Len chcem napísat koment...pretože každy hovorí o debakle Fica ale to je blbost...
media lahko manipulujú s ludmi a aj pravica kedže si pripisujú vyhru Kisku k sebe, lenže to je vyhra Kisku a nie pravice.....Nemyslím si, že tieto voľby boli výhrou. Len to doplním: vo vzťahu k parlamentným voľbám 2016 je Fico v skutočnosti víťazom a pr
A milujem jak všetci vravia, že bude chcieť ďalšie prachy. On si nevezme prezidentský plat. Milióny si sám zarobil. Keby tam bol Fico tak ku nakradnutým peniazom pridáva každý mesiac niekoľko tisíc €.
Ale ja už sa nejdem rozčuľovať, zvolili ste si ho tak mlčte a čakajte.
@motyylia to sú taký prijebatý ludia toto že keby článok namiesto topky.sk víde na zdedavcovi ,pozorovatelovi,antiiluminati,anonymoussk a neviem aké ešte sračky s tým že toto nám media zatajili tak bez rozmyslu tomu uveria.. tak sa zamýýšlam kto je v skutočnosti ovca
kto si myslí že media vam ponukajú len pravdu....tak ste pekne ovce, sorry , ak si niekto myslí, že voľby su všeobecne, rovné, tajné priame..mal by si dať dole tie ružové okuliare a je jedno či vyhral Fico, Kiska, či Melník, Dežo. Či niekto verí, že bude menej korupcie, menej spreneverených peňazí, menej funkcií vďaka kamarátstvami, či sa už nebudu kupovať hlasy a pod. isto je toho veľa. Nič sa nezmení či tam bude lavica či pravica. Či ešte aký smer sa vymyslí. Vždy bude človek myslieť najprv na svoje dobro ako všeobecné. Ako chce niekto v politke pomáhať iným ľudom sú len prázdne slová. Alebo sa prázdnymi po čase stanú, aby som nebol až taký kritický.
@11 nech je ktokolvek za tým účtom prestaň byť prijebaný... áno vladna strana ktorá ma najväčšiu šancu zmanipulovať výsledky a vloží miliony do antikampane a kampane , má pod palcom policiu a SiS určite prehrá kvôli manipulácii volieb človeka čo má v týme 5 ludí a je síce tak nešikovný že nevie zakryť úžeru ale dokáže zmanipulovať celé volby... die motherfucker
vopred píšem že niesom ficovolič, ale viete mi normálne odpovedat prečo sú všetci proti Ficovi pretože každý hovorí to isté že okráda štát ale ktorý politik nie??? tak potom musí robit ešte niečo iné tak čo??? napíšte mi konkretne veci a nie len všeobecné opakujuce sa frázy....
@motyylia a prečo vy mi stále neodpoviete prečo sú všetci proti ficovi??? ešte som tu nevidela žiadnu odpoved len to že okráda štát tak ako všetci....lebo asi sami neviete prečo ste proti nemu alebo ste proti nemu pretože vam to poradili rodičia...
...aneb nie je kradnutie ako kradnutie. to len tak, niezeby mi prislo podstatne nieco vysvetlovat tejto dievcine, ktora sa odpovediam na otazky vyhyba snad podobne majstrovsky, ako sam Fico.
@trtken mne je to tak jedno lebo prezident aj tak nemá žiadne významne právomoci, len som chcela konštatovat ako tieto volby dopadli a stále čakám na odpoved prečo sú všetci proti ficovi....
@estersvk nenapisem ti to lebo nemam cas a chut ti tu vypisovat informacie, ktore mas volne dostupne v printe a v digitalnom formate, ak trochu pohnes rozumom
@41 ujo Fico ale viete ze ked si zaplatite magorov aby vam robili na socialnych sietach kampan, tak vam to len uskodi?
Ale tu mas:
-nastenkovy tender
-harabin
-totalna arogancia k novinarom a ich urazanie
-kauza s coca colou ehm ehm
-to ze bol aj katolik aj komunista aj vsetko len hlavne chrbticu nema
doparoma jeden 49 rocny clovek a bol v strane uz? Komunisti padli v '89 doprdele, to je uz 25 rokov. Dnes ludia v 24 rokoch rozmyslaju ake brnenie si dat v Skyrime a nie ci vstupit ku komousom
-vlada s Meciarom a Slotom
-rast nezamestnanosti, zhorsovanie podnikatelskeho prostredia ale on bude svatosvate tvrdit ako vsetko konsoliduje
-kupovanie hlasov ciganov, manipulacia mienkou chudobnych ktori v nom vidia spasitela
-to ako velice hovoril ze nevyuzije smrt vojakov na misii na kampan a par mesiacov nato to spinavo urobil
-to ze uz velakrat klamal, ani sa mi to nechce spisovat.
hranol spinavy
@estersvk nikdy nesplnené sľuby nič? Z našich slovenských poctivých podnikateľov, ktorí živia štát si spravil dojné kravy ale nažrať im nedá, nič? Veď klame, uráža, haní, podpláca a vlastne sa mi nechce ani všetko písať, pozri si napríklad tú blbú chrbtticu čo spomína @44 a máš to karle, na Tvoje otázky sme odpovedali viacerí, teraz si na rade Ty
@sugy1 ako keby to iný politici nerobili že??? hlavne farizejský KDH......a čo sa týka kupovania hlasov ciganov tak:
Zaujimav fakt: druhe kolo volby prezidenta na sidlisku Lunik IX (ucast 6,12%).
Robert FICO 19 hlasov 8,55 %
Andrej KISKA 203 hlasov 91,44 %
Po prve, to bububu o kupovani Ficom na Luniku IX (nepriamo naznacila Nicholson a Poliacik) sa zrejme nepotvrdilo ...
Po druhe, tie stereotypy o volicoch maju niekedy vazne trhliny
@estersvk Vieš čo je podnikanie? Niečo kúpiť za lacnejšie a predať za drahšie. Prípadne k produktu pripočítať objem práce na vyrobenie a ten rozdiel robí zisk. Robí to hocijaká predajňa, čo si zmyslíš. Kníhkupectvá (objednajú zo skladísk knihu za 5 eur, predajú za 9), čajovne (natrhajú byliny, predajú za istú stanovenú sumu), obchody s potravinami (všimni si, že tesco, billa, kaufland, lidl majú na ten jeden istý produkt za rôzne ceny - väčšina z nich má produkty od jedného dodávateľa, alebo firmy), obchody s oblečením (vyrobia handry v hodnote 5 eur, predajú za 20 eur s logom značky). Reálna výrobná cena je vždy iná ako predajná a to za účelom zisku - tak sa zobuď, stará mama. Koľko takýchto podnikateľov ale zamestnáva ľudí? Je potreba predajcov, pokladníkov, atď a tým dávajú mzdu aj zo SVOJHO zisku. Čo myslíš, že sa tu robí všetko zadarmo a prachy padajú z neba? Veď by ekonomika nefungovala. A btw, nazvať 11% úžerou je trochu mimo, pozri si za koľko percent poskytujú banky úver a za aký úrok. Kiska nerobí nič zlé podľa mňa. A dobrý anjel je založený už sedem rokov a reálne ľuďom pomáha.
Je rozdiel zarobiť si podnikaním ako Kiska a zarobiť si dierami v systéme a tunelovaním a kradnutím ako Fico (kedysi som uvádzala výpočty jeho majetku, ktoré neboli kompatibilné s jeho platom, ale už sa mi to nechce vypisovať - pre hlupáka každý hlúpy, že?).
Rozhodne uverím podnikateľovi, čo má na konte doživotne zabezpečené, že to bude robiť pre ľudí, ako Ficovi, ktorý je nechopný zarobiť si inák ako podvodom a ktorý chcel to miesto prezidenta len pre väčšie prachy a prípadne pre manipuláciu so súdnictvom, aby očistil seba a svojich kamarátov a nabral tak imunitu. Načo by sa človek ako on hrabal na funkciu prezidenta, ktorá je najmä reprezentatívna, keď na mieste prezidenta má oveľa väčšie možnosti?
Netreba všetkých hádzať na jednu kopu, treba byť realista, ale nie skeptik a cynik. Nie všetci sú zlí. Ukážem ti kopec ľudí, čo robí prácu naozaj aj pre dobro iných, i keď ich nájdeš viac v iných sférach, ako tej politickej. Prečo by tu však nemohol byť aj človek, čo naozaj reálne chce pomôcť Slovensku?
A prečo som proti Ficovi? Lebo je neschopný a nič progresívne pre SK neurobil. Ak si ho porovnám s vládou pred ním, síce tiež možno kradla, ale aspoň bol nejaký pozitívny výsledok v krajine. Za Fica sme šli ekonomicky dolu.
ja som už napísala že fico ani kiska neboli pre mna vhodny kandidati....poviem to na rovinu ja som bola za Prochazku....
Mna Kiska nepresvedcil, tazko mu uverit a verte, ze by som rada verila ako aj vy. U nas skor plati: cim viac mas, tym viac chces a tyka sa to nielen majetkov, ale aj moci Uvidime.
@estersvk
prečo na Fica ľudia nadávajú? ty si bola posledných 10 rokov v kóme ?
- za Fica sa zvýšila nezamestnanosť z 9 na viac než 14%
- za Fica sa zvýšila korupcia, horšia vymožiteľnosť práva, rodinkárstvo kam oko dovidí, rozkrádanie štátneho rozpočtu
Interblue, cyperské firmy, spp, upratovanie za milardu, pozemky pod Tatrami, sociálne podniky, predražené diaľnice atď a kopec sľubov, ktoré nikdy neboli splnené... dofrasa a kde sú tie istoty ? už sa z nich ľudia nažrali ?
- či vyššie dane a likvidácia malých podnikateľov, učitelia, sestričky a lekári sú už spokojní ? čo kamionisti ?
- čo hlas podobný ficovi ? čo Fedor a ďalší ktorí držia za gule Fica a robia za neho rozhodnutia... čo Haščák ? Penta a J&T. Kmotrík, Široký... všetci títo sú prisatí k štátnemu cecku
- skrytá privatizácia telekomu a ďalších podnikov, miliardové stimuly pre najbohatšie firmy, privatizácia nemocníc Pentou, atď...
Po prve, to bububu o kupovani Ficom na Luniku IX (nepriamo naznacila Nicholson a Poliacik) sa zrejme nepotvrdilo ...
ale tvoja manka
dzurindova vlada bolo to naj co nas mohlo postretnut po tom meciarovskom pekle a aspon sme sa zaradili k nie tak uplne debilnym krajinam
druha vec je ze dnes po nom ani pes nestekne a neodisiel najslavnejsie
a ano nezamestnanost bola, krajina bola v prdeli, ale miklosove reformy to tu pokial viem celkom nastartovali takze skoda reci.
Fico podedil potom krajinu vo velmi dobrom stave.
Ine je, ze s nou nedokazal nic prospesne dalej urobit, ale tak to je uz predsa len cely on.
Ale ved sa uz o tom nechces bavit. Dobre hovoris, cas ukaze. A dufam ze uz o dva roky pojde Hranol do vecnych lovist za kamkom Meciarkom.
ja som už napísala že fico ani kiska neboli pre mna vhodny kandidati....poviem to na rovinu ja som bola za Prochazku....
Mna Kiska nepresvedcil, tazko mu uverit a verte, ze by som rada verila ako aj vy. U nas skor plati: cim viac mas, tym viac chces a tyka sa to nielen majetkov, ale aj moci Uvidime.
@estersvk pôvodne som ani ja nefandila Kisskovi, no otázka bola prečo sme antificovia, z čoho logicky vyplýva, že by som fandila asi hocikomu kto by bol proti nemu. Ukázalo sa, že viacero ľudí..a prečo? pretože sa táto situácia dostala do takých rozmerov, že ľudia sa pokúšajú veriť radšej hocikomu novému koho dovtedy vôbec nepoznali, veď to je zúfalstvo
Toť štatistika. Ak niečo vieš o hospodárskych cykloch, tak ti to bude jasné. Všetko, čo sa robí pre nezamestnanosť niečo trvá, t.j, výsledok sa neodrazí hneď, ale až po pár rokoch/mesiacoch. Výsledok sa môže preniesť až do budúcej vlády. To sa i stalo. Dzurinda vytvoril miesta, ale prejavilo sa to až za Fica a tak si Fico zlízol všetkú smotanu (,,Však to bolo za jeho vlády, keď klesla nezamestnanosť" Aha. Super. Lebo Fico preto niečo urobil.).
Najprv musia prísť investície na vytvorenie miest. Dzurinda tuším prizval na SKnapr. investorov Kia a nie som si istá, či aj Volkswagen. Za jeho prvej vlády bolo výdavkov na tieto veci (ale i mnohé iné) veľa (a okrem toho zdedil veľa bordelu z predchádzajúcich vlád, viď Mečiar, preto prvá jeho vláda bola najmä o stabilizovaní), preto sa nič pozitívne zo začiatku neprejavovalo. Začala klesať až za jeho druhej vlády. Potom nastúpil v roku 2006 Fico. Za Fica nezamestnanosť klesala ďalej, ale bol to následok Dzurindovej práce. Všimni si, že sa nezamestnanosť po dvoch rokoch Ficovej vlády stopla a začala zase stúpať a dramaticky (všimni si ten ostrý výstup grafu v roku 2009/2010). A vieš prečo? Lebo Fico rozhadzoval peniaze a nerobil nič pre prospešné pokračovanie znižovania nezamestnanosti. I napriek kríze je takéto stúpnutie nezamestnanosti prehnané a spôsobené hlavne jeho vinou. Toť na margo toho, že za Dzurindu bola "nezamestnanosť ešte horšia."
Áno, samozrejme, keď si to prerátame na situáciu, kedy by Fica tí voliči naozaj prišli voliť, tak by ho prišli voliť, ďakujem za tento dychvyrážajúci štatistický argument
To sme celkom pekní pokrytci, keď väčší potenciál na diplomatické trapasy vidíme tam, kde nie je dostatok diplomatických a politických skúseností, ako tam, kde je kopec klamstva, hlúposti osočovania a hľadania nepriateľa.
To, že Kiska bude možno v zahraničnopolitických otázkach trochu viac ticho je podľa mňa oveľa menší trapas ako to, že by sa prezidentom stalo hovädo.
"každy hovorí o debakle Fica ale to je blbost" -
nuž, prezident je pán Kiska a tak sa dá hovoriť o debakli.
Na druhej strane, množstvom voličov zvíťazili Antificovci...teda tí, čo NECHCELI FICA.
Sem patria tí, čo volili p.Procházku , p.Kňažka a pod., prípadne takí, čo už roky nevolili, a teraz vybehli.
Podľa mňa na hlavu získal najviac hlasov p. Fico, ale tiež nie všetky hlasy, iste tam bolo aj zopár nevyhranených ľavičiarov.
@estersvk ja len že... neznieš mi prijebane... v politike sa neorientujem a vlastne ma ani nezaujíma, ale to čo píšeš znie že si do toho dala celkom dosť úvahy, a že to aj celkom dáva zmysel, bohužiaľ. zaujímavé že z toho textu je jasné že Kisku nepodporuješ, ale nie je jasné či si za fica, alebo to berieš tak že jeden ako druhý. je tam trochu náznak že si za fica, lebo tvrdíš že "v tom roku ešte nerobil pro-sociálne reformy", čiže implikuješ že veríš že niekedy neskôr nejaké robil, ale inak...
...ja len tak že tie komenty o prijebanosti ti asi ľudia píšu hlavne preto že si to interpretujú takto, že fandíš ficovi
Inak debakel to nebol preto, že získal veľmi málo hlasov ale pretože ešte mesiac pred voľbami bol jednoznačným favoritom(vraj nikto neporazí Fica ak bude kandidovať), ešte aj v prvom kole vyzeral ako favorit. V druhom kole už síce favorit nebol ale stále útočil na Kisku a väčšina ľudí(vrátane SMERu) čakalo, že to bude tesné. A v tomto kontexte bola tá porážka zdrvujúca.
@estersvk prepáč už o tom nechceš písať... ja sa len chcem zamerať na jednú maličkú vec.. napísala si, že Kiska je úžerník (Triagnel, Quattro) podľa čoho takto usudzuješ? rovno dám svoj argument
je to jednoduchú pôžičkareň s nejakým úrokom... dal ti tovar na splátky s úrokom s ktorým si súhlasila... to máš to isté ako keď si vezmem hypotéku od Slovenskej Sporiteľni na dom.. vezmem si 60 000€ s nejakým úrokom nemáš tovar ale peniaze... toto nie je úžera? vieš koľko vecí sme vďaka tomu si domov mohli kúpiť? to, že dal úrok 8 percent a niekto kto nebol schopný to paltiť si za to môže sám... predstav si, že nezaplatíš za elektriku alebo vodu... aj tieto veci sú tovar... za ktoré platíš... nezaplatíš odpoja ťa a nikto sa ťa nepýta v akých finančných ťažkostiach si... odpoja a oškubú ťa exekútormi že radšej si strelíš do hlavy... a už keď tieto firmy sú tak úžernícke prečo jednu z nich kúpila VUB Banka ??? pretože fungujú na čistom bankovom systéme... tak mi tu kurva nepíš, že v tomto smere je úžerník, keď polovica sveta takto funguje piči... a nemáš na to žiaden dôkaz a aj keby bol pojebaný úžerník tak mi kurva daj dôkaz! na záver volil som Radka P.
@adam93 ani komunista nie je, on je normalny kokot. Komunizmus, akolkolvek utopicka idea to je, je na hony vzdialeny tomu co tento clovek predvadza. Smer je forma legalnej mafie.
a teraz po prečítaní týchto niektorých "mudrostí" keď si predstavím, že takýto ľudia chodia voliť smiať sa či plakať??? v každom prípade to veľa vysvetluje.
a btw ani ja si nemyslím, že by to bol pre fica debakel, ale z iných dôvodov. nečudovala by som sa, keby teraz podal demisiu a posledným gašparovičovým krokom vo funkcii by bolo poverenie niekoho zo smeru (hádama aj fica samotného) zostavením novej vlády. veľa problémov by sa tým pre smerákov vyriešilo, napríklad by obišli zákon o dlhovej brzde...ale to už tí, čo by fica teraz posielali kade lahšie nevidia.
@estersvk Ale ono to bolo reálne. Pri pohľade na trosky pravice to vyzeralo jednoznačne. Bolo nečakané, že sa našli tak kvalitní kandidáti. Rozhodne si nemyslím, že by Fica porazilo každé vrece zemiakov.
@estersvk debakel tu utrpela opozicia. Kiska bol "obciansky kandidat" a len po volbach, resp. pred druhym kolom sa k nemu priklanala. Keby proti ficovi postavis vrece zemiakov, tak vyhra a cela opozicia by sa bila do prs, akeho kandidata mali.
Debakel je napr hrusovsky...
A vysledok kazdopadne nie je vyhra. Je to v podstate jedno. Chudaci si zvolili milionara a uzernika za prezidenta... Je to smutne, ba priam tragikomicke. Ale co sa tyka volieb,tak zvolit kretena, alebo este vacsieho kretena je absurdne.
@estersvk ciastocne zdielam tvoj nazor, tiez som nevidela Kisku ako top kandidata, ale videla som ho v lepsom svetle ako Fica.. nedrzim sa vsak svojho postoju az tak pevne, kedze este Kiska nenastupil na svoj post a nemozeme vidiet ako sa chova.. uvidime ako sa to bude vyvijat neskor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
A milujem jak všetci vravia, že bude chcieť ďalšie prachy. On si nevezme prezidentský plat. Milióny si sám zarobil. Keby tam bol Fico tak ku nakradnutým peniazom pridáva každý mesiac niekoľko tisíc €.
Ale ja už sa nejdem rozčuľovať, zvolili ste si ho tak mlčte a čakajte.
A odkiaľ máš potvrdené užernícke úroky? Od Fica?
Teraz si nie som istá, kto je tu ovca.
Platíš paušálne peniaze planárniam, vodárniam alebo operátorovi?
na tejto téme sa dnes už iba bavím
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
AccessDenied
Access Denied
92D0D7FEE4AB88CC
D/s7SiESp8NKlYSoqnm2cu2gxXIFRj7TfIAV3c93s/ryC+SEIkYoqMewz14uAuIG
uplne si to vystihla
@barky neviem čosomuž, to je hrozné s nami slovákmi, večne sme nespoko s našou politikou
Tému založila osoba čo pred nedávnom objavila illuminátov, ktorý považujú svoju bohyňu Beyonce a stále nevie prečo trojuholníky používajú.
ako vravieval najlepší Ficov kamoš a koaličný partner, Vladimír Mečiar: "Je po voľbách, zvyknite si."
A milión iných veci....
...aneb nie je kradnutie ako kradnutie. to len tak, niezeby mi prislo podstatne nieco vysvetlovat tejto dievcine, ktora sa odpovediam na otazky vyhyba snad podobne majstrovsky, ako sam Fico.
Nechce sa mi už v tomto špárať ale Fico jednoznačne prehral. Bodka.
Pravica má šancu na reštart. Bodka.
Stará pravica v týchto voľbách utŕžila debakel. OK to je ale dôkazom toho, že nie sme ovce.
A na Dzurindu síce ľudia nadávajú ale s Mečiarom sa to nedá porovnať.
Ale tu mas:
-nastenkovy tender
-harabin
-totalna arogancia k novinarom a ich urazanie
-kauza s coca colou ehm ehm
-to ze bol aj katolik aj komunista aj vsetko len hlavne chrbticu nema
doparoma jeden 49 rocny clovek a bol v strane uz? Komunisti padli v '89 doprdele, to je uz 25 rokov. Dnes ludia v 24 rokoch rozmyslaju ake brnenie si dat v Skyrime a nie ci vstupit ku komousom
-vlada s Meciarom a Slotom
-rast nezamestnanosti, zhorsovanie podnikatelskeho prostredia ale on bude svatosvate tvrdit ako vsetko konsoliduje
-kupovanie hlasov ciganov, manipulacia mienkou chudobnych ktori v nom vidia spasitela
-to ako velice hovoril ze nevyuzije smrt vojakov na misii na kampan a par mesiacov nato to spinavo urobil
-to ze uz velakrat klamal, ani sa mi to nechce spisovat.
hranol spinavy
Je rozdiel zarobiť si podnikaním ako Kiska a zarobiť si dierami v systéme a tunelovaním a kradnutím ako Fico (kedysi som uvádzala výpočty jeho majetku, ktoré neboli kompatibilné s jeho platom, ale už sa mi to nechce vypisovať - pre hlupáka každý hlúpy, že?).
Rozhodne uverím podnikateľovi, čo má na konte doživotne zabezpečené, že to bude robiť pre ľudí, ako Ficovi, ktorý je nechopný zarobiť si inák ako podvodom a ktorý chcel to miesto prezidenta len pre väčšie prachy a prípadne pre manipuláciu so súdnictvom, aby očistil seba a svojich kamarátov a nabral tak imunitu. Načo by sa človek ako on hrabal na funkciu prezidenta, ktorá je najmä reprezentatívna, keď na mieste prezidenta má oveľa väčšie možnosti?
Netreba všetkých hádzať na jednu kopu, treba byť realista, ale nie skeptik a cynik. Nie všetci sú zlí. Ukážem ti kopec ľudí, čo robí prácu naozaj aj pre dobro iných, i keď ich nájdeš viac v iných sférach, ako tej politickej. Prečo by tu však nemohol byť aj človek, čo naozaj reálne chce pomôcť Slovensku?
prečo na Fica ľudia nadávajú? ty si bola posledných 10 rokov v kóme ?
- za Fica sa zvýšila nezamestnanosť z 9 na viac než 14%
- za Fica sa zvýšila korupcia, horšia vymožiteľnosť práva, rodinkárstvo kam oko dovidí, rozkrádanie štátneho rozpočtu
Interblue, cyperské firmy, spp, upratovanie za milardu, pozemky pod Tatrami, sociálne podniky, predražené diaľnice atď a kopec sľubov, ktoré nikdy neboli splnené... dofrasa a kde sú tie istoty ? už sa z nich ľudia nažrali ?
- či vyššie dane a likvidácia malých podnikateľov, učitelia, sestričky a lekári sú už spokojní ? čo kamionisti ?
- čo hlas podobný ficovi ? čo Fedor a ďalší ktorí držia za gule Fica a robia za neho rozhodnutia... čo Haščák ? Penta a J&T. Kmotrík, Široký... všetci títo sú prisatí k štátnemu cecku
- skrytá privatizácia telekomu a ďalších podnikov, miliardové stimuly pre najbohatšie firmy, privatizácia nemocníc Pentou, atď...
dzurindova vlada bolo to naj co nas mohlo postretnut po tom meciarovskom pekle a aspon sme sa zaradili k nie tak uplne debilnym krajinam
druha vec je ze dnes po nom ani pes nestekne a neodisiel najslavnejsie
a ano nezamestnanost bola, krajina bola v prdeli, ale miklosove reformy to tu pokial viem celkom nastartovali takze skoda reci.
Fico podedil potom krajinu vo velmi dobrom stave.
Ine je, ze s nou nedokazal nic prospesne dalej urobit, ale tak to je uz predsa len cely on.
Ale ved sa uz o tom nechces bavit. Dobre hovoris, cas ukaze. A dufam ze uz o dva roky pojde Hranol do vecnych lovist za kamkom Meciarkom.
Bud to nemysli vazne, alebo je prilis postihnuty a neda sa mu pomoct.
keby kokotizmus dokazal pisat a zakladat temy na BZ, vyzerali by asi ako to co tu robis prave ty.
Toť štatistika. Ak niečo vieš o hospodárskych cykloch, tak ti to bude jasné. Všetko, čo sa robí pre nezamestnanosť niečo trvá, t.j, výsledok sa neodrazí hneď, ale až po pár rokoch/mesiacoch. Výsledok sa môže preniesť až do budúcej vlády. To sa i stalo. Dzurinda vytvoril miesta, ale prejavilo sa to až za Fica a tak si Fico zlízol všetkú smotanu (,,Však to bolo za jeho vlády, keď klesla nezamestnanosť" Aha. Super. Lebo Fico preto niečo urobil.).
Najprv musia prísť investície na vytvorenie miest. Dzurinda tuším prizval na SKnapr. investorov Kia a nie som si istá, či aj Volkswagen. Za jeho prvej vlády bolo výdavkov na tieto veci (ale i mnohé iné) veľa (a okrem toho zdedil veľa bordelu z predchádzajúcich vlád, viď Mečiar, preto prvá jeho vláda bola najmä o stabilizovaní), preto sa nič pozitívne zo začiatku neprejavovalo. Začala klesať až za jeho druhej vlády. Potom nastúpil v roku 2006 Fico. Za Fica nezamestnanosť klesala ďalej, ale bol to následok Dzurindovej práce. Všimni si, že sa nezamestnanosť po dvoch rokoch Ficovej vlády stopla a začala zase stúpať a dramaticky (všimni si ten ostrý výstup grafu v roku 2009/2010). A vieš prečo? Lebo Fico rozhadzoval peniaze a nerobil nič pre prospešné pokračovanie znižovania nezamestnanosti. I napriek kríze je takéto stúpnutie nezamestnanosti prehnané a spôsobené hlavne jeho vinou. Toť na margo toho, že za Dzurindu bola "nezamestnanosť ešte horšia."
Áno, samozrejme, keď si to prerátame na situáciu, kedy by Fica tí voliči naozaj prišli voliť, tak by ho prišli voliť, ďakujem za tento dychvyrážajúci štatistický argument
diplomatické trapasy ?
podľa mňa horšie ako anakonda Schuster a senilák Ivan Googlovič Seatovič, to určite nebude !!!
To sme celkom pekní pokrytci, keď väčší potenciál na diplomatické trapasy vidíme tam, kde nie je dostatok diplomatických a politických skúseností, ako tam, kde je kopec klamstva, hlúposti osočovania a hľadania nepriateľa.
To, že Kiska bude možno v zahraničnopolitických otázkach trochu viac ticho je podľa mňa oveľa menší trapas ako to, že by sa prezidentom stalo hovädo.
nuž, prezident je pán Kiska a tak sa dá hovoriť o debakli.
Na druhej strane, množstvom voličov zvíťazili Antificovci...teda tí, čo NECHCELI FICA.
Sem patria tí, čo volili p.Procházku , p.Kňažka a pod., prípadne takí, čo už roky nevolili, a teraz vybehli.
Podľa mňa na hlavu získal najviac hlasov p. Fico, ale tiež nie všetky hlasy, iste tam bolo aj zopár nevyhranených ľavičiarov.
...ja len tak že tie komenty o prijebanosti ti asi ľudia píšu hlavne preto že si to interpretujú takto, že fandíš ficovi
je to jednoduchú pôžičkareň s nejakým úrokom... dal ti tovar na splátky s úrokom s ktorým si súhlasila... to máš to isté ako keď si vezmem hypotéku od Slovenskej Sporiteľni na dom.. vezmem si 60 000€ s nejakým úrokom nemáš tovar ale peniaze... toto nie je úžera? vieš koľko vecí sme vďaka tomu si domov mohli kúpiť? to, že dal úrok 8 percent a niekto kto nebol schopný to paltiť si za to môže sám... predstav si, že nezaplatíš za elektriku alebo vodu... aj tieto veci sú tovar... za ktoré platíš... nezaplatíš odpoja ťa a nikto sa ťa nepýta v akých finančných ťažkostiach si... odpoja a oškubú ťa exekútormi že radšej si strelíš do hlavy... a už keď tieto firmy sú tak úžernícke prečo jednu z nich kúpila VUB Banka ??? pretože fungujú na čistom bankovom systéme... tak mi tu kurva nepíš, že v tomto smere je úžerník, keď polovica sveta takto funguje piči... a nemáš na to žiaden dôkaz a aj keby bol pojebaný úžerník tak mi kurva daj dôkaz! na záver volil som Radka P.
a btw ani ja si nemyslím, že by to bol pre fica debakel, ale z iných dôvodov. nečudovala by som sa, keby teraz podal demisiu a posledným gašparovičovým krokom vo funkcii by bolo poverenie niekoho zo smeru (hádama aj fica samotného) zostavením novej vlády. veľa problémov by sa tým pre smerákov vyriešilo, napríklad by obišli zákon o dlhovej brzde...ale to už tí, čo by fica teraz posielali kade lahšie nevidia.
Debakel je napr hrusovsky...
A vysledok kazdopadne nie je vyhra. Je to v podstate jedno. Chudaci si zvolili milionara a uzernika za prezidenta... Je to smutne, ba priam tragikomicke. Ale co sa tyka volieb,tak zvolit kretena, alebo este vacsieho kretena je absurdne.