Ahojte, mám otázku ohľadom malovania nechtov u mužov... aky pocit to vyvoláva vo vás? A ked by vam to nevadilo tak aku farbu by ste zvolili pri mužoch? Lebo ja osobne by som s tym začal a konkretne s čiernou farbou...
Nijak vyrazne sa mi to nepaci ani na zenach, ani na muzoch, moje vlastne nechty to nezvladaju absolutne, ak si nechty chces lakovat, tak si ich lakuj, ale cierna vo mne strasne evokuje emo decka, ked uz, tak by som zacala nejakym peknym odtienom tmavomodrej na tvojom mieste.
ja si myslím, že chlapi ako takí nemajú čo mať lak na nechtoch, ale ak je niekto punkáč, emák, alebo čo ja viem čo, tak to rešpektujem a určite ťa za to nebudem upaľovať na hranici.
Mne toto pridu tak divne otazky.
Ved ked som bola ja na ZS si"odvazni Rockeri"nalakovali nechty na cierno, potom prisla era Emo kde si lakovali vsetci nechty na cierno, plno hudobnikov si lakovalo nechty na cierno(mozno u Mercuryho v 1974 to bolo nieco wow)...
Nie je to nic co by uz niekto neurobil, nic co by bolo proti dobrym mravom a ak sa to hodi ku stylu chlapa nech si aj nos nafarbi jak klaun na cerveno...
(No dobre, ten nis by bol kontroverznejsi ako tie nechty)
Ani legíny sa chlapom nehodia a kabelky a nosia ich. je to normálne? Ale veď ok, upáliť ťa neupália a je to tvoj život. Rob len tak, aby si sa cítil ty dobre a aby si neostal na okraji spoločnosti. Ono na samotnej pohode pridáva aj to, ako sa na teba díva okolie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pre mňa to síce nie je obzvlášť esteticky lákavé, ale to ti môže byť jedno, pokiaľ si ty spokojný
a na mužoch? veľké MEH
Ved ked som bola ja na ZS si"odvazni Rockeri"nalakovali nechty na cierno, potom prisla era Emo kde si lakovali vsetci nechty na cierno, plno hudobnikov si lakovalo nechty na cierno(mozno u Mercuryho v 1974 to bolo nieco wow)...
Nie je to nic co by uz niekto neurobil, nic co by bolo proti dobrym mravom a ak sa to hodi ku stylu chlapa nech si aj nos nafarbi jak klaun na cerveno...
(No dobre, ten nis by bol kontroverznejsi ako tie nechty)