zdravím ľudia, potreboval by som poradiť ohľadne lakov na nechty, takže k veci: mám kamarátku a tá je fanatička do lakov, už má nejakú tú zbierku a kedže má čochvíľa narodeniny rozhodol som sa jej prispieť do zbierky. Poradte nejakú dobru značku a poprípa
» petralovelyhair.blogspot.sk/2011/11/my-nail... odporúčam kuknúť.. videla som ho dávnejšie a mám pocit že tam spomína aj značky.. ale china glaze, essie, O.P.I sú značky. s ktorými nič neskazíš.. sú sice drahšie.. ale ak sa holka vyzná do lakov.. tak ich pozná.. a bude vedieť ktorá bije...
kamarátka objednávala také, čo pri zmene teploty menia farbu dosť psycho, celkom som sa zdesila, keď som zabudla, že ho mám, a keď som mala studené ruky a potom začala umývať riad, a zrazu som mala ružové nechty... (v teple bol ružový a v chlade priesvitný
a inak mám úplne najradšej catrice laky, lebo tie farebné sú také farebné, jak vo fľaštičke aj v jednej vrstve, len s takou tou perleťovo-priesvitnou radou som sa trochu osrala, lebo som si myslela, že bude biely, a on je biely až keď mám 3 vrstvy :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale ak by som si mala vybrať, tak nejaké dosť krikľavé disko laky by som prijala
kamarátka objednávala také, čo pri zmene teploty menia farbu dosť psycho, celkom som sa zdesila, keď som zabudla, že ho mám, a keď som mala studené ruky a potom začala umývať riad, a zrazu som mala ružové nechty... (v teple bol ružový a v chlade priesvitný
ale celkovo už si kupujem IBA od catrice na pupa: