Som do nej totálne hototový. V skratke to popíšem. Chodíme spolu do triedy už asi 8 rokov a nikdy som k nej nič zvláštne necítil, vždy bola pre mňa len spolužiačka, možno kamarátka. Ale neviem, ale už pár mesiacov ma strašne priťahuje. Napríklad sme si ko
Ludia, ale nerobte si zo mňa srandu, fakt sa mi páči a ja totálne neviem, či aj ja jej, niesom síce najkrajší, ale snád už mohla vycítiť, že ju mám rád.
Napríklad bola týždeníčka a pýtala sa ma, išla osobne za mnou, či nezotriem tabuľu. Ja som samozrejme išiel, ked som zotieral, počul som ako sa o mne baví s ostatnými diečatami, že aký som milý, to je všetko
A jedného sa obávam, že ma niekto predbehne. Niesom najkarjší chlapec triedy, tým nehovorím, že som škaredý, ale bojím sa, že ked niečo neurobím, že ma niekto predbehne, ale moja odvaha spýtať sa jej hocičo je niekde na bode mrazu
tak potom nemusis ist hned za nou a vybafnut na nu ze si z nej hotovy..len bud pri nej...urcite ste dajaka partia a ked sa bude o niecom rozpravat zapajaj sa..aj ona s abude..ani nebudete vediet ako a zt sa budete rozpravat a mozes jej len tak nahdodit: pocuj, nepojdeme dnes poobede kupit ten prstem? a rande mas v kapse
viem ze to treba velku davku odvahy a dobre sa to hovori ale mozes len ziskat a urcite si uz vsimla ze ju mas rad skus sa prekonat a ak myslis ze to tak jednoducho nepojde zacni malickostami dajakymi pojde to postupne samo uvidis
Diki Lucy, viem, o čom hovoríš, jj, na nákup toho prsteňa ju npozvem, žiaľ, 60 000 nemám, to by som musel vyjradnúť banku, ale von ju pozvem, ale asi ja s partiou. Asi tomu nechám voľnosť, necj to príde samo, ked má, tak hej, ked nie, tak nie
bacha na vec aby si z teba nerobila prču ... pretože u naších bab je toto uplne normalna vec s tymto a pritom to neberu vazne , skor vyuzivaju . ja len oznamujem
Evans: nebol by problém, ale neviem, či je to dobrý nápad. Skôr by som najprv riešil to tak ako píše Lucy, možno, ked už budeme chodiť pravidelne vonku, tak aj tel. číslo aj icq či skype si vymeníme
presne tak tych 60 000 si nechaj na svatbu partia bude super ...aspon nebudes taky nervozny...neskor pojdete aj sami len netreba na nic tlacit ako hovoris vela stastia
Simanika: Ved to, neviem, ako to berie ona, prídem za ňou a spýtam sa, či mi nedá tel číslo, či nejde vonku a ona si zo mňa bude robiť srandu. ICQ som už skúšal a dopadlo to presne tak, ako som čakal. Nedalo mi ho s tým, že ho nemá. Nejdem ju upodozrievať, ale neverím, že nemá. Bud ma nechce alebo sa zľakla, že hned hcem ICQ
Diky. Tento týždeň máme chrípkové prázdniny a ja neviem, či ju pozvať vonku, či nie. Rád by som, ale odvaha je nulová, nebolo by lepšie, až ked budeme v škole dohodnúť?
my ked mame volno tak si ideme sadnut taka partia .... skus aj ty zavolat dakych ludi ci by si len tak dade nesli sadnut .... a zavolaj aj ju ... a pootm hodte rec ...
Niečo mi hovorí, že by som ju mal už teraz, ale zdravý rozum hovorí, to, čo ty. takže asi tak spravím. Neviem, či som to už trocha nepokašľal s tým ICQ, hned tak narýchlo, takže radšej tak. Bolo by príliš podozrivé ísť za ňou len tak na prestávke, či nejde vonku.
Asi bude lepšie sa jej spýtať na jednej hodine, kde sedíme spolu, či by nehcela ísť von
@crosby rozhodne to musíš niak zistit ... skus si od nej vypytat teda tel c . alebo niaky iny kontakt ... ak ti ho neda mozes trikrat hadat .. nemoze ti uz povedat ze nema ani to ani to ...
Ja by som tu dal prednosť skôr chodením vonku, hoci sme ešte neboli vonku spolu, ale najak začať musíme, tele číslo má asi čas, najprv najak kecať vonku
rozhovor je dôlezity a ... aby hlavne nebol taky ze o pocasi alebo tak .. nudny ... treba zaujat vsimat si co ma rada a pootm na to zacat konverzovat....
za predpokladu ze mas normalnu triednu a robi vam zasadaci tak jej to povedz nech ta niekde k nej blizko posadi /ja som mala normalnu triednu a robila nam zasadaci. strapnovala som sa pred dotycnym ako nikdy ale bolo to celkom fajn/. s tym prstenom by som to nejako moc vazne nebrala to ja tiez dojdem za spoluziakom a myslim to len tak akoze sranda. skus ju niekam zavolat. zisti ake filmy ma rada a na co by chcela ist a potom normalne dojdi ze ci by nechcela ist s tebou na ten film do kina. pripadne sa nejako zakecaj a ked to z nej dostanes tak sa spytaj ze ci na to nechce ist ze aj ty by si to rad videl. prinajhorsom povie nie nic horsie sa stat nemoze good luck
@Mcmatej lol, ze ked si to nacvicis ked si to nacvici tak aj tak povie nieco uplne ine.
@Crosby zbytocne z toho robis kovbojku. Normalne prid za nou a na rovinu sa spytaj, ci by ste niekedy niekde nevybehli.. Pripadne jej to hod cez hodinu na listocku, i ked tam nemas zarucenu odpoved.
Ok, prinajmenšom mňa to baví, a to nie som nadmerne krásna a ani najmenej priateľská.
Ale teraz ste v deviatke, či..?Lebo to by sa pred vami otváral nespočet bezduchých tém, od ktorých sa dá prejsť k menej bezduchým, a ten posledný ročník je vážne o tom, že spravíš každú blbosť, ktorá ti napadne.
Inak rozhodne skús @25 , osobne by som si dala povedať
no ja mám s takýmito ,,blbosťmi" veľa skuseností a poviem ti iba jednu vec ostatne ti už poradili neviem ako to napísať radšej si ju moc nepusti do hlavy . a keby ti to nevyšlo tak nesmuť musiš aj s tým počítať
no vies co? fakt by si ste si mali povedat co k sebe citite a tak no a potom uvidite ako to pojde s vami dalej no a ked s toho nic nebude,tak ostante len kamosi....je to tiez pekna vec ja som sa tiez minuly rok buchla do jedneho chalana s nasej triedy a stale sme sa na seba usmievali a posielali si zalubene listocky a tak no.....a tiez som k nemu zacala citit nieco viac,ako len kamosenie a vzdy ked som ho videla tak sa mi rozbuchalo srdiecko tak mi to nedalo a povedala som mu co je vo veci a druhy dnik mi povedal,ze s toho nic nebude,tak som to zobrala v pohodke a nakoniec som sa dozvedela,ze ma priatelku uz asi 3 roky a aj male maju uz spolu a ze vraj som sa este dozvedela ze ma chcel len na sex,na nic viac....ale uz byva v bratislave a domov neviem kedy chodi....no ale teraz pracuje a studuje dialkovo a spoluziacky o nom vraveli,ze sa za tych par mesiacov zmenil,sme kamosi a aj tak som rada ze to takto dopadlo,neriesim co bolo predtym ale co je teraz.takze skuste si to povedat,ale neunahli sa a v pohode sa porozpravajte,aspon budete vediet ze co s vami drzim vam prsteky,nech to dopadne ako dopadne
neplac koli tomu ale nie proste nechcem bit teras swina ale mal bi si sa jej to spitat narowinu ..sak si sam uwaz ze co moses stratit prinajhorsom nic prinajlepsom ta ma aj ona rada ..a aspon zistis nacom si..mm a mal bi si si uwazit richlo lebo ona si zatial moze najst niekoho ineho a to bi si potom este dlho lutowal ze si to aspon neskusil..potom daj wediet ako dopadlo
spoluziacku ?chlapceee najhorsie co keho kedi mose stretnut ked ta omrzi a sa potom rozidete tak si mislis se kto bude za toho skúú ? abo snou zacni chodit as ked budete obidwaja na strednej :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
ale ne tak sa jej tak nenapadne spytaj ... a tak vtipne ... ak ano tak ano a ak ne ... tak to bude brat ako zart max sa usmeje a zijete dalej ...
No a za risk nič nedáš. Takže nejak postupne a pomaly skúšaj.
viem ze to treba velku davku odvahy a dobre sa to hovori ale mozes len ziskat a urcite si uz vsimla ze ju mas rad skus sa prekonat a ak myslis ze to tak jednoducho nepojde zacni malickostami dajakymi pojde to postupne samo uvidis
sú len tieto 2 možnosti
Asi bude lepšie sa jej spýtať na jednej hodine, kde sedíme spolu, či by nehcela ísť von
sam uvidis cis a to na tej hodine hodi alebo nie kym ju ale pozes kecajte o niecom inom ab yot nebolo len otazka-odpoved
rozhovor je dôlezity a ... aby hlavne nebol taky ze o pocasi alebo tak .. nudny ... treba zaujat vsimat si co ma rada a pootm na to zacat konverzovat....
@Crosby zbytocne z toho robis kovbojku. Normalne prid za nou a na rovinu sa spytaj, ci by ste niekedy niekde nevybehli.. Pripadne jej to hod cez hodinu na listocku, i ked tam nemas zarucenu odpoved.
Hlavne sa toho neboj, o nic nejde...
ICQ si zisti od jej kamošiek alebo ju proste donúť
Keď jej to povieš a ona sa zachichode pošli ju *****
Keď jej to povieš a ona sa pousmeje zober ju so sebou domov
Moje rady
Ok, prinajmenšom mňa to baví, a to nie som nadmerne krásna a ani najmenej priateľská.
Ale teraz ste v deviatke, či..?Lebo to by sa pred vami otváral nespočet bezduchých tém, od ktorých sa dá prejsť k menej bezduchým, a ten posledný ročník je vážne o tom, že spravíš každú blbosť, ktorá ti napadne.
Inak rozhodne skús @25 , osobne by som si dala povedať
Ale nie, vykašli sa na ňu a radšej sa ani o nič nepokúšaj.