BAby zaujimalo by ma ako dlho vam trva kym sa nachystate pred tym ako idete vonku myslim maku-up vlasy a taq dajme to mu v piatok vecer.........dost ma to zaujima lebo nechapem tie co sa chystaju vonku tri hodiny mne to cele trva asi 15 minut kym sa oblec
ha..to záleží od akcie, niekedy som hotová komplet za 10 minút a niekedy my to trvá aj hodinu....
také rande..no to sa chystám asi 20 minút..hehe
a na disku-asi podľa toho kde je a kto tam ide vážne aj tú hodinu..xixi
no u mňa to záleží od toho koľko mi ešte ostáva do odchodu ak mám odísť za desať minút a len to zistím tak desať minút a ak sa začnem chystať polhodinu pred odchodom tak zaberiem celú tú polhodinu pretože chodím len tak po byte a spomínam pomaly čo ešte som zabudla a čo si ešte zabaliť a že som sa chcela navoňavkovať tou novou vôňou atd atd (btw aj za tú polhodinu aj tak na niečo zabudnem )
Počas 'chystania' stihnem šesťkrát prehrať Comptine D'un Autre Été L'aprés Midi, čo je dokopy 12 min. 24 sek.
Trvá mi to aj štyridsať minút, ak si musím brať so sebou nejaké veci.Nikdy neviem nájsť peňaženku/pero/kľúče/mobil/mesačník/kabelku/tašku.
oblečenie, vychystanie, ak viem, čo si oblečiem a len jednoduchý make up na deň, tak aj za päť minút som hotová.
ak neviem, čo si oblečiem, tak aj desať minút
no kedže mam hnusne huste dlhe kučerave vlasy musim si ich umyt aspon 2hodky pred tym ako cem vyrazit von lebo rychlejsie by mi neuschli potom si ich upravujem už asik 1-2minutky make up 15min oblecena a navonana som za 5minut..takže tak
Vy máte problémy =D No tak mne určite nie viac ako 5 minút, keďže si dám len špirálu, balzam na pery a s mojimi vlasmi sa ani nepokúšam nič robiť, pretože by to mohlo dopadnúť ešte horšie, než to je =D
tak 20 minut aa ked si este umyvam vlasy tak aj 40 a ja pravidelne meskam ale kamosky su uz zvyknute aa namietat nemozu tiez preto, lebo oni tiez pravidelne meskaju vzdy ideme o polhodinu neskor ako sme sa dohodli a uz som odbocila od temy nj som ukecana
podla toho ci budem s niekym takym chalanom ktory s ami paci.. ked viem ze nepride tak mi to trva takych 15 min (upravit s aproste musis) a ked viem ze tam bude tak to je uz o dost dlhsie ..skusam co si obleciem ci to ci to, co sa mu viac paci a take.. taze podla okolnosti ale 15min urcite
podla toho co robim...otazka bola ked idem von..tak ku chystaniu do skoly sa vyjadrovat nejdem ked idem von vacsinou si dam korektor,make-up,ceruzku spiralu a s vlasmi si vacsinou nic nerobim.obliekam sa celkom rychlo a vsetko dokopy mi to trva 20 minut ak sa ponahlam,ak si davam zalezat aj tristvrte hodinku
oblečenie(výber obliekanie uloženie starého oblečka)cca5 minút keď mám prázden skrine
sicht(ceruzka riasenka a ak mám jebák tak aj make-up)2 minutky
vlasy( rozčešem upravím cestičku občas siu ich dám do copííkuiné kreácie len anvýnimočné udalosti) cca 30sekúnd
spolu:7,5minuty tka akurát ale ke´d sa chydtám do školy tak polhodinu lebo raňajky 15minút a to ost. teiž 15 minút leob sa musím v zrkale obzerať či som schudla pribrala či niečo enarástlo a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
také rande..no to sa chystám asi 20 minút..hehe
a na disku-asi podľa toho kde je a kto tam ide vážne aj tú hodinu..xixi
» www.birdz.sk/forum/dievcata-...
Trvá mi to aj štyridsať minút, ak si musím brať so sebou nejaké veci.Nikdy neviem nájsť peňaženku/pero/kľúče/mobil/mesačník/kabelku/tašku.
ak neviem, čo si oblečiem, tak aj desať minút
...e...
sicht(ceruzka riasenka a ak mám jebák tak aj make-up)2 minutky
vlasy( rozčešem upravím cestičku občas siu ich dám do copííkuiné kreácie len anvýnimočné udalosti) cca 30sekúnd
spolu:7,5minuty tka akurát ale ke´d sa chydtám do školy tak polhodinu lebo raňajky 15minút a to ost. teiž 15 minút leob sa musím v zrkale obzerať či som schudla pribrala či niečo enarástlo a tak