za tie zvieracie (leopardie) by som bila ...ale fakt...leopardí vzor volakedy nosili postaršie ženy a ženy typu Norika Mojsejová, ..(mne to príde totálne nevkusné no)...
@leginacka veď ako v niektorých prípadoch to až tak otrasne nevyzerá ten vzor...ale málokto to vie tak skombinovať aby to vyzeralo dobre ale na tých legínach to vyzerá blbo tak či tak..
úplne súhlasím s @forte .... so mnou išla minule v troleji baba mladá ktorá mala hnedé tigrované legíny, nejaké biele tielko s takým istým vzorom a ruzové topánky tiež s takým vzorom a potom som si všimla že má takú aj kabelku...proste
...ale hlavne treba na tie leginy dlhsie tricko/suknu a nie ich nosit ako nahradu nohavic (ach)
@hawaitypek mam jedny dzinsove a vsetci si mysleli, ze to su rifle, to je ich efekt, aby tak vyzerali, ale na dotyk je vidiet, ze to je iba obycajna latka s riflovou potlacou
hm... no mam asi 2 cierne matne, potom mam jedny vzorovane sedo-cierne, potom mam jedny modre silonove leskle, potom mam jedny cierne bodkovane, potom hnede matne... chyba mi tam moznost "ako-kedy"
@lesush škoda, že sa tu nedá vyberať viac možností , ja ich mám tiež kopu... aj také modré lesklé... btw ako často ich nosíš? ja ich neviem k čomu dopasovať... len k čisto bielemu, alebo takému bielo modrému vodorovne pruhovanému tričku
@lginacka tie modre leskle nosim velmi casto, asi najcastejsie.. pfuuu.. no nosim ich ku dlhsim ciernym trickam (neznasam, ked vidno celu s prepacenim rit) alebo k pasikavemu ruzovo-sedemu tricku.. ved... pozri moj profil tam ich mam ku zltemu tricku.. ozaj, ku hocicomu si ich obliekam.. a casto ich mam... tak 2-3x do tyzdna.. ale nie len tie modre...
mám legíny čierne ale nosím ich len zriedkavo pretože vôbec neviem do akého počasia sa nosia, keď je teplo tak je v legínach teplo a keď je zima tak je na legíny zima...takže cez leto zvykne byť zopár dní keď sa neviem rozhodnúť či je teplo alebo zima a vtedy ich mám na sebe.
k tmavým zvyknem nosiť krátke trička, a sem tam aj k bielym, ale k ostatným apoň do pol.. a je dosť blbé, keď zoberiem prvýkrát nové legíny, ktoré večer / ráno určite nepresvitali, no denné svetlo ukáže opak, ale tak čo už
@flyleaf záleží od zloženia a koľko DEN-ové sú. ja tie lístočky strihám, tak ti ani nepoviem, čo vlastne obsahujú, už to poznám dotykom ako sa v nich budem cítiť. Momentálne mám také nepriehľadné tenučké čierne, v ktorých nie je ani na priamom slnku teplo a zase na zimu mám termolegíny, kde aj pri -10 pod ne netreba pančuchy.
Legíny nosím jedine na kraso tréningy..tam je to super, lebo mi v nich nie je horúco ani zima, dobre sa v nich hýbe a dajú sa perfektne upevniť na korčuľu..
nemam leginy ale malasom ich uz nasebe cierne keduz tak ako aj modre bysom brala len nme satomoc uz nieekdy nepaci kazdy to ma aztie zvieracie motivy boha oc maju no tobysom vrazdila to vyzera teda aked este sito da taka trosku prisebe buchta noto je uplen vypaseny tiger kks ako sorry.. ale zas leginy su super vec take pohodlne elastačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@hawaitypek mam jedny dzinsove a vsetci si mysleli, ze to su rifle, to je ich efekt, aby tak vyzerali, ale na dotyk je vidiet, ze to je iba obycajna latka s riflovou potlacou
uces nemala nahodou tomuto podobny?
ale nenosila by som to ani keby oné
také veci mi prídu nechutné
A je jedno kto to má na sebe.
Pfuj.
ale ja by som si na seba nikdy nedala napr. otrhané a vyšúchané džínsy... áno môžu byť super vyprané, ale toto je imho H.N.U.S.
otrhané rifle nosím bežne... ale toto je hnus... proste fuj!!!! je mi na grc, keď to na niekom vidím...Nikdy by som si to na seba neobliekla...
Však nech si každý nosí čo chce, ja len vravím že sa mi to nepáči