Ak si chceš za pár prehratí zničiť platňu, odporúčam nekupovať lacný LP prehrávač. To radšej nejakú dobrú Hi-fi Teslu z druhej ruky s magnetodynamickou prenoskou a vstavaným zosíkom a predzosíkom.
Gramofon mam od Sony kupil som jeden z poslednych kusov a dost davno. Sony predajna sa odvtedy 2x prestahovala, teraz su v nakupaku Central. A som spokojny, nema sice USB, vstavany zosilovac a ani vrchny kryt, ale hra krasne.
@matus123 ty si co za mantinel ??? ak sa nerozumiem niecomu, tak 10x tolko googlim a hladam a citam. urcite by som si nenehal poradit od jedneho cloveka z birdzu
ako kludne ti sem mozem hodit aky mam gramec ja, ako aj ti vyssie nadomnou a bol by si asi spokojny s tym O__O
ale ved rob ako chces a neviem kde sa vyvysujem, som ti proste napisal plan ako to robim ja a ten funguje vzdy
@n0win0u Mohol si radšej hneď povedať že máš gramec ( a aký ) , či si spokojný a akú máš skúsenosť . To by som 100 krát viacej ocenil než kroky a rady o tom ako založiť fórum na BIRDZi
@matus123 tak ale co mas z mojho subjektivneho pohladu na jeden gramec ? co ak to je moj jediny a nikdy som iny ani nepocul alebo nepouzival ? to ti je na 2 veci takato informacia
nesnazil som sa ta poucit v zakladani fora, ale skor v tom aby si informacie si najprv inak zoskupil. ale to je jedno, rob ako chces hovorim, je to tvoja vec ci to vezmes ako radu alebo nie
inak vlastnim jeden gramec ( aj so vstavanym radio prijimacom ) » gramofony.heureka.sk/hauser-pr-9550/... ( dieru do sveta to nerobi, zvuk priemerny, prirobil som si k tomu ine repraky, zvladnutelne ) a druhe, stare : tesla moderato 1037A, tiez nic moc, zvuk kolisavy, uz je remienok zoslabnuty, nic extra tiez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tym si vyfiltrujes ludi, ktori nepoznaju znacky/firmy/typy atd a dostanes sa lepsej odpovedi.
(bu bu bubu )
Tak čo keby si sa ty , nemontoval do toho čomu nerozumieš ? Veľké a múdre myšlienky by boli , ale pomoc žiadna . Prestaň sa povyšovať nad ostatných .
A nepotrebujem pomoc od ľudí , čo nepoznajú značky/firmy a typy , stačí mi 1 človek čo sa aspoň trochu rozumie .
@7
Díki za radu ...
ako kludne ti sem mozem hodit aky mam gramec ja, ako aj ti vyssie nadomnou a bol by si asi spokojny s tym O__O
ale ved rob ako chces a neviem kde sa vyvysujem, som ti proste napisal plan ako to robim ja a ten funguje vzdy
nesnazil som sa ta poucit v zakladani fora, ale skor v tom aby si informacie si najprv inak zoskupil. ale to je jedno, rob ako chces hovorim, je to tvoja vec ci to vezmes ako radu alebo nie
inak vlastnim jeden gramec ( aj so vstavanym radio prijimacom ) » gramofony.heureka.sk/hauser-pr-9550/... ( dieru do sveta to nerobi, zvuk priemerny, prirobil som si k tomu ine repraky, zvladnutelne ) a druhe, stare : tesla moderato 1037A, tiez nic moc, zvuk kolisavy, uz je remienok zoslabnuty, nic extra tiez