Viem, že sa zamýšľam nad kravinami, ale fakt nepochopím prečo si dievča s dobrou postavou dá minisukňu a pod to legíny????? účel? podľa mňa žiadny, esteticky pekné? to vôbec... tak sa pýtam načo? Aby im bolo ešte viac teplo? priťahuje čierna slnko tak
nosím ich (aj keď teraz budem na birdzi zatratená) a nosím ich k veciam, ktoré sú príliš krátke na to, aby som mala holé nohy a príliš dlhé k nohaviciam. a v zime pod rifle
@majusssska prečo by si mala byť zatratená? podľa mňa k tomu legíny sú, keď je nejaké dlhé tričko alebo krátke šaty, napríklad takto je to podľa mňa úplne normálne
A takto je to dosť (úplne) zlé
Ale to, prečo si to ženské osadenstvo dáva pod mini alebo hocijakú sukňu, to nechápem.
možno sa jej nechce holiť nohy alebo má modriny alebo kŕčové žily alebo niečo, s čím nie je spokojná alebo možno jej bola ráno zima a už si ich nemala kam odložiť alebo nechce chodiť s holými nohami, keď ich ešte nemá oholené alebo sa jej to proste len páči, čo ty vieš ale mne sa to tiež nepáči. legíny+tričko alebo tunika alebo niečo také je pekné, ale so sukňou a s kraťasmi sa mi to nepáči vôbec.
nechapem, naco sa nad tym tolko pozastavujes. paci sa ti to? tak to nos. nepaci? nenos. kup si nieco ine na seba a jeb na to, kto si co nosi. moda je pre ludi, sto ludi sto chuti. mne sa leginy pacia, a tak ako povedala @majusssska .
@dashboard zdielam tvoj nazor... do posilky a tak pochopim ... aj doma ale sukna a leginy pod to? nechapem
@bonita ach jaj vedela som že sa niekto obuje práve do tej čiernej ma to napadlo s tým, že či sa nechcú opáliť náhodou ... no ved to je mi jasné študovala som hisotrický kostým tak viem koľko vecí je nezmyselných
"dobrá postava a ona si ju zakrýva hentak ... ach jaj" Presne! Spolužiačka-dokonalá postava a ona si dá kraťase a pod to legíny -.- Nevravím nebolo to zlé ale načo ? Ved je teplo a zbytočne...
@neverhood10 fakt sa ti páči sukňa a legíny pod to? to si asi jeden zo 100 málo ktorý chalan mi povedal takýto názor
@camilla ty nenosíš sukne? sory tiež som retardovaná je to ženské a také volné aj ked hej trocha nepohodlné ... vyložiť nohy alebo skákať? skákať mozem trocha
@klaudiqaaa aj horšie veci sa tu riešia ako som napísala v prvom komente.. viem, že riešim kraviny ale nedá mi to
@fxx@marttina to je také hrozné ked sa pýtam niečo vo fore? ( načo potom to forum je? ) neriešim len takéto veci... mám oeľa väčšie problémy ako toto, ale nedalo mi nespýtať sa
@scandalous NO šAK!!!! to nepochopím, je teplo a dobrá postava... vyššie komenty.. žýe vyzerá ako kurva... zato , že sú niektorí blbí a považujú to za kurvenie sa ... ale zase je rozdiel minisukňa výstrih ... to je už moc to hej ...
@scandalous no šak tiež si myslím, že je to trapné ... aj suknu treba vediet nosit ... a niektroi povazuju za kurvenie vsetko .. aj ked sa baba usmeje ...
@alysia dobry postreh! ja si tiež myslim, že keď ma baba dobru postavičku, nema sa čo zbytočne zahaľovať...ja sama nosim dosť kratke sukničky a jedno tričko nosim ako šaty spolubyvajuca ma minule videla v takych kratkych košeľovych šatoch a opytala sa, či to nemam nejake kratke...a prečo by som si to nedala, keď mam na to postavu? a keď som mlada? prečo by som sa mala kvôli ostatnym citiť zle? a hlavne-prečo, keď si da dievča s peknou postavou kratku sukňu, je automaticky kurva?
no, ale k tym leginam-pod sukňou je to podľa mňa jeden veľky omyl...ešte tie 3/4 chapem, proste, nech vidno aspoň kusok nôžky však sme mlade! a veľky "lajk" za tuto diskusiu, vôbec neriešiš kraviny
@whatsername8 no tak na tvojom mieste by som si aj ja dala hocijake tricko ako saty ... spolubyvajucu posli nhiekam
no tak preco je automaticky kurva.... to neriesim .. a pritom dost casto sa baba oblieka moooc odhaleno a od kurvy ma daleko... len sa jej take oblecenie paci ...
a tak ja viem, ze su dolezitejsie veci v zivote len mi to nedalo no
ale myslim, ze sa tu riesia ovela vacsie kraviny na birdzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
+ nie každý módny kúsok sa vyrába preto aby to malo veľkú účelnosť
-------------------------
neviem, nenosím
celkovo nechápem, kto čo vidí na elasťákoch
(ale ako decko som mala! také lesklé modré, ako mala aj moja barbina!
nosím ich (aj keď teraz budem na birdzi zatratená) a nosím ich k veciam, ktoré sú príliš krátke na to, aby som mala holé nohy a príliš dlhé k nohaviciam. a v zime pod rifle
a elasťáky a legíny je niečo iné
A takto je to dosť (úplne) zlé
Ale to, prečo si to ženské osadenstvo dáva pod mini alebo hocijakú sukňu, to nechápem.
@bonita ach jaj vedela som že sa niekto obuje práve do tej čiernej ma to napadlo s tým, že či sa nechcú opáliť náhodou ... no ved to je mi jasné študovala som hisotrický kostým tak viem koľko vecí je nezmyselných
@mielikki sak to ani ja ani ich nenosim preto .. nehovorim, že legíny a dlhé tričko ok teda ked to musí byť, ale inak sa mi to moc nepáči
@majusssska nezatratím ta aspoň ja nikomu nebranim nic nosit ... aj ked sa mi to nepaci ... hej chápem ked mas tircko pod zadok tak co pod to
@sajuri007 ale rada by som vedela, že prečo to tak nosíš? kedysi neboli napríklad legíny
@camilla ty nenosíš sukne? sory tiež som retardovaná je to ženské a také volné aj ked hej trocha nepohodlné ... vyložiť nohy alebo skákať? skákať mozem trocha
@klaudiqaaa aj horšie veci sa tu riešia ako som napísala v prvom komente.. viem, že riešim kraviny ale nedá mi to
@fxx @marttina to je také hrozné ked sa pýtam niečo vo fore? ( načo potom to forum je? ) neriešim len takéto veci... mám oeľa väčšie problémy ako toto, ale nedalo mi nespýtať sa
no, ale k tym leginam-pod sukňou je to podľa mňa jeden veľky omyl...ešte tie 3/4 chapem, proste, nech vidno aspoň kusok nôžky však sme mlade! a veľky "lajk" za tuto diskusiu, vôbec neriešiš kraviny
no tak preco je automaticky kurva.... to neriesim .. a pritom dost casto sa baba oblieka moooc odhaleno a od kurvy ma daleko... len sa jej take oblecenie paci ...
a tak ja viem, ze su dolezitejsie veci v zivote len mi to nedalo no
ale myslim, ze sa tu riesia ovela vacsie kraviny na birdzi