Čautee,takže mám taký problém,pred rokom (áno viem som lemravá) som začala chodiť konečne na autoškolu,teóriu som absolvovala,jazdy ešte dve chýbajú..problém je v tom že kvôli škole som v októbri prestala chodiť na jazdy,a teraz mi prišla smska že mi v po
@sweetmarlenka To záleží od majiteľa autoškoly, ak od teba bude chcieť vytiahnúť peniaze, tak ti povie, že prešla lehota, ak bude férový, tak ťa len presunie do iného kurzu.
no paráda,tak moja autoškola je asi najhoršia akú som si possibly mohla vybrať ale ako super,nikde na stránke nemajú uvedené lehotu,ani vo vyhláške a zákone to nie je,ani mi nič nepovedali na začiatku kurzu,fakt profesionálny prístup,ani na mail nevedia odpísať,nič to,zajtra sa s nimi budem musieť porozprávať
tebe prepadol len platny zdravotny ony.. boze teraz som vstala.. to, co si bola na vysetreniach, ten papier plati len rok.. musis si ho dat obnovit a mala by si normalne pokracovat
rok má 365 dní a počet hodín ktoré musíš odjazdiť je 37 podľa vyhlášky ...AKO si kurva môže niekto robiť vodičák rok alebo rok a pol ??!!?!? a AKO sa môže niekto učiť tie testy keď sa tam všetko opakuje dookola ...
ja som si prvý krát deň pred skúškou prečítal 32 testov ku každej otázke len správnu odpoveď trvalo mi to 2,5 hodiny a napísal som to na 55 (niekomu to možno trvá dlhšie ale po 2 dňoch to musí vedieť aj dement) a z praxe potrebuješ len úplne jednoduché veci vedieť...
ale ono to potom tak aj vyzerá na ceste keď niekto si robí "papiere" rok že všade sa vlečieš za ním, čakáš na križovatke ak na božie zmilovanie, po 5km jazde do kopca kde ho nevieš obehnúť sa cítiš ak týždeň pred výplatou a potom keď konečne ho predbehneš tak sa raduješ ak deti z 3. sveta keď dostanú aidaidai futbalku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Jeden kurz mi už prepadol a jeden mi prepadne znova za mesiac. Smutné.
ja som si prvý krát deň pred skúškou prečítal 32 testov ku každej otázke len správnu odpoveď trvalo mi to 2,5 hodiny a napísal som to na 55 (niekomu to možno trvá dlhšie ale po 2 dňoch to musí vedieť aj dement) a z praxe potrebuješ len úplne jednoduché veci vedieť...
ale ono to potom tak aj vyzerá na ceste keď niekto si robí "papiere" rok že všade sa vlečieš za ním, čakáš na križovatke ak na božie zmilovanie, po 5km jazde do kopca kde ho nevieš obehnúť sa cítiš ak týždeň pred výplatou a potom keď konečne ho predbehneš tak sa raduješ ak deti z 3. sveta keď dostanú aidaidai futbalku...
jdu blejt velebnosti ....