Ja som bola na ipl (intenzivne pulzne svetlo) 3x a som nespokojna. Malo to byt trvale a nebolo, mozno trosku to pomohlo na nejaky cas, ale podla mna vyhodene peniaze. A to mi hovorili, ze tam mam prist 8x ze niekomu to az potom zaberie... tak urcitee a nechsm tam polku majetku pre chlpy
ja si pamatam ze raz nejaka odbornicka o tom hovorila ze to neexistuje aby to trvalo odstranilo, to je nemozne...ale len to spomali rast a tym padom tie dalsie narastu za velmi dlhu dobu
@3 jj. Ja som sa tiez bola pytat. Proste sa to musi obnovovat stale po nejakej dobe (cca 2 roky). Prvy krat musíš ist viac krat 3-7x.
A kazdemu to zaberie inac, najlepsie vysledky maju tmave a tvrde chlpky.
Ja mam takúto srandu na domáce použitie.... trva to ale dlho, je to prplacka, ale pomaly nejaké výsledky sa dostavujú, zdôraznujem Fakt pomaly... prvý krát som skúšala pred rokom bavilo ma to asi 2 mesiace a potom som to vzdala... volné miesta poostávali a teraz zase pokračujem... len treba sa tomu venovať 5x za mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A kazdemu to zaberie inac, najlepsie vysledky maju tmave a tvrde chlpky.