Záleží od toho, ako dôležité je pre mňa to čo treba spraviť a nechce sa mi to spraviť.
Ak je to niečo nepodstatné tak nevidím potrebu to spraviť, ak je to niečo dôležité tak sa fakt, ale že fakt naštvem, snažím sa dostať do tela čo najviac adrenalínu (keď som už fakt že bezvládny, tak aspoň hudbou) a potom to ide ľahšie a to som fakt dosť lenivý človek, ale táto metóda vždy zaberá.
+ a - danej veci si zhodnotím ... a proste ak prevažujú + tak ma princíp ženie urobiť to ... a občas preváži aj - (tu sa stáva efektom to že aj poriadna demotivácia vie namotivovať k robote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
malý dvor a veľký bič a čo je dobré nič nestojí....
nepoznám tento neduh, nejak som si život zorganizoval a všetko ide podľa "plánu"
Ak je to niečo nepodstatné tak nevidím potrebu to spraviť, ak je to niečo dôležité tak sa fakt, ale že fakt naštvem, snažím sa dostať do tela čo najviac adrenalínu (keď som už fakt že bezvládny, tak aspoň hudbou) a potom to ide ľahšie a to som fakt dosť lenivý človek, ale táto metóda vždy zaberá.