Milé dievčatá, milé ženy, napíšte ako vnímate, keď vám donesie chlap na prvé rande kvety, nemusí to byt zrovna kytica, bavíme sa o tom, že vám dá napr. ružu. Čo si o tom myslíte? Je to v pohode alebo je to nevhodné?
Vzdy sa potesili kvetu, vraj mali pocit, ze si ich vazim.. dobru odozvu mali aj biele cokolady, nikdy nevydrzali dlhsie jak 5 minut a v dvoch pripadoch som to skombinoval, jedly kvet (vtedy sa tazko zhanali a boli prekliato drahe).. raz to bolo fiasko, raz obrovske nadsenie... proste to zalezi od tvora, ktoreho vytiahnes vonku
@2
Ale zalezi aj na tom, aky mate medzi sebou vztah... ak je to napr. kolegyna ktoru dobre poznas a bavis sa s nou denne tak podla mna su kvety viac ako vhodne . Aj je to cudzie dievca, tak by som pockala na druhe, tretie rande...
No ja by som sa veľmi potešila a mal by veľké plus ale asi skôr na druhom rande alebo neskôr ak by to bolo prvé stretko s cudzím mužom bolo by asi blbé niesť si domov kvet od dakoho skym ste si nemali čo povedať a ďalšie stretko nebude ..
Neviem, nemám rada rezané kvety
Ocenila by som možno v prípadoch ako:
- daný kvet je trebárs karfiol, takže je to praktické
- nachádzame sa niekde, kde sú kadejaké náhodné lúčne buriny, ja sa nad nimi nadchýnam tak, ako sa nad takýmito zvyknem, a tak ten človek náhodne odbehne a vráti sa s natrhanými. Zároveň ale nie sme ďaleko od civilizácie, takže to nemusím ešte niekoľko hodín nosiť so sebou
Myslím že ako malá pozornosť je to milé pokiaľ sa ale nesnažíš si ju kadejakými darčekmi len získať..a tiež by to asi bolo lepšie neskôr nie na to prvé
Ako gesto je to milé, ale ja osobne by som mala problém prijať darček (hoc aj takýto maličký v podobne jedného kvietka) od muža na prvom rande (necítila by som sa pri tom komfortne, lebo by to vo mne vyvolávalo pocit, že som mu zaviazaná, že keď mi niečo dal, tak by sme stretnúť aj druhýkrát, aby som to nejako vyrovnala - pre toto isté nemám rada, keď muž na prvom rande platí, nechcem sa cítiť zaviazaná voči niekomu, ku komu sa cítiť zaviazaná nechcem .
Skôr by ma to potešilo až neskôr, keď by sme po pár stretnutiach mali obaja pocit, že sa chceme naďalej spoznávať + potešilo by ma to o to viac, ak by už na základe poznania, ktoré o mne nadobudol, vedel, že zrovna ruže nemám rada a zvolil by iný kvet.
Podla mňa je to úplne od veci na prvé rande ťahať so sebou nejakú burinu 0_0 akože môže to byť milé, možno keď si najprv sadnete niekde do reštiky, tam si ju dáš niekde do vody, najete sa a idete hneď domov a hotovo, tak by sa aj dalo si myslím, ale keby sa trepete niekam do kina alebo čo tak je to úplne od veci aby tam žena namiesto pukancov musela kvetinu držať, by som sa nasrala asi alebo keby sa idete niekam prechádzať. Jedine prijatelné mi to príde fakt iba keby idete do reštiky a odtial naspäť domov.
ja by som to na 1. rande nerobila (byť tebou). Hlavne, keď nevieš, či má rada rezané kvety ale inak je to 99% prípadov super a po čase je to viac ako super a je to znak, že si toho človeka vážiš a je to proste top!
@james98 Tak je to individuálne a záleží od dievčaťa.. ...len no ja teda som ešte nezažil dievča, ktorá by mi povedala, že to chce hneď po prvom stretnutí, jedine že by som si zohnal nejakú na sex
už som dospela do životnej fázy, kedy mi vonia aj ihličie a kvety a považujem to za pekný a praktický doplnok interiéru, ak tam občas sú, takže by som sa potešila. ale neviem, či by som psychicky prežila ten patetický moment, keby som videla, ako mi to nesie celý strom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale zalezi aj na tom, aky mate medzi sebou vztah... ak je to napr. kolegyna ktoru dobre poznas a bavis sa s nou denne tak podla mna su kvety viac ako vhodne . Aj je to cudzie dievca, tak by som pockala na druhe, tretie rande...
Ocenila by som možno v prípadoch ako:
- daný kvet je trebárs karfiol, takže je to praktické
- nachádzame sa niekde, kde sú kadejaké náhodné lúčne buriny, ja sa nad nimi nadchýnam tak, ako sa nad takýmito zvyknem, a tak ten človek náhodne odbehne a vráti sa s natrhanými. Zároveň ale nie sme ďaleko od civilizácie, takže to nemusím ešte niekoľko hodín nosiť so sebou
Skôr by ma to potešilo až neskôr, keď by sme po pár stretnutiach mali obaja pocit, že sa chceme naďalej spoznávať + potešilo by ma to o to viac, ak by už na základe poznania, ktoré o mne nadobudol, vedel, že zrovna ruže nemám rada a zvolil by iný kvet.