ja som tiez nad tym rozmyslala ale jedine keby som si dala dvoje ale mam dva outfity, jeden obycajnejsi pod bundu kde mam rifle, pancuchy a taku bluzku a na to si dam zimnu bundu a cizmy a na vnutrjasok mam little black dress a lodicky namiesto papuc
ha ja mam take hrubsie ze teplakova je ta latka (a vyzeraju ako nohavice tym sa obhajujem pred otcom) plus pancusky a normalne to hreje ale inak by som si ich teraz asi nedavala
@gabbi pokial si das dvoje rovnake leginy na seba bude to v poriadku ja som si kupila dve presne rovnake v H&M cierne a bez vzorov a ked si dam dvoje na seba nikto to nespozna ale mne je teplejsie a ma byt -16
ako ja si davam pancuchy pod rifle takze nad tym ako niekto moze v tejto kose chodit v leginach len krutim hlavou ale tak ja som teplomil a moje zdravie je mi prednejsie ako moda takze zo mna si nebrete priklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ok berem rifle
Ja to v zime riešim tak, že si dám po legíny (obyčajné) jednoducho pančuchy, neni to vidieť a neni ti zima Alebo dvoje na seba, aj to je v pohode..
@pumaamravec ja mam tiez dva ale ten s leginami sa mi paci viac no len jak ked bude -10 a dvoje leginy vraj budu vyzerat divne