Je to kamoška. Čiže jej prajem len dobro. Dotyčnému by som asi nič zlé priať nechcela. Takže ak by boli tí dvaja spokojní, tak by to bolo fajn. Hoci by ma asi naštvalo, ak by mi dotyčná predtým nespomenula, že zdieľa podobné sympatia, ako ja a o mne by to vedela. Pokiaľ by toto o mne nevedela, tak zas nie je čo riešiť.
ja osobne si myslim ze chlap v takomto boji ma najmensie slovo... ten je rad ze je rad a drzi sa radsej v uzasi nech sa nezapletie do toho konfliktu priliz hlboko... podla mna najlepsie riesenie je chodit s oboma naraz
"najlepšej kamarátke" som kvôli tomu rozbila hlavu.... či ľutujem? nie..bola to hlúpa piča a spravila by som to znova.. no to by som sa už pokúsila na viac než 5 stehov či koľko to mala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A keď už sme pri tom, ja byť tým konkrétnym chlapcom a vidím dve bojujúce slečny, pravdepodobne opadne akýkoľvek môj záujem o ktorúkoľvek z nich
Stačí tak?
Izolda
filip
a co mario?
ja osobne si myslim ze chlap v takomto boji ma najmensie slovo... ten je rad ze je rad a drzi sa radsej v uzasi nech sa nezapletie do toho konfliktu priliz hlboko... podla mna najlepsie riesenie je chodit s oboma naraz
..no, tak moz no v tretej triede s kamaratkou sme sa pohodali kvoli jednemu ale to sa ani nerata .. xDDD
My máme úplne odlišný vkus..
teda až na pár výnimiek
Sláva ti, určite si tým veľa vyriešila
chalan nestoji o konflikt a bitku .. nikdy!