.9 TDI PD, má osemventilovú techniku a jeho vstrekovanie čerpadlo-tryska druhej generácie (Bosch) pracuje rovnako ako pri 1.9 TDI PD s elektromagnetickými vstrekovačmi. S naladením na výkon 103 kW však už nedokázal splniť emisnú normu Euro 4 bez časticového filtra, čo sa mu nakoniec aj stalo osudným. Rovnaký výkon dosahuje aj modernejší motor 2.0 TDI PPD, ktorý dostal novú 16-ventilovú hlavu valcov a druhú generáciu priameho vstrekovania čerpadlo tryska (VDO Siemens) pracujúceho s piezoelektrickými vstrekovačmi. Lepšie rozdelenie vstrekovacích dávok sa prejavilo v kvalitnejšom spaľovaní zmesi, takže novinka našťastie opäť nepotrebovala časticový filter. Bez neho sa však nezaobišla najvýkonnejšia verzia 2.0 TDI PPD (125 kW/170 k).
V roku 2008 boli motory PPD v tichosti prepracované na priame vstrekovanie common-rail a dostali označenie TDI CR. Tie sú tichšie, zachovali si enormne nízku spotrebu a pomocou plameňa vo výfukovom potrubí dokážu omnoho flexibilnejšie regenerovať zanesený časticový filter. Pre úplnosť dodávam, že tiché vystriedanie motorov malo s veľkou pravdepodobnosťou zabezpečiť bezproblémový výpredaj starých motorov TDI PPD.
len tolko ze necakaj, ze auto ktore bolo vyrabane primarne pre firemnych zakaznikov a flotily aut sa bude servisovat lacne a jednoducho...tie auta su proste robene na istu zivotnost, potom sa uz sypu ako pokrove karty (hlavne po viac ako 5 rokoch)...holt nove auta co ti poviem
ale ked uz sa nieco vyskytne, tak zozenies hocikde a rychlo ako pri inych znackach. to sa len hovori ze je problem zohnat, nemame tu komunizmus predsa.
ale ako hovori majo, tie diely na japonca moc nepotrebujes.
inak, uz 3tie forum o autach od teba a stale ziadne kriteria typu: ake auto, kolko ludi vozit, kam (km), ako casto, aka vybava, kolko mas na pripadny servis a udrzbu a pod
och mein gott ... ďaľší človek ktorému ukradnú vylietanú truhlu ... za tú cenu sa dá zohnať nový model z nemecka a bral by som 1.9TDi či už kôli spotrebe, registračnej dani údržbe a je to jeden z najvydarenejších motorov vo svojej kat. koncerňáckej, výkon je vysoko postačujúci aj pri plnom naložení auta .... mimochodom za takú cenu sa dá kúpiť Jaguar S-Type, Citroen C5/C6, Mondeo, BMW 5- vo full výbave ktoré iste nebude pre zlodejov takým lákadlom, ale to je len môj subjektívny názor ktorý nejak nechcem propagovať za každú cenu .... ja už auto nemám ani nebudem mať je to pre mńa zbytočnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@husky a priatelka dava znacnu sumu za to auto tak ma co do toho kecat
@frano ale ked uz silou mocou chces takeho superba s takym motorom, tak nech sa paci, stalo ma to asi 26 sekund casu:
» skoda-superb.autobazar.eu/20-tdi-comfort-...
» skoda-superb.autobazar.eu/20-tdi-elegance...
» skoda-superb.autobazar.eu/20-tdi-comfort-...
» skoda-superb.autobazar.eu/20-tdi-lk-dpf-i...
ten posledny je L&K a mne osobne sa paci + je od celkom dobreho predajcu Peter Auto z Nitry, ten mava zaujimave auta za dobre ceny
v kazdom pripade toto mi pride ako nejaka somarina
» suchen.mobile.de/auto-inserat/sk...
» dopice.sk/5kU...
Ale ak sa ti pozdáva kupuj
Len dufam ze ked budes vyberat auto pre seba tak do toho investujes kusok viac casu...
@blood6 celkom slusny inzerat uznavam ale predsa je Superb o triedu vyssie a ten novy motor k tomu,podla mna ak s tym motorom nebudem jazdit ako debil tak mam pokoj na min. 8 rokov
a najlepsi su ti co nato ani nemaju a beru si uvery len aby mali nove pekne auto,splacaju to nejake roky potom auto vymenia a splacaju dalej,v podstate robia iba na najom a auto..
A neuvažoval si nad tým, že by si si ho dal potom prerobiť na plyn?
otec ma svoje,syn ma firemne a toto treba predat...
inak odporucam tento clanok: » www.birdz.sk/technika/kupit-...
hlavne posledny prispevok, chalana poznam osobne a celkom pekne to tam rozpisal, osobne sa mi paci tato cast:
Pokiaľ má auto najazdených 120 tisíc, ale volant je okusaný a kvalt páka behá, ako varecha vhrnci, sedačkvodiča je vysedená ako stará fotelka u babičky, tak vás chce predajca ojebať... (kilometre sú nedôležité, ja vždy hovorím, že kupujem auto, nie kilometre.) Extrém je, keď kupujete auto z Nemecka, alebo Švajcu, je normálne, že starší medveď má namlátených 350 litrov a nebude mu nič, doslova nič. (ale to nie je auto zo slovenska nie?)
ked kupujes kilometre tak nech sa paci, ale auto nerobia iba kilometre
» www.autoscout24.de/Details.aspx?pr...
tento pasat ma 10 rokov,maximalnu vybavu,ani skrabanec a momentalne 80 000km-lebo chlap zije v Anglicku a zle sa mu tam s nim jazdi a to najlepsie nakoniec dnes mi pisal ze ho pusti za 6000 a kedze mi to Mondeo co som chcel predali kupim si Pasata
tak sup do toho!
@37 amen
aj ked musim uznat ze aj jeden mechanik mi odporucal japonca ale mne sa proste nejako nepacia..
konkretne: Do problémov sa môžete ľahko dostať s motormi 2.0 TDI. Je to neuveriteľné, ale v Passate ich je celkom šesť. Ako prvý sa do auta dostal liatinový motor 2.0 TDI PD 8V (103 kW/140 k). Je odvodený z agregátu 1.9 TDI PD, má osemventilovú techniku a jeho vstrekovanie čerpadlo-tryska druhej generácie (Bosch) pracuje rovnako ako pri 1.9 TDI PD s elektromagnetickými vstrekovačmi. S naladením na výkon 103 kW však už nedokázal splniť emisnú normu Euro 4 bez časticového filtra, čo sa mu nakoniec aj stalo osudným. Rovnaký výkon dosahuje aj modernejší motor 2.0 TDI PPD, ktorý dostal novú 16-ventilovú hlavu valcov a druhú generáciu priameho vstrekovania čerpadlo tryska (VDO Siemens) pracujúceho s piezoelektrickými vstrekovačmi. Lepšie rozdelenie vstrekovacích dávok sa prejavilo v kvalitnejšom spaľovaní zmesi, takže novinka našťastie opäť nepotrebovala časticový filter. Bez neho sa však nezaobišla najvýkonnejšia verzia 2.0 TDI PPD (125 kW/170 k).
V roku 2008 boli motory PPD v tichosti prepracované na priame vstrekovanie common-rail a dostali označenie TDI CR. Tie sú tichšie, zachovali si enormne nízku spotrebu a pomocou plameňa vo výfukovom potrubí dokážu omnoho flexibilnejšie regenerovať zanesený časticový filter. Pre úplnosť dodávam, že tiché vystriedanie motorov malo s veľkou pravdepodobnosťou zabezpečiť bezproblémový výpredaj starých motorov TDI PPD.
viac sa docitas na: » auto.pravda.sk/jazdene-auta/cl...
len tolko ze necakaj, ze auto ktore bolo vyrabane primarne pre firemnych zakaznikov a flotily aut sa bude servisovat lacne a jednoducho...tie auta su proste robene na istu zivotnost, potom sa uz sypu ako pokrove karty (hlavne po viac ako 5 rokoch)...holt nove auta co ti poviem
ale ked uz sa nieco vyskytne, tak zozenies hocikde a rychlo ako pri inych znackach. to sa len hovori ze je problem zohnat, nemame tu komunizmus predsa.
ale ako hovori majo, tie diely na japonca moc nepotrebujes.
inak, uz 3tie forum o autach od teba a stale ziadne kriteria typu: ake auto, kolko ludi vozit, kam (km), ako casto, aka vybava, kolko mas na pripadny servis a udrzbu a pod
» honda-accord.autobazar.eu/22-ctdi-executi...