Baby chcem sa vas opytat ci sa rozravate so svojimy mamkami o sexe... no laske kramoch a taaak ....a ci vm tzo nerobi problem ja sa nerozpravam co ja viem na s tou temou nezacnem a mamina asi tiez ee len tak sa pytam lebo spoluziacky normalne svojim mami
No mame by som určite nehovoril, že chcem chalana na sex, a určite nie v 14. Keby mi to povedala dcera tak by som sa asi tiež znížil k domácemu násiliu a porušeniu práv dieťaťa podľa európskej charty ľudských práv.
Ach bože v 14....a chalanovi si už fajčila? LEbo ak nie tak ta kamarátky vysmejú, že si zaostalá....
Samozrejme...bezne dojdem domov"Cau mami vies co dnes sme vyskusali s Matom nove polohy nemam ti ich ukazat?"...jezis to je otazka...nerozpravam sa s nou o tom a ani sa nikdy nebudem OMG
moja mama mi normalne howori o tom ze ide na rande..alebo veci toho sa tykajuce..aj viem kedy oto prisla..ale o sebe jej radsej nehoworim...pride mi to blbe howorit jej to...
ach niee ludkovia to som nemyslea zeja chcem sex s chalanom !!! ...ja mam 14 a viem ze mam cas niesom ziadna kur** alebo nejaka co som nadrzana len pekne som sa spytala!!! a nie chalanov a mimochodom Myr3c: nie nefajcila!!! ..
2shine:..presne tak..u nas je to podobne..aj ked babky vedia zneprijemnit zivot ..a to by si videla co dedkovia ..ked si kupim nejaky casopis a je tam nejaka titulka a nedajboze napisane sex tak dobre ze ho neroztrha ze to nieje nic pre mna ..noo..prosto psychiatria..
Hmm vlastne keď tak rozmýšlam raz sme sa rozprávali...taký obyčajný večer,mama sedela pri telke a ja som prišla domov.A ona mi povedala "Vieš,už máš dosť rokov a dnes dievčatá začínajú skoro sexuálne žiť..."a ja som si pomyslela prečo som len neprišla neskôr"...len prosím ťa používajte ochranu."Tak som povedala dobre a rýchle zdrhla...takéto rozhovory fakt nemusím...
Vlastne ma napadá ešte jeden...keď som bola v nemocnici tak samozrejme že mi mama musela upratovať izbu...veď kto by si nechal ujsť príležitosť prehrabať mi celú izbu...a hmm...keď som už bola doma mi povedala"Vieš keď som ti tak upratovala izbu....som rada že používate ochranu"Bože môj...to boli najhoršie rozhovory...Som rada že sa so mnou nikdy rodičia o ničom takom nerozprávali a dúfam že už nikdy ani nebudú...
Sunshine LOL mne minule dedko povedal,že si nemám hľadať žiadne predčasné známosti,že sa mu to nepáči a že by bol radšej keby mi mohol niekoho vybrať v katolíckych novnách
U nas doma s tym problem nikdy nebol ani nie je. Je celkom prirodzene bavit sa na temu chalani, sex alebo hocico ine. Ved vsetko je sucastou zivota, tak preco to brat ako nejaku barieru. Zas nevravim, ze jej vesam na nos co a kedy s mojim anjelikom robim, ale ked chcem nieco vediet, tak vobec nie je problem. Ved vzdy je lepsie podla mojho nazoru prebrat veci doma a dozvediet sa ako to v skutocnosti je, ako citat informacie z pochybnych zdrojov na nete...
Boze! U mna to nehrozi, aj ked ja by som aj chcela s mamou o tom tocit, ale viem, ze by ma nechapala tak ako to ja myslim a este by mi mohla dat zaracha
Ale o kramoch a tych veciach v pohode, o chalanoch ani nie, len niekedy, ale sex je pre nas tabu, co sa tyka komunikacie
No nie som baba, ale tak isto sa o tom s rodicmi nemienim bavit. Mi stacia tie prednasky o sexe, alkohole, atd, co schytam pri kazdej moznej prilezitosti (idem na chatu, na festival atp) Takze ne dakujem Aj keby chceli, tak ich podobne ako mirage a odpalkujem rychlo a "vyklidim bojiste"
No tak ja sa tiež s mamou nerozprávam o sexe a vecí týkajúce sa okolo nich.... len niekedy o chalanoch, no to nie bohvie čo... ja takéto rozhovory teda nemusím... nemám to rada...
ja sa o tom s mamou nerozpravam.....niesom ten typ...a nemam ani potrebu...ale ak ti to chyba...myslim ten pocit ze to s maminou nemozes zdielat...tak sa o tom s nou porozpravaj a povedz jej .....ze sa o tom snou ces bavit....pochopi to....a urcite aj oceni...a nebudu lietat facky...maminu su vzdy radi....ked poziadas a ich radu...ale je dolezite aj ako to spravis
My sa o tom moc nerozopravame. Teda s tatom skor ako s mamou. neviem si predstavit rozhovor s mojou mamou na temu niecoho co suvisi so sexom a ani pravdupovediac nemam zaujem nahodit taku temu, teda pred tatom ok ale s mamou moc nie. O chalanoch, kramoch a podobnych veciach sa bavime v pohode ale s rezervou, neda sa to porovnat s tym, ako sa o tom bavim s inymi ludmi napr. s kamaratmi, kamaratkami.
mozno sa vam to bude zdat trocha divne ale moja mama vie o vsetkom, o vsetkych chalanoch, aj o tom kedy s kym prvykrat...nemame s tym problem, je mi velkou oporou
hm...nie akoze nemam potrebu sa snou o tom poroppravat ale viete ked my spoluziacky vypravaju ako sa o tom s mamami rozpravaju pride mi to take cuudne ... chapete ne?
Ako byť tvoja mama a by si mi v 14nástich povedala, že chceš sex, tak ti taká letí, že preletíš susedom do obývačky...
Rozprávaj sa s maminou o ženksých problémoch, o "láske" ako zase v 14tich láska, no dobre..), o tom, že sa ti niekto páči..Je fajn, keď má dcéra s mamou kamarátsky vzťah..Ja si to nemôžem vynachváliť...
NO ked ma mama stretla s babou v meste v 18. tak si ma doma s fotrom normalne posadili na gauc jak v americkych rodinnych filmoch a zacali o ochrane a tak ... a ked som im zabil ze dva roky meskaju tak to zobrali v pohode a dostal som nahresene ze som sa nepochvalil... a odvtedy mozem doma povedat hocico bezne poviem ze som mal do rana na izbe babu, alebo tak naposledy mi mama povedala ci ma neboli po takej noci stredna noha proste vedia, ze mam svoje roky a mam dost rozumu na to, aby som niesol za svoje ciny nasledky, ked sa vyskytnu... v tomto smere sme doma otvoreny... a to ma tesi ... nevedel by som si predstavit, ze by som rodicom nemohol povedat vsetko... takto mame super uprimny vztah a rozumieme si ... ziadna pretvarka ani neuprimnost proste priamo povedana pravda vo vsetkom ... nikdy som neveril ze to poviem ale chcel by som byt taky rodic ako su ty moji ...
no moja mama, by sa aj chcela, ae nemame taky vztah, aby som sa jej dokazala zdoverit.... zavidim takym co sa mozu o tom s mamou pokecat... aj ja by som chcela..
ked nieco chcem vediet abo tak, tak sa spytam bracha abo s kamaratkami to je bezna tema
zalezi od toho aku mas mamou,ocom vsetkom sa da s nou rozpravat,napriklad s mojou otom len srandujeme ale len tak povrchne nerozpravam sa s nou otom ako s kamaratkou to sa ani neda, podla mna..... ale v 14 ??? ale radsej skor ako neskor... ked sa s nou chces rozpravat zacni ty ale opatrne....
Mi sa nerozpravame,ale mam tiez kamosky ktore sa v pohodke rozpravaju..neviem asi zalezi od toho aka povaha je tvoja mama..ci vies ze kebyze s tym zacnes tak ta neprizabije,ale pochopi..u nas doma si myslim,ze by s mamou nebol problem o tom rozpravat,ale ja po tom nejako ani netuzim..
hmmm..ja by som sa s mojou mamou chcela o tom rozpravat, ale nemam k nej taky vztah, ze by sa to dalo...nie ze sa nenavidime, to nie, ale sa o tomto jednoducho nebavime..a okrem toho, mam starsie segry, tak s tymi skor, prosto mi nepride prirodzene sa o tom s mamou bavit, alr tiez zavidim babam,, ktore mozu dojst s chalanom za mamou a v pohode vychadzaju...nevem..to mas tazko ale mas len 14, skus zacat ak chces...
Nho.tak.ked som bola mladsia tak mama sama prisla za mnou a kecali sme ze co ma caka a tak....ale teraz ked nad tym rozmyslam radsej idem za kamoskou ako za mamou..mama mozem povedat secko ale kamoske sa mi to lahsie hovori ako jej..ta nevem ako je to uvas..mozno jej skus naznacit ze by si sa o tom chcela pozhovarat.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ach bože v 14....a chalanovi si už fajčila? LEbo ak nie tak ta kamarátky vysmejú, že si zaostalá....
smile
Vlastne ma napadá ešte jeden...keď som bola v nemocnici tak samozrejme že mi mama musela upratovať izbu...veď kto by si nechal ujsť príležitosť prehrabať mi celú izbu...a hmm...keď som už bola doma mi povedala"Vieš keď som ti tak upratovala izbu....som rada že používate ochranu"Bože môj...to boli najhoršie rozhovory...Som rada že sa so mnou nikdy rodičia o ničom takom nerozprávali a dúfam že už nikdy ani nebudú...
Ale o kramoch a tych veciach v pohode, o chalanoch ani nie, len niekedy, ale sex je pre nas tabu, co sa tyka komunikacie
Rozprávaj sa s maminou o ženksých problémoch, o "láske" ako zase v 14tich láska, no dobre..), o tom, že sa ti niekto páči..Je fajn, keď má dcéra s mamou kamarátsky vzťah..Ja si to nemôžem vynachváliť...
Ale so sexom na ňu ešte aspoň tri roky nechoď...
ale o kramoch sme hovorili len okrajvo ked som to prvy krat dostala
ked nieco chcem vediet abo tak, tak sa spytam bracha abo s kamaratkami to je bezna tema
Kedze mas 14 tak by za to toho tvojho fesaka zavreli:p
Jaaaj vy deti sa musite stale hrat na dospelych
.