Spravil som takych niekolko, zvacsa nejake vtipne, aj to ked som posielal seba len frajerke. Myslim, ze jednu mam aj tu na birdzi, ked som si oholil polovicu tvare. Inac sa tak nefotim a je mi u prdele, kto to robi/nerobi.
fotim sa casto ale len obcas ich niekam davam
a uz to zacina byt trosku otravne ked je cely birdz zamoreny fotkami xichtov, chcelo by to nieco zaujimavejsie
zväčša webkamerou, tož prednú kameru na mobiloch nemám alebo aspoň netuším ako sa zapína.
a robím to keď chcem zachytiť voľačo divné čo mám na ksichte alebo moment výnimočne dobrého vyzerania pre budúce generácie a neviem prečo by som nemohla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a uz to zacina byt trosku otravne ked je cely birdz zamoreny fotkami xichtov, chcelo by to nieco zaujimavejsie
a robím to keď chcem zachytiť voľačo divné čo mám na ksichte alebo moment výnimočne dobrého vyzerania pre budúce generácie a neviem prečo by som nemohla.
Lemmy takes a selfie
@nats ze? cas prejst na rite!