Koľko by ste najviac boli ochotní zaplatiť za kurvu. Napíšte úplne takú tú maximálnu cenu, za predpokladu, že by bola úplne najkrajšia a najlepšia podľa vašich predstáv, aj by vedela dobre jebať a tak,,,,
ja by som za kurvu nikdy neplatil, lebo by som žiadnu ani nechcel, neviem hnusí sa mi predstava že niečo tak pekné a vzácne ako je intímny styk zdiela s neznámymi ludmi a ešte k tomu aj za peniaze ktoré jej nikdy nenavrátia stratený pocit tej ,,krásnej ľudskej čistoty,, ... žial všetky kurvy sveta a aj tie ktoré to nerobíte za peniaze ale iba tak a striedate vela partnerov LEN tak za hociaké benefity alebo dary, sa mi hnusíte ... pretože keď si nedokážete vážiť takúto krásnu a naozaj hodnotnú vec, najbližšiu intimitu, tak potom si neuvedomujete ani ludsku hodnotu ... a ani tú svoju
@likjul ja sa nepotrebujem kurviť ja mám prachov dosť, len ma zaujíma približná taká hodnota akú sú ľudia ochotní zaplatiť za sex je to aj tak úbohé podľa mňa @hadimistr tak niektoré aj niekoľko sto tisíc chcú ale tak to už sú iné kurvy napr. si zober Juliu Volkovú, tá fakt vezme aj stotisíc
@3 Na mojom privátiku si pod 400 € na dievča ani nesiahneš ...Osobne by som za kurvu neplatil, ale poznám týpka čo za sex vysolil 1300 € ženskej v jednom klube Jako pán 8)
@melancholik podla mna nie je na sexe nic hodnotne ani vzacne, je to mega prijemna vec, ale to je vsetko, zbytocne to ludia precenuju
a kurvy chapem aj ked som sa nikdy nekurvila ani za peniaze ani za ziadne dary ci benefity
@aventine to mi je lúto že sa takto na to pozeráš ... aj mne príde sex ako velmi príjemná vec ale na pravej hodnote naozaj začne naberať až keď cítiš skutočnú lásku a zdielaš tie najhlbšie city s niekym ...
@hadimistr Vo Zvolene, a Trstenej, pred Poľskými hranicami... Jaké europské ceny ?Tak si za peniaze ešte netrkal kamarát ..Možno nejakú bryndzu z diaľnice, tie ti dajú za jogurt
@karbyhokonstanta v prahe v top podnikoch mas hodinu za 100-200 eur, tak sa mi nechce verit ze niekde vo zvolene a trstenej, je 400 eur minimum aby si sa vobec kurvy dotkol..
@georg21 veď som to tam vysvetlil prečo @hadimistr to nevieš, verím že áno ... a to nieje romantický aj keď to tak vyzerá ... je len ... taký hlbší, skutočne, môže sa to zdať ako banalita celý ten proces parenia ale ak sme ludia takí akí sme, schopní skutočných citov a vnímania krásy a hodnôt, potom je sex niečim ovela viac ako len tým čím je vela ludmi prezentovaný
@hadimistr Ale to je privát pre dôležitých ľudí, nie pre chlapcov čo si idú po brigáde zajebkať ...Jebú len tí ktorí si zaplatili, a jebú zásadne len tie svoje...Ide o trošku iný privát, s inými pravidlami ...Navštív a pochopíš
@hadimistr mám na to vhodnú metaforu ... je to akoby si našiel na lúke krásny kvet, môžeš ho odtrhnúť ako to vidíš všade, kvety trhajú robia z nich kytice a tie sa dávajú do váz kde sa prenášajú rôzne prejavy vďaky alebo krásy ...alebo ju môžeš chodiť obdivovať, ako rastie a aká je krásna...obdivovať jej skutočnú hodnotu a jej cestu ... jej zmysel ... to že JE ... ,,vziať,, si z nej to na čo je stvorená ...
a nemyslím si že my sme stvorení na to aby sme robili to čo zvieratá ... tá doba už dávno pominula ... prečo je kvet kvetom a dokáže byť tak krásny keď ho môžeš odtrhnúť a zničiť jeho život len pre krátky prejav ,,náklonnosti,, ? ... myslím že skutočný človek ten kvet bude milovať taký a tam, kde práve je ...
@melancholik nie, nie si naivny.. kazdy ma svoj nazor, ma na neho pravo toto by som este pred dvoma rokmi ani za nic na svete nepovedal vtedy som si myslel ze vo vsetkom je pravdivy iba moj nazor, ale teraz uz rozmyslam inak..
@melancholik tie veci ako schopnosť citu, lásky, sebarešpektu, dôstojnosti sa dajú ľahko zakopať. Stačí žiť napr. čisto konzumným spôsobom života... veľakrát má na to vplyv prostredie, ľudia okolo. Preto má význam ukazovať ľuďom, že sa dá žiť krajšie, lepšie... :letim:
Beznu hodinovú taxu 60€ aj to sa mi zda veľa zo srandy sme sa pytali na cenník tých indiánskych sociálnych pracovníčok pri Košickom staničnom parku a za 10€ vám spravia aj krasokorčuliarsku zostavu z OH 2014
Ako pekne kocka polozila otazku. Nespytala sa, ci by chlap zobral stetku, ale kolko by za ju zaplatil Tak skryte skenuje ci chlapi su na stetky, alebo nie.
@acvd43xa7w Prečo by som ti to mal vravieť ? o__O Ak si z trstenej a vieš o nejakom "dome lásky" tak si zisti komu patrí ..@laurikaaa Možno si radodajná, a nik ti za to neplatí, to nie je fér...Ak si to premyslíš daj vedieť ...Myslím to vážne ..
@karbyhokonstanta nemam ako zistit, kto je majitel, nepoznam nikoho, kto tieto sluzby vyuziva, resp. o tom neviem ja sa pytam len ci je to ten, alebo ci je to nieco dalsie
Ak by som uvazoval že sa nachadzam v rozprávkovom svete kde všetky dievčatá nosia pasy cudnosti a sex by bol len po svadbe, tak dajme tomu že za kurvu tak 400 € max,,...a inak neviem čo sa niektorý cuduju keď si objedna chlap cundru a len ju pozve na veceru alebo sa porozprava...niekedy sa z niekým nestrannym porozprávať otvorene p svojich problemoch nieje odveci. Lebo z nejakými problémami sa neradno zdoverovat ani najlepšiemu kamarátovi.
@psychonaut666 prepáčim
a napr. ja to nevidím ako dobrý spôsob porozprávania sa s niekým lebo nemám s kým. To rovno sa môžeš porozprávať s hocikým niekde na ulici, s kňazom. Lebo vtedy ide človeku o vypočutie, pochopenie, tak načo by som si platil.
A potom je to o postoji k sexu. A je niečo viac ako len niečo chvíľkové, je to záväzné lebo len raz sa niekomu dáš úplne. @5
@georg21 to o tom sa da fakt vela polemizovat @peculiar to je cisto moja vec ako sa vyjadrujem, teba pica do toho...to skor k tvojej fotke sa nehodia moralizatorske reci.... @horsiq v tom pripade by som to formulovala takto: ahojte, caute, chcem sa stat kurvou, kolko si mam pytat???
@georg21 K tej konverzácii ktorú som mal na mysli....tam ide skôr o to ako ten rozhovor vníma druhá strana, snaží sa vcítiť čo najlepšie do tvojej situácie a pomôct ti + je tam sexuálny náboj to ti nikto nedá (okrem priatelky) a len ty máš v rukách či sa vôbec niečo bude diať....nemám však na mysli kurvy čo jebú za 50 €...niečo ako japonské spoločníčky Gejša....
@psychonaut666 možno dá, ale jednoducho sa musíš rozhodnúť, mať zásady ako máš zásadu rannej hygieny a pod. a to formuje tvoj život, lebo napr. ked chceš si založiť rodinu tak asi nebude správne mať pohlavný styk kde tade, ale hľadáš toho pravého ako otca svojich budúcich detí.
@georg21 je strasne vela ludi, ktori nechcu rodinu..a nielen zeny ale aj muzi. Potom mas ludi ktori to rovia z potreby k peniazom prist....proste strasne vela roznych moznosti a ked uz aj niekto ide za tou kurvou sa rozpravat...tan proste nemusi ist o ziadny problem ktory nikomu inemu nemozes pivedat ale len uniknut stereotypu a ak na to niekto ma..neni problem. A dalsia vec je, ze to ze nejaka zena sa stala kurvou neznamena ze nechce mat rodinu alebo vlastne deti apod. Skor to byva take aktualne rozhodnutie. A este posledna moznost ze kurva moze byt aj baba ktora je na sexe zavisla (a to je fakt. Napr. Poznam jednu od ktorej odislo uz vela chlapov lebo nevladali ju jebat aona za to nemohla aj sa liecila a nic...tak sa stala kurvou..a vsetko ok) takzr netreba hadzat ludi do jedneho vreca ... ani kurvy, ani tych, ktori za nimi idu....
@horsiq toto mi pripomína časy, ked som chodila na prvú strednu a došla som do školy s cucflekom...tiež som sa vyhovarala..ze som padla zo schodov a rovno na krk som dopadla!
nevadi mi zaplatit za alkohol a pod ale dat jej prachy za sex... to je dost jednak ponizujuce a jednat take nepozyvam aj ked musim povedat ze poznam...
môj kolega vravel, že pri Slovnafte dávajú aj za polievku. Radšej som sa nepýtal odkiaľ to vie
@karbyhokonstanta
podnik pre dôležitých ľudí v takej ultradiere ako je Trstená ? To si robíš srandu?
haha už vidím ako všetci bohatí pajáci idú šukať na koniec sveta, kde líšky dávajú dobrú noc namiesto toho, aby išli do vychytených podnikov na úrovni v Prahe alebo vo Viedni. V najdrahšom viedenskom Babylon clube idú ceny 200+ a trvalo mi to 5 sekúnd než som to vygúglil takže tých tvojich 400 je úplne mimo misu
kurvy...
vzhladom na to, ze v holandsku v red light district idu vsetky kurvy za jednotnu cenu a to 50€, a zaroven priemerny plat v holandsku je 3,5 nasobok naseho, tak potom by to bolo 14 € a jedno € by som nechal ako tringelt a vytiahol by som sa nad holandanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
ani cent by som za takú nedal
ľuďom šibe
@hadimistr tak niektoré aj niekoľko sto tisíc chcú ale tak to už sú iné kurvy napr. si zober Juliu Volkovú, tá fakt vezme aj stotisíc
a kurvy chapem aj ked som sa nikdy nekurvila ani za peniaze ani za ziadne dary ci benefity
@sisi092 neni len taká obyčajná kurva že s hocikým
@hadimistr to nevieš, verím že áno ... a to nieje romantický aj keď to tak vyzerá ... je len ... taký hlbší, skutočne, môže sa to zdať ako banalita celý ten proces parenia ale ak sme ludia takí akí sme, schopní skutočných citov a vnímania krásy a hodnôt, potom je sex niečim ovela viac ako len tým čím je vela ludmi prezentovaný
...ako s ojadzenymi kurvami.profesionalkami
@maugly nemam rad take reci, potom som furt len smutny z toho, ze po mne sa nikdy ziadna na didzine nesapala
a nemyslím si že my sme stvorení na to aby sme robili to čo zvieratá ... tá doba už dávno pominula ... prečo je kvet kvetom a dokáže byť tak krásny keď ho môžeš odtrhnúť a zničiť jeho život len pre krátky prejav ,,náklonnosti,, ? ... myslím že skutočný človek ten kvet bude milovať taký a tam, kde práve je ...
no a čo som naivista
Celkom ma to zaujíma, nakoľko som odtiaľ Vezmi ma robiť tvoj biznis
Konečne budem Radodajná žena Trstenej, môj status sa posunie :happy:
a napr. ja to nevidím ako dobrý spôsob porozprávania sa s niekým lebo nemám s kým. To rovno sa môžeš porozprávať s hocikým niekde na ulici, s kňazom. Lebo vtedy ide človeku o vypočutie, pochopenie, tak načo by som si platil.
A potom je to o postoji k sexu. A je niečo viac ako len niečo chvíľkové, je to záväzné lebo len raz sa niekomu dáš úplne. @5
ale nikdy nic ja trtkam z lasky
@peculiar to je cisto moja vec ako sa vyjadrujem, teba pica do toho...to skor k tvojej fotke sa nehodia moralizatorske reci....
@horsiq v tom pripade by som to formulovala takto: ahojte, caute, chcem sa stat kurvou, kolko si mam pytat???
@karbyhokonstanta
podnik pre dôležitých ľudí v takej ultradiere ako je Trstená ? To si robíš srandu?
haha už vidím ako všetci bohatí pajáci idú šukať na koniec sveta, kde líšky dávajú dobrú noc namiesto toho, aby išli do vychytených podnikov na úrovni v Prahe alebo vo Viedni. V najdrahšom viedenskom Babylon clube idú ceny 200+ a trvalo mi to 5 sekúnd než som to vygúglil takže tých tvojich 400 je úplne mimo misu
jéj, to je také romantické :-S
aspoň troška príjemného človečenstva
v debate like this
vzhladom na to, ze v holandsku v red light district idu vsetky kurvy za jednotnu cenu a to 50€, a zaroven priemerny plat v holandsku je 3,5 nasobok naseho, tak potom by to bolo 14 € a jedno € by som nechal ako tringelt a vytiahol by som sa nad holandanov