akoze slecna @lelia by sa mohla vynorit castejsie jak raz za pol roka! ostatni mufloni odpisuju poctivo do troch minut lebo su za compom 24/7 takze v pohode a ked mi neodpisuju ini ludia tak ide vsetko podla planu akurat @mezomus by mohol lebo chcem ten spatny telefon kupit
jediny clovek, co ma tu doteraz najviac zaujimal je @divinatoire , ale mame aj ine sposoby komunikacie ako birdz a tym padom mi to tu je uplne u prdele ci mi ludia odpisu, alebo nie
laska ? berem to ako "kamaratstvo" keby stretnem osobne tak to je o inom ale cez net to je take brnkanie zatial som sa z netu stretol len z 1 osobou osobne no mozno sa to zmeni co my vieme
Niektorych uz povazujem za netovych kamosov ktori by neskor mohli eventualne prerast do realnych kamosov (u dvoch pripadoch o tom nepochybujem)
Potom je tu par ludi ktorych si vsimam a mam pre nich celkom pochopenie, aj ked nie vzdy zdielaju ten isty nazor ako ja.
A potom je tu aj par sedliakov, ktorych pochopit neviem, ale chcem, pretoze za kazdym osobnym problemom stoji nejaky komplex a ma to velmi bavi odhalovat.
Jaaa neviem ja tu vlastne ani s nikým nekomunikujem dlhšie ako mesiac Ale na druhej strane skoro každý víkend na nejakej party za mnou niekto dojde že jéj ty si tá z birdzu a tak a ono to poteší
@hov ädo (aj keď na BZ ho stihnúť je už takmer nemožné) @ena233 (vždy si musím pozrieť či dve dvojky, alebo dve trojky @luthien (lebo do školy som nikdy moc nechodila, tak si ju užívam aspoň tu) @mamradadeli (a teším sa na stretko ak ho spravíme) @stiewe (keď sa už fakt nemám s kým hádať, tak ona vždy zachráni situáciu) ....a tak podobne
Skôr ma vedia potešiť ľudia z reálneho sveta. A preto sa snažím buď si písať už len s ľuďmi, s ktorými som sa videla, alebo sa budem vidieť.. a tí ma vždy potešia
U mňa to napríklad fungovalo tak ( v minulosti, teraz sa tu vyskytujem len sporadicky), že keď som si s niekým písala fakt že dlho a tak, že som sa nevedela dočkať, až mi odpíše, so všetkými tými konverzáciami sme sa presunuli inde. Buď icq, občas FB a najlepšie naživo. A bolo to celé super.
@matusha ako kedy, ja asi hlavne bočím od tých, ktorí ma nezaujímajú, a tí, ktorí ma zaujímajú, zase bočia odo mňa ale v podstate si uvedomujem, že ma už nejaké vypisovanie ani príliš nebaví
@matusha a vlastne ono to bude teraz ešte aj tým, že starnem, posúvam sa niekam inam a čo mne pripadá úžasné, im, poväčšinou mladším odo mňa pripadá ako totálna konina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
inak svoje hlboke city nevyznavam verejne
Inak u mňa je to @zajko30
Akosi mi neodpisuje
v pondelok idem robiť :p tak zas bude trošku do pokladničky :p
ale!
posledné dni ma upokojuje písanie s Murom
teraz je mi tu asi najviac srdcu blízka @owad
Odo mňa ľudia strašne bočia
Ale ako aj teraz sú tu ľudia, kvôli ktorím sem rada chodím. Je ich menej, ale sú. Menovať ich nebudem.
a inak vďaka Birdzu poznám dosť fajn ľudí ... espešli niekoho výnimočného ale inak to tu nemám už moc rád a chodím sem viac-menej zo zvyku
..kvak..
a potom komentuj!
@pubertslatinocelny s jeho perfektnými komentmy
@tenario a jeho vtipné odpovede
@stunbiker s jeho zlatými motorkami a kvak...
@interrupcio s jeho dobrým vínečkom a hav....
@ohavnost s jej krásnymi fotkami, ktoré mi posiela...
@semhamforas o ktorom som presvedčený, že bude prinajmenšom dostojníkom ozbrojených síl SR
@hajzelbaba a ich doberanie s pubim
a ešte veľa ďalších..............filip
@h
Potom je tu par ludi ktorych si vsimam a mam pre nich celkom pochopenie, aj ked nie vzdy zdielaju ten isty nazor ako ja.
A potom je tu aj par sedliakov, ktorych pochopit neviem, ale chcem, pretoze za kazdym osobnym problemom stoji nejaky komplex a ma to velmi bavi odhalovat.
@hluzar raz, keď budeš psychológ, daj vedieť a dám sa k tebe liečiť
Bože ty a tebe podobní ste fakt úbožiaci
a dalej tu sú ešte @drzoal , @magorka , @marleymt , @strangelady , @kikhuska002 , @mmmoni , @walrus a další iní ktorých je dosť
ale nie, to vám ešte neleziem na nervy?
keby som tu musela písať všetkých, Lexi, nestihla by som ti odpísať na spoluautorskú
aspoň mám namiesto vypisovania čas na učenie, keď tu všetci tak bočíme a sme ...hmmm, obočiavaní