Ahojky, prosím, ak viete niekto o nejakej adrese, kde si môžem jednoducho a free stiahnuť kvalitné, desingovo zaujímavé " menu " , prosím, napíšte. Thanks a lot. :o)
Chod napr na www.avast.com oni maju pekne java scriptowe menu..Pokial chces tu stranku robit len pre seba, tak si myslim ze by w tom problem nemal byt, ale ak chces mat s tej stranky zisk, tak tam by si uz mohla mat problemy, wjes copyright a podobne blbosti..
Inak ludia by ste sa uz mohli naucit pouziwat google:
Neboj, ak by som si niekde chcela stiahnuť a menu, stiahnem. Chcem si ho urobiť sama a naučiť sa ( aj keď na svojich chybách ), viem, že v úvode som napísala, že chcem stiahnuť to menu, zle som sa ale vyjadrila, chcela som len pozrieť približne , ako o vyzerá a podobne ten skript nejakého menu.
jemine..najlepsie menu je take co si sam spravis..a ak to robit nevies tak sa nechytaj..
kopirovat menu druhych sa neoplati..zalezi vsetko od grafiky stranok a podobne zalezitosti..at es mozes stiahnut menu ktore nebude kompatibilne s kodom na tvojej stranke..tak mas v apske...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Inak ludia by ste sa uz mohli naucit pouziwat google:
» www.google.sk/search?hl=sk&q=...
Neboj, ak by som si niekde chcela stiahnuť a menu, stiahnem. Chcem si ho urobiť sama a naučiť sa ( aj keď na svojich chybách ), viem, že v úvode som napísala, že chcem stiahnuť to menu, zle som sa ale vyjadrila, chcela som len pozrieť približne , ako o vyzerá a podobne ten skript nejakého menu.
Si pozri v hlavicke zdrojaku, ze ake su linky na javascriptacke documenty ... ale su aj vnutri
Ale tak ze mam dobru naladu
» avast.com/dynmenu.js... -> link na menu
a potom ako v zdrojaku mas pisat si pozri ...
v avaste v zdrojaku sa to menu zacina takto:
kopirovat menu druhych sa neoplati..zalezi vsetko od grafiky stranok a podobne zalezitosti..at es mozes stiahnut menu ktore nebude kompatibilne s kodom na tvojej stranke..tak mas v apske...