kazdy clovek sa tvari ako velmi mu zalezi na vnutri, ale pritom ziaden muz neodmietne peknu zenu. a so zenami neviem ako to je. mna osobne najviac pritahuj celkovy dojem. aj vzhlad aj spravanie.
nesuhlasim s tym, co si napisala v @0 - mily chalan moze byt hociako mily, ale ked raz pre teba nebude pritazlivy, budes ho brat len ako kamarata, vztah "nasilu" nie je dobra vec - ale ta pritazlivost sa nemusi zakadat len na vyzore, skorej ako pise @4 - charizma, iskra
@4 !!!! amen! poznám aj pár uplne priemerne alebo až atypicky vyzerajúcich ludí s takou charizmov že aj krásavci najväčší môžu ísť do prdele pred nimi!
takto... prvotný záujem (myslím to že si toho daneho človeka začne človek všímať,t en prvotný popud) je výzor...ale hneď v momente to prevalcuje hladanie charizmy alebo proste toho takeho vnútorného drbu...a až potom po čase môže človek zistiť aký je daný človek človek
čiže áno na výzore záleží (avšak každý má svoje chúťky a to svoje sa mu lúbi) ale charizma to je ten pravý kormáň!
@mariavs som nepovedala že si škaredá a ani ma nezaujímaš, ja som sa normálne vyjadrila- od toho je to verejné fórum, tak si odpusti impertinentné poznámky voči mojej osobe. rozumeno?
ja by som to dal 60 na 40. pre moralne a charakteorve vlastnosti, aky je ten clovek atd proste vsetko okolo toho. a 40 vizor. ci chcete alebo nie aspon trochu vas musi ten druhy clovek aj sexualne pritahovat ale samozrejme ani nahodou to nie je vsetko. si predstavte ze sedia vedla seba 130 kilovy uzasny clovek ktory ani muche neublizi, da sa s nim o vsetkom porozpravat miloval by vas celym srdcom atd atd.. a vedla neho krasny vysoky stihly respektíve vysportovany modrooky, s nadhernym usmevom ale bol by to hajzel hnusny, vrah, nekrofil a neviem co este sedeli by 5 metrov vedla seba a obidvoch by ste videli slecny po prvy x v zivote? myslim si ze neexistuje zena ktora by si neprisadla ku 130 kilovemu.. takze prvy dojem najma je s 90 percent o vizore..
Samozrejme ide aj o vzhľad..Ak vás človek fyzicky nepriťahuje,môže byť aj stelesnený anjel a nebudete ho chcieť..Ale určite je blbosť vyberať si partnera na základe toho ako vyzerá.. Niekedy sa stáva,že vás človek fyzicky začne priťahovať až neskôr a prvý dojem na vás urobí tým,aký je ..
na prvotné zaľúbenie má určite vplyv aj výzor, ale pre skutočnú lásku a trvalý vzťah je viac-menej nepodstatný.... a kto si zakladá vzťah na výzore, tak toho úprimne ľutujem...
u mňa je to obvykle prepojené - ak sa mi niekto páči fyzicky tak nejak "hlbšie" než povrchne (proste... máte to bežné že "je pekná", alebo "je krásna" a ide sa ďalej, a potom to čo ani často nepoviete, ale neviete z danej osoby spustiť oči), tak je to viacmenej signál že keď ju spoznám tak sa na ňu prinajmenšom zmotám, a naopak, keď sa na nejakú zmotám/do nejakej zamilujem, tak sa mi vďaka tomu začne páčiť aj fyzicky. čiže... hm... položenou otázkou sa zaoberám minimálne, čiže sa to dá interpretovať ako "nie je dôležitý"? vysomárte sa z toho sami
pre mna su dolezite sympatie. prvoplanovych radoby "fesakov" fakt neznasam. postupne, ked k danemu muzovi zacnem citit nieco viac, zalubim sa aj do jeho vyzoru, aj keby mal jazvu cez celu tvar napr. toto u mna fungovalo pri vsetkych 3 vztahoch co som kedy mala. najskor sa "zalubim" do povahy a toho aky je, az potom do vzhladu.
@nathalii hahahaha tiež som sa na tom smial, že "opäť raz sa mám vyjadrovať na túto tému?!"
A k veci: Isteže záleží na vzhľade Bez výzoru a vzájomných sympatií a príťažlivosti by sa interakční partneri A a B nikdy neprepracovali do štádia vzťahu...nikdy... Povaha a ostatné atribúty nadobúdajú dôležitosť až vo vzťahu samotnom...ale aby ten vzťah nastal, musí preskočiť iskra, musia sa navzájom priťahovať...
Mne sa vlastne žiaden chlapec nepáčil dokedy som sa doslova nezamilovala. Ja to nikdy neriešim. Ale keď som bola fakt zaľúbená za krásneho som brala aj chlapca o ktorom si teraz poviem že nevizerá nič moc.. Najprv sa zamilujem do jeho vlastností, povahy a potom si poviem "wou však on je dokonca aj pekný "
vyzor v zmysle, aby mne bola dana zena pritazliva, cize nemusi byt hned modelka alebo co.....a na charizmu neverim, lebo cirou nahodou ju maju hlavne pekni ludia (cim to len bude, hm? )
@kail91 Okey, tak poď so mnou von, ja ti vyberiem tú najškaredšiu, najtučnejšiu, smradľavú a zanedbanú ženu a potom rozoberieme ešte raz to, či si výzor všímaš alebo nie. Pretože ak by toto tvrdenie bolo pravdivé, tak by si mal akceptovať každú jednu ženu a dokázať s ňou uskutočniť i niečo viac intímne Tak aspoň netrep bludy...
pre mňa dievča, do ktorej sa zamilujem musí mať charizmu a musí tam proste zafungovať chémia.....
Napr. čo sa týka výzoru dievčaťa môjho vysnívaného, nemám vysoké požiadavky......aby mala dlhé vlasy (ale nepýtajte sa ma prečo práve takéto zosúladenie ...netuším) čiernej, blond alebo červenej farby (ale tak to je v podstate jedno), ptm môže byť takého menšieho vzrastu (pokojne aj 175 - 150 cm......v tomto rozmedzí) tvár nvm opísať, môže mať aj pár kíl navyše (vlastne je taká aj vítanejšia, radiator nechcem ani vidieť)......
No a ptm to je už o povahe, ktorú nevidno na vonok
Neviem byt dobra k cloveku, ktory ma fyzicky odpudzuje aj keby mi zniesol modre z neba. Nie tak aby som mu z vdacnosti poskytla najvacsie telesne potesneie so mnou... lebo to je neadekvatna cena...
@firestorm v @47 si pouzil 2 extremy, cim nemozes poukazat na to, ci niekomu na vyzore zalezi alebo nie
je jasne, ze 99% ludi by vonku neslo so spinavou, smradlavou osobou, ktora sa o seba nestara
ak by si pouzil pre potreby prikladu priemerne vyzerajuce dievca a nejaku vseobecne uznavanu krasnu zenu, skor by sa dalo polemizovat o tom, ci vzhlad dolezity je alebo nie, kedze x chlapov sa moze pacit nejaka normalna zenska, nez ta druha/naopak, pricom nikomu by sa nepacila spinava a smradlava skrata
@trdelniiiq Chcel som tým len poukázať nato, že jeho tvrdenie je utópiou...pretože ak by to bola pravda tak ja keby som mu ukázal na akúkoľvek...podotýkam AKÚKOĽVEK normálnu ženu na ulici (pod normálnou cháp dajakú babu normálne oblečenú..nie nejakú extrémnu...skrátka a proste valná väčšina, ktorú stretávame na uliciach) tak by mal byť schopný s každou touto jednou partikulárnou ženou interakcie, komunikácie a aj viac dokonca...
Jasné, komunikovať môžeme (a veľakrát aj musíme) s ľuďmi, ktorí nám nie sú výzorovo sympatickí...ale to viac intímnejšie už len s vyhradenou časťou...takže tak...
i ked, pomimo vyzoru tam hra obrovsku rolu i chemicka kompatibilita, pripadne to moze po urcitom case vyustit aj do pritazlivosti, hoc prv nebola ziadna
to ako ked si vezmem kamaratov chlapec-dievca, kde jeden k druhemu nic necitli/iba jeden a po urcitom case bola pritazlivost na jednej i druhej strane
hm, nechcem byť zlá, ale keby ma partner nepriťahoval, nevedela by som s ním byť...nie dlho
nie je to o tom, že som povrchná, ale aj spomínaná sexualita tu hrá stú rolu...
chlap môže byť milý, príjemný, inteligentný, ale keď nebude mať iskru, ktorá mi padne do oka, môžem sa premáhať akokoľvek, no nebudem k nemu inklinovať ((
preto som šťastná, že som si našla (respektíve si ma našiel) niekto, kto sa mi fyzicky veľmi páči a povahovo a názorovo mi úplne sedí...
Určité sympatie tam musia byť,ale aby bol pre mňa výzor prvoradý to asi nie.V poslednej dobe si všímam,že aj ked je chalan neviem ako pekný,tak charakter je dôležitejší ..
Podľa mňa je aj z dlhodobého hľadiska dôležité aby sa partner páčil Či už vnútorne alebo vonkajšie. Ale vnútorne je potom dôležitejšie. Predsa každý časom zostarne. A zase vonkajškom je ľahšie na prvý pohľad zaujať
Výzor je pre mňa doležitý na takú tú prvotnú chémiu. Ale zase aj človek,ktorý sa mi velmi nepáči na výzor može byť super a vtedy ma po čase začne priťahovať vnútro.. čiže nie je to doležité,ale vonkajšia krása je to čo si prvé všimnem..
Tak najskôr sa človek zaľúbi do vzhľadu no a to je prvý krok k bližšiemu zoznámeniu. U mňa to inak nefunguje. Nevedela by som chodiť s niekým kto ma nepriťahuje na pohľad. To by tam vždy chýbalo.
ked uz tu spominate charakter vs vzhlad, tak este musim dodat, ze nemusi platit pekna=mrcha,hlupa... skareda=mila, inteligentna...praveze v poslednom case stretavam bud podpriemerne pekne, ale namyslene, neprijemne, hlupe zenske alebo pekne, hanblive a inteligentne...strasne osobista kategoria su velmi pekne, mudre, ale citlive introvertky..a ja som si vzdy myslel, ze pekne zeny su extrovertne party divy ...ale kedze nie kazdy hlada vztah, tak sa dnes pozera len na vyzor...charakter je fajn, ale pre dobry sex nie prilis podstatny (charakter nepretiahnes), a nechcem byt za hulvata, ale ani kopa zien nechce nic vaznejsie, ale iba si uzivaju pomaly kazdy tyzden s inym, alebo ako to nazyvaju, ze "hladanie toho praveho", ale do vtedy sexu sa urcite nezrieknu
Nemusí byť zrovna najkrajší, ale tak mal by mať niečo do seba...najhoršie je, keď stretnete niekoho, kto je síce pekný, ale má v hlave nasraté človek nemusí byť dokonalý výzorom, ale musí mi vyhovovať po duševnej stránke s človekom, s ktorým ste len pre výzor, to nemá šancu vydržať dlho.
a podľa mňa je to tu zbytočné riešiť, pretože nad niečím ako je láska sa dá len veľmi ťažko polemizovať
@mariavs podla mna vo vztahu dvoch ludi musi každy na tom druhom niečo vidieť - myslim tým že sa mu musí niečo fyzicky na nom pačiť, pritahovať ho inak by to nebolo ono
Nezaľúbila by som sa do takeho, ktorý by ma nepriťahoval aj keby som s ním chodila kažý deň von... aj keby bol zvnútra fakt dobrý (takých bolo veľa)...
partnerska laska je vzdy len o vyzore....vnutro je taky bonus..ak jedinec opacneho pohlavia nie je pekny, moze sa aj roztrhat, aj tak si normalne nevrzne (teda ak nie je bohaty ...ako vravi @anu36
samozrejme, že ak by sa mi nepáčil aj fyzicky, tak by som asi ani nič neriešila.. ale ak je to chlapec jak oči, ale má nahovno povahu, tak ani tá krása mu nepomože
Pre každého "krása" znamená niečo iné. A obzvlášť mne sa páčia tak rôzne typy chalanov a báb, že pre mňa je ťažké zformulovať nejakú definíciu
Čo sa obyčajnej túžby týka, tam samozrejme výzor zaúčinkuje hneď. Aj ja keď vidím niekde nejakého pekného chalana či dievča, hneď by som si ich najradšej uniesla domov a nezisťovala by som si najprv ich charakter
Ale už sa mi to potvrdilo veľa krát, že keď niekoho začnem mať rada, výzor nehrá úlohu Napríklad ak má chlap charizmu, zapôsobí to na mňa mnohonásobne viac ako keby mal tehličky na bruchu, alebo čojaviemčo je bežne považované za atraktívne...
Ja sa snažím dať šancu všetkým a rozhodovať sa podľa toho, ako sa pri nich cítim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
ked ho spoznam lepšie a hoc by vezeral jak Sommerhalder a bol by debil, tak by mi to bolo jedno.
no nie je jedina priorita
nesuhlasim s tym, co si napisala v @0 - mily chalan moze byt hociako mily, ale ked raz pre teba nebude pritazlivy, budes ho brat len ako kamarata, vztah "nasilu" nie je dobra vec - ale ta pritazlivost sa nemusi zakadat len na vyzore, skorej ako pise @4 - charizma, iskra
hovorte si čo chcete, ale aj tak je najdôležitejšia charizma
čo však neplatí o chlapcoch medzi 15-18 rokom života lebo tí očividne myslia kokotom a nie mozgom (nehovorím že všetci)
flysser = kokot
takto... prvotný záujem (myslím to že si toho daneho človeka začne človek všímať,t en prvotný popud) je výzor...ale hneď v momente to prevalcuje hladanie charizmy alebo proste toho takeho vnútorného drbu...a až potom po čase môže človek zistiť aký je daný človek človek
čiže áno na výzore záleží (avšak každý má svoje chúťky a to svoje sa mu lúbi) ale charizma to je ten pravý kormáň!
hoci to sa asi vylučuje
Ta prvotna iskra tam urcite musi byt
A k veci: Isteže záleží na vzhľade Bez výzoru a vzájomných sympatií a príťažlivosti by sa interakční partneri A a B nikdy neprepracovali do štádia vzťahu...nikdy... Povaha a ostatné atribúty nadobúdajú dôležitosť až vo vzťahu samotnom...ale aby ten vzťah nastal, musí preskočiť iskra, musia sa navzájom priťahovať...
Nuž ale ak nie je v súlade so zmyslom pre humor, inteligenciou, charakterom a inými vlastnosťami, ktoré mi u človeka imponujú, dobrý výzor je na nič.
Napr. čo sa týka výzoru dievčaťa môjho vysnívaného, nemám vysoké požiadavky......aby mala dlhé vlasy (ale nepýtajte sa ma prečo práve takéto zosúladenie ...netuším) čiernej, blond alebo červenej farby (ale tak to je v podstate jedno), ptm môže byť takého menšieho vzrastu (pokojne aj 175 - 150 cm......v tomto rozmedzí) tvár nvm opísať, môže mať aj pár kíl navyše (vlastne je taká aj vítanejšia, radiator nechcem ani vidieť)......
No a ptm to je už o povahe, ktorú nevidno na vonok
je jasne, ze 99% ludi by vonku neslo so spinavou, smradlavou osobou, ktora sa o seba nestara
ak by si pouzil pre potreby prikladu priemerne vyzerajuce dievca a nejaku vseobecne uznavanu krasnu zenu, skor by sa dalo polemizovat o tom, ci vzhlad dolezity je alebo nie, kedze x chlapov sa moze pacit nejaka normalna zenska, nez ta druha/naopak, pricom nikomu by sa nepacila spinava a smradlava skrata
Jasné, komunikovať môžeme (a veľakrát aj musíme) s ľuďmi, ktorí nám nie sú výzorovo sympatickí...ale to viac intímnejšie už len s vyhradenou časťou...takže tak...
i ked, pomimo vyzoru tam hra obrovsku rolu i chemicka kompatibilita, pripadne to moze po urcitom case vyustit aj do pritazlivosti, hoc prv nebola ziadna
to ako ked si vezmem kamaratov chlapec-dievca, kde jeden k druhemu nic necitli/iba jeden a po urcitom case bola pritazlivost na jednej i druhej strane
nie je to o tom, že som povrchná, ale aj spomínaná sexualita tu hrá stú rolu...
chlap môže byť milý, príjemný, inteligentný, ale keď nebude mať iskru, ktorá mi padne do oka, môžem sa premáhať akokoľvek, no nebudem k nemu inklinovať ((
preto som šťastná, že som si našla (respektíve si ma našiel) niekto, kto sa mi fyzicky veľmi páči a povahovo a názorovo mi úplne sedí...
Ale to sa nedá povedať takto z hlavy... Niekomu sa môže páčiť osoba, nad ktorou vy krútite hlavou a zase naopak
a podľa mňa je to tu zbytočné riešiť, pretože nad niečím ako je láska sa dá len veľmi ťažko polemizovať
Nezaľúbila by som sa do takeho, ktorý by ma nepriťahoval aj keby som s ním chodila kažý deň von... aj keby bol zvnútra fakt dobrý (takých bolo veľa)...
Čo sa obyčajnej túžby týka, tam samozrejme výzor zaúčinkuje hneď. Aj ja keď vidím niekde nejakého pekného chalana či dievča, hneď by som si ich najradšej uniesla domov a nezisťovala by som si najprv ich charakter
Ale už sa mi to potvrdilo veľa krát, že keď niekoho začnem mať rada, výzor nehrá úlohu Napríklad ak má chlap charizmu, zapôsobí to na mňa mnohonásobne viac ako keby mal tehličky na bruchu, alebo čojaviemčo je bežne považované za atraktívne...
Ja sa snažím dať šancu všetkým a rozhodovať sa podľa toho, ako sa pri nich cítim.