Ethric - ak chces zverejnit nejake svoje literarne dielo a chces, aby ti ho ludia komentovali, na to tu mame blog. Nema zmysel za tymto ucelom zakladat diskusiu tak, ako si to urobil ty teraz. Chapes?
@13 Asi ti to budemdo smrti dlzny, o tom prave tam pisem, vsimaj...
@14 Aj ked som si bol toho vedomi, urobil som tak, aby forum malo navstevnost za svojim ucelom. Ty si admin, Ty si urcujes, ktory text kam spada, budis. Skoda, ze su aj zavaznejsie veci, nad torim je hodno pomyslat, nuz nevadi. Aj ked by som bol nerad, konaj ako musis, teda v pripade aj zmaz forum, vsak o co ide...
@19@20 Som rad, ze sa vam to nepaci. Presne na to to tam je. Mysleli ste, ze vam sem budem pisat same lekvariky a hviezdicky? V blogu mam veci, co tam patria, toto je chrst, kam patri.
Preboha nemozem sa vynadivat.To myslite vazne sa tu hadate?Ok mozno to patri do blogu a co teraz?Kolko je tu takych komentov a diskusii ,ktore tu uz davno nemali byt a su.Kks neviem naco sa vobec este ja ozyvam.
nemal si to sem uverejnovsť- Takýchto debilkov milujem. Nie si prvý ani posledný. Približne každý týžden sa nájde niekto, kto si nájde nejaku "originálnu" formu kritiky a je pritom strašne mudry a doležitý. Nehovorím, že musíš byť zákonite obmedzená osoba..
ale je to hlupy sposob ako poukázať na veci,ktoré sa Ti nepáčia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Vytvoril som to na posedenie len na tento ucel.
Dakujem za ohodnocovanie, no ocenim aj komenty...
azel:nemaž, bude ešte sranda
@8 Aj ty, @antja .
@6 @azel , preco sa nepytas najskor mna...? Myslim, ze TS funguje...
@14 Aj ked som si bol toho vedomi, urobil som tak, aby forum malo navstevnost za svojim ucelom. Ty si admin, Ty si urcujes, ktory text kam spada, budis. Skoda, ze su aj zavaznejsie veci, nad torim je hodno pomyslat, nuz nevadi. Aj ked by som bol nerad, konaj ako musis, teda v pripade aj zmaz forum, vsak o co ide...
@23 - Hodnot ako vies, ak sa nevies vyjadrit staci napisat...
@24 - V blogu by to bolo skryte, mam tam uz veci co tam patria a toto bolo vytvorene len pre tento ucel ako som uviedol...
@25 - Citas slova alebo aj pocuvas co to hovori...?
Nevadi, dobru noc tomu, kto si ju praje...
Inak mozem dakovat za hociaky koment co sa tyka mojich tvorieb.
Moje Blogy Ti neodporucam teda citat, ak a Ti toto nepaci...
nemal si to sem uverejnovsť- Takýchto debilkov milujem. Nie si prvý ani posledný. Približne každý týžden sa nájde niekto, kto si nájde nejaku "originálnu" formu kritiky a je pritom strašne mudry a doležitý. Nehovorím, že musíš byť zákonite obmedzená osoba..
ale je to hlupy sposob ako poukázať na veci,ktoré sa Ti nepáčia
Keby si ty len vedela, s cim som sem ja vobec prisiel.
Samozrejme, s radostou Ti to neprezradim, prepac.
Temnota tejto miestnosti sa akosi zacina stupnovat...
Jeden z najlacnejsich rymov akych som cital. ako povedal Bukowski: Nie je v tom ani trd.
Staci napisat spravnu vec v spravny cas...