ty mas 19? A to co su za otazky? Boze jak vsetci chcu byt dospely, ale vobec sa tak nepsravaju V zivote by som sa nikoho a uz vobec nie na internete nepytal ci som skaredy a preco Hej som viem to a som nato hrdy! (i ked priatelka hovori opak). Picoviny..
@luky176 to su picoviny ze sa ti baby otacaju chrbtom, ked si utiahnuty a hanbis sa tak sa budu vzdy otacat. Bud zdravo drzy, kecaj a niecim ich zaujmi. To su hluposti, ze baby kukaju hned nato ci je chalan pekny. Ak si pozorny, mily, inteligentny a vies babu zaujat neni o com a je jedno ci ma krive oko ci skaredy nos.
A prosim ta definuj mi skaredeho cloveka. Co je to byt skaredy? Kazdy sme nejaky a nikto si nevybral ako vyzera. Ani baby nie su najkrajsie. A ver tomu ze maju viac komplexov same zo seba nez ty.
@hajyelodkosti tak potom asi nemam stastie ale sorry ze ne som taky chuj ze sa po nociach neozieram a nekurvym sa ves Roznava je zapadakov a tu ked chces byt frajer ta musis fakt bojovat lebo na co mam byt debylom ked konkurencia je velka a od zivota tak vela nechcem ako ostatny...
uplne skaredy niesi ale mne je nesympaticke ake mas komplexi a ako si neveris...s takym co sa len lutuje jasne ze nechce ziadna chodit..sorry ale sprav s tym nieco
@luky176 vidis a presne toto co pises si len myslis ano su take baby a aj taky chalani, ale ty taku predsa nehladas. Vies stazovat sa vie kazdy a lutovat, ale urob preto nieco a nevyplakavaj tu na internete takto si frajerku nenajdes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A prosim ta definuj mi skaredeho cloveka. Co je to byt skaredy? Kazdy sme nejaky a nikto si nevybral ako vyzera. Ani baby nie su najkrajsie. A ver tomu ze maju viac komplexov same zo seba nez ty.
a skus menej riesit to ako vyzeras.. komplexy urcite baby nepritiahnu
a prvy pohlad je klamlivy ;o)