všetko robím pravou...ľavou nič nespravím...ale všetko chce len tréning...a to sa mi nechce...takže jednoznačný pravák...aj keď by som občas pri mojej šikovnosti povedala že obojručný ľavák
Ja som lavacka... ale pribor drzim ako pravak... pisem lavou, utieram prach pravou silnejsie plieskam pravou, ... lavou radsej kyvam, a pravou zase drzim mysku na pc... no viem aj pisat pravou a drzat pribor ako lavak. Ked som bola mala chcela ma ucitelka to preuzit tak od vtedy ovladam pisanie obojrucne... ma to vela vyhod...
A priznávam si: Som jednoducho sikovný ľavák... aj keď mi kamarát povedal, že celý život byť lavý nie je ono... no ja som pysna, ze nieco pozitivne som zdedila po dedkovi...
ja som pravacka... ale ako sa mi stal vazny uraz na pravej ruke musela som 3 mesiace pouzivat iba lavu ruku a od tej chvile som sa naucila pisat aj lavou rukou sice nie tak pekne ale nerobi mi to problem... a poviem vam ze lavou rukou si umyt zuby bolo pre mna zozaciatku veeeeeelmi tazke
LAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACKAAAAAAAAAAAAA :d:d:d:d:d:d:d AKURAT MI TO ROBILO NA ZACATKU PROBLEMI KED SOM SA UCILA HRAT NA GITARE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ja som pravacka, ale pribor drzim ako lavacka
a vacsinu veci robim s lavou,tak preferujem lavu ruku...
@6 obojstranny lavak :
@16 ja som lavou rokou uplne neschopna
a ja som pravak a preco neni den pravakov ked je den lavakov? ta de sme to???
ale medzernik pisem len lavou rukou
ale moja mama vie aj lavou aj pravou rukou _
brat to má tak, že keď píše a bolí ho ruka, prehodí pero z pravej paprče do ľavej a bez mihnutia oka pokračuje... takú vymoženosť ja nemám
a moja mama: všetko robí pravou, ale hádže a kope ľavou rukou/nohou
A priznávam si: Som jednoducho sikovný ľavák... aj keď mi kamarát povedal, že celý život byť lavý nie je ono... no ja som pysna, ze nieco pozitivne som zdedila po dedkovi...
chcela som tak napisat skolsku pracu, ale ucka mi to zatrhla