Skúšali ste niekto nejaké náhrady za marihuanu? Ja som skúšal túto zmes byliniek "Green Star"... » woorld.net/e-shop.html... je to podla mna lepšie ako tráva a hlavne legálne! A toľko smiechu som už dlho nezažil DDD
ja som si v piatok sadla vo vrtaku za stol a tolko smiechu som uz dlho (od posledneho piatku) nezazila. ja viem, je smutne, ze sa to da aj bez drog, ale my sme uz raz taki... trapni outsideri.
@n0win0u nj šalviu lenže to je uplne iná liga a dost nebezpečné.(halucinacie) Najlepsie tak robiť že jeden si zafajčí a davaš nan pozor 15minut aby si neubližil.
Na vlastné oči som videl chalana čo si myslel že je rubiková kocka a chcel si dolamať prsty...
Další chcel skočiť z mosta lebo tam videl alpské jazero ....
Najhorsie natom je že takáto "droga" ta može prepnút na celý život, budeš si myslieť že si v narnii a nikto by to nepredpokladal však sme si chceli len užiť
hladam legalnu cestu v latkach ktore sa už nachadzaju prirodzene v mojom mozgu a možu mi navodiť prijemne nalady ako serotonin da sa aktivovať dobrou stravou (oriešky, vločky, mrkva, cibula, paprika) a možno začnem aj behavať a budem uplne spokojny , už par rokov pocitujem dva nadori v hrdle takže zmena taktiky idem nato z prava
@v3nty viem o ucinkoch salvie, kamaratka tiez pozazivala vseljake veci, ked sme si to dali..akurat my sme is 5ti rovno dali a nikto triezvy ale tak my sme to vedeli ukocirovat dajako, ju to zobralo fest
No kazdy ma svoj nazor na uzivanie drog a ich nahrad. mam dost skusenosti s marihuanou a podobnymi vecickami osobne preferujem viac prirodne ako synteticke nahrrady. ale ako sa hovori "ORIGINAL JE LEN JEDEN"
Napriklad taka savia divotvorna je riadna pecka, hoci to trva kratko, ale poriadne si to uzijete
alebo taky durman obecny je to riadna sila ale poznam ludi, ktori sa z neho aj predavkovali, durman ma ucinky podobne salvii divotvornej akurat to trva 5 hodin a nie 1-15 minut ako pri salvii.
Dalej KAVA KAVA je riadna haluz
Neviem ci je to pravda ale pocil som ze aj z vnutornych šupiek bananov sa da ciastocne nahulit, ale zevraj si musite dat 3-4 jointy.
a vseliake vecicky ktore nam priroda dava =D niektore si mozete pozriet tuto stranku mozno vas tam nieco bude zaujimat » plc.host.sk/herbhigh/herb.h...
podstata trávy nieje len v tom aby sa človek smial jasné že prídu na smiech veci ktoré by sa normálnych okolností neboli smiešne ale vdaka tráve sa otvárajú nové pohľady na svet a ja som mal kvázi náhradu nejakú vec z crazyshopu ale kedže je to chemické svinstvo a ešte ktomu ani cena nieje bohvieaká tak radšej nato kašlem
» plc.host.sk/herbhigh/herb.h... tu zaujemci najdu dost velké mnozstvo byliniek , viac ci menej psychoaktivnych... niektore je mozne zohnat aj na predajbylin.sk , len sa treba poobzerat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@2 -.-
@3 -.-
este niekto?
........hav hav
Na vlastné oči som videl chalana čo si myslel že je rubiková kocka a chcel si dolamať prsty...
Další chcel skočiť z mosta lebo tam videl alpské jazero ....
Najhorsie natom je že takáto "droga" ta može prepnút na celý život, budeš si myslieť že si v narnii a nikto by to nepredpokladal však sme si chceli len užiť
potom som pocul aj o takých
Napriklad taka savia divotvorna je riadna pecka, hoci to trva kratko, ale poriadne si to uzijete
alebo taky durman obecny je to riadna sila ale poznam ludi, ktori sa z neho aj predavkovali, durman ma ucinky podobne salvii divotvornej akurat to trva 5 hodin a nie 1-15 minut ako pri salvii.
Dalej KAVA KAVA je riadna haluz
Neviem ci je to pravda ale pocil som ze aj z vnutornych šupiek bananov sa da ciastocne nahulit, ale zevraj si musite dat 3-4 jointy.
a vseliake vecicky ktore nam priroda dava =D niektore si mozete pozriet tuto stranku mozno vas tam nieco bude zaujimat » plc.host.sk/herbhigh/herb.h...