mam chalana,ako je na mna dosť namotaný,chodime spolu sedem mesiacov,lubime sa,no ja mam niekedy pocit,že ho nelubim inokedy nemožem bez neho žiť,niekedy chcem zase niekoho ineho,nepodviedla som ho,len flirtujem(sem-tam). on ten vzťah bere dosť vážne,ja n
PODOBNY PRIPAD SA MI STAL.. A SI ASI PODOBNY TYP AKO JA, ZE POTREBUJES CITIT, ZE TY LUBIS VIAC AKO ON A NAVYSE ON NIKDY NEBUDE SKAKAT AKO BUDES TY PISKAT.. MNA TO TIEZ PRESTALO BAVIT, KED BOL CHALAN TAK NAMOTANY, ZE BY ZNIESOL AJ MODRE Z NEBA.. JE TO LASKA, ALE NA AKO DLHO? DOKEDY TA TO BUDE TAKTO BAVIT? (SORRY NECHCELA SOM TA NEJAKO ZNECHUTIT .. FAKT LEN VLASTNA SKUSENOST)
katey-napriklad včera som bola s nim asi 6 hodín a pripadalo mi to ako 10 minutn,niekedy mi 2 hodiny s nim pripadaju ako 6.milujem ho,niekedy straaaasne a niekedy ho nechcem vidiet.
Nemam rada, ak sa chalan niekedy sprava ako cukricek v mojej blizkosti a meni sa len preto, ze si mysli, ze sa mi to tak bude pacit.
Aj ja si myslim, ze je to laska a to, co niekedy citis ... nie je tvoja chyba. Mozno by to niekedy chcelo okororenit ten vztah stipkou neistoty. Lasku zivy tuzba, ktora prameni z chuti dosiahnutia niecoho velmi chceneho, ale neisteho zaroven. Neviem, ci mi niekto rozumie, v kazdom pripade, ak by si aj ty jeho videla flirtovat s inym dievcatom, urcite by to v tebe vyvolalo majetnicke pocity ... a zaroven pocity velkej lasky
no zažil to on,ja som bolo niegde fuč a bol tam dagdo z foťakom no a to dopadlo.chichi,mesiac mi neveril,a bolo to také super,byť v neistote.ale povedal,že sa so mnou nigdy nerozíííde,tak to som rada.jojojo
Heh, no si zlata babenka, tak si ta asi musi chranit ako oko v hlave Na druhej strane niekedy je fakt pekne, ak chalan dava najavo, ze toto je len moja holka. Na verejnosti je blizko nej a drzi ju okolo pasa....mmmm...to je fakt super
ja nerozumiem.. o čo vám preboha ide? ked chalan flirtuje a ine.. tak baby nadávajú že chlapy sú svine a ine.. ked sa snaží byť milý, je fakt namotaný dal by ti všetko a ani to ti nestačí a si nespokojná? ach bože..čo by ste celi? vážne neviem.. napíše mi to teda nekdo čo je ten ideál? ale ne že johny depp to nemam šancu dosiahnut
ja to poznam....tiez som s chalanom chodila dlhsiu dobu a mozno bol na moj vkus az prilis namotany a obcas som newedela, ci chcem v tom vztahu pokracovat!ale potom sa nieco stalo, zistila som, ze ma podviedol s mojou naj kamaratkou, tak som sa s nim rozisla a az potom som zistila, ako moc ho lubim....
ách jaja...ta láska..vo vzťahu to nieje nikdy vyrovnané..možno áno ale každý svoj cit prejavuje inak...
Marteenka.s nechceš sa s ním porozprávať?
Cica992-to je úplne normálne...ak máš niekoho skutočne rada-poznáš ho , tak ťa niekedy nudí..proste vieš, čo v danej situácii povie, ak sa usmieva...ale ak ti každý deň strávený s ním ti dá pocit naplnenia a niečo nové...tak sa neboj
raz som chodila s jedným chalanom asi 6,5 mesiacov, ale keď som sa sním rozišla, nejako mi to ne prekážalo, aj keď na začiatku vzťahu som z neho bola hotová. Niekedy si možno len myslíš, že je to láska, ale stretneš niekoho iného a už sa všetko zvrtne.
vieš čo sprav porozprávaj sa s nim. Povedz mu čo k nemu cítiš, aké máš obavy, čo ta trápi, čo sa ty vo vzťahu nepáči a čo ano. Asi že vo vašom vzťahu nie je žiadná komunikácia. Sprav to a uvidíš sama.
Ja svojmu drahému poviem narovinu čo mi prekáža a čo sa mi páči, čo ma trápi a čo cítim. Poviem mu to a on je aj rád, že nie som ticho a netrpím potichu. Komunikácia je veľmi dôležitá.
Čo si tu napísala nám povedz nemu. Neboj on ty hlavu neutrhne. A ani sa s tebou nerozíde. Možno, že je to len taká krátka neistota. Aj ja som ju mala, a niekedy som si myslela že ho neľúbim a niekedy som ho až príliž neznášala, ale keď mi zavolal tak mi išlo srdce vyskočiť z hrude. A všetko som mu povedala, povedala som mu, že som si neistá, že je to láska neviem či ta ľúbim tak sme o tom kecali a potom mi povedal, že dám ty čas aby si si popremýšlala a premýšľala som a dospela som k názoru, prečo to neskusiť.
Sme spolu 1. rok a ja som veľmi šťastná, že ho mám. Sedem mesiacov je to normalné pochybovať, porozpravaj sa s nim a nech ty dá čas. A je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nemam rada, ak sa chalan niekedy sprava ako cukricek v mojej blizkosti a meni sa len preto, ze si mysli, ze sa mi to tak bude pacit.
Aj ja si myslim, ze je to laska a to, co niekedy citis ... nie je tvoja chyba. Mozno by to niekedy chcelo okororenit ten vztah stipkou neistoty. Lasku zivy tuzba, ktora prameni z chuti dosiahnutia niecoho velmi chceneho, ale neisteho zaroven. Neviem, ci mi niekto rozumie, v kazdom pripade, ak by si aj ty jeho videla flirtovat s inym dievcatom, urcite by to v tebe vyvolalo majetnicke pocity ... a zaroven pocity velkej lasky
Marteenka.s nechceš sa s ním porozprávať?
Cica992-to je úplne normálne...ak máš niekoho skutočne rada-poznáš ho , tak ťa niekedy nudí..proste vieš, čo v danej situácii povie, ak sa usmieva...ale ak ti každý deň strávený s ním ti dá pocit naplnenia a niečo nové...tak sa neboj
raz som chodila s jedným chalanom asi 6,5 mesiacov, ale keď som sa sním rozišla, nejako mi to ne prekážalo, aj keď na začiatku vzťahu som z neho bola hotová. Niekedy si možno len myslíš, že je to láska, ale stretneš niekoho iného a už sa všetko zvrtne.
Ja svojmu drahému poviem narovinu čo mi prekáža a čo sa mi páči, čo ma trápi a čo cítim. Poviem mu to a on je aj rád, že nie som ticho a netrpím potichu. Komunikácia je veľmi dôležitá.
Čo si tu napísala nám povedz nemu. Neboj on ty hlavu neutrhne. A ani sa s tebou nerozíde. Možno, že je to len taká krátka neistota. Aj ja som ju mala, a niekedy som si myslela že ho neľúbim a niekedy som ho až príliž neznášala, ale keď mi zavolal tak mi išlo srdce vyskočiť z hrude. A všetko som mu povedala, povedala som mu, že som si neistá, že je to láska neviem či ta ľúbim tak sme o tom kecali a potom mi povedal, že dám ty čas aby si si popremýšlala a premýšľala som a dospela som k názoru, prečo to neskusiť.
Sme spolu 1. rok a ja som veľmi šťastná, že ho mám. Sedem mesiacov je to normalné pochybovať, porozpravaj sa s nim a nech ty dá čas. A je.