Ahojte, chcem sa len opýtať, či je normálne ak mam pocas menstruácie silne bolesti v podbrusku, navaly tepla a pocit na odpadnutia. Niekedy aj zrýchlený tep. ĎAKUJEM.
Tak mne sa to nestáva, ale jedna moja kamarátka máva dosť silný menzes a párkrát bola kvôli tomu aj v nemocnici, kvôli neznesiteľným bolestiam... Ale žiadny zdravotný problém nemá.
Nie je to bezne. Mne sa vyvodila z takychto tazkosti napr. endometrioza.
Radikalne som prekopala svoju stravu a zacala som sa viac mat rada
Bola som aj na operacii pretoze som mala agresivnu cystu. Urcite zajdi za lekarom a nenechaj sa odbit s receptom so silnymi analgetikami. Nie je to normalne !!!
Podľa mňa je to úplne bežné u dispievajúcich dievčat, keďže telo sa vyvíja, časom sa to upraví...
Môže to byť aj vrodené, ak maš v rodine viac žien s takými problémemi, alebo ak mali v minulosti také problémy(ako mladé dievčatá)
Taktiež, môže to byť aj od nadmerného úbytku váhy, alebo proste, že si len veľmi chudá.
Aj ja som mala presne takéto problémy, pribrala som a je mi lepšie
mám to podobne ako ty, ale ako kedy, ale poväčšine mi je prvý deň veľmi zle, nechutí mi jesť, som slabá a je mi na vracanie zväčša :/ plánujem tiež ísť ku gynekológovi, ono to môže byť v poriadku, ale nemusí, čiže je lepšie ísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Radikalne som prekopala svoju stravu a zacala som sa viac mat rada
Bola som aj na operacii pretoze som mala agresivnu cystu. Urcite zajdi za lekarom a nenechaj sa odbit s receptom so silnymi analgetikami. Nie je to normalne !!!
Môže to byť aj vrodené, ak maš v rodine viac žien s takými problémemi, alebo ak mali v minulosti také problémy(ako mladé dievčatá)
Taktiež, môže to byť aj od nadmerného úbytku váhy, alebo proste, že si len veľmi chudá.
Aj ja som mala presne takéto problémy, pribrala som a je mi lepšie