ja chodím k doktorke a je celkom fajn je jemná a keby som mala ísť k chlapovi neviem asi by som sa cítila trápne lebo raz som bola u doktora a bol to taký mladý fešák a mne to bolo blbé
V každom prípade ak si už začala sexuálne žiť, tak toho gynekológa neodkladaj. A či žena alebo muž? No keďže som muž, tak to osobne nemôžem posúdiť, ale moja priateľka chodí ku gynekologičke a vždy k nej chodila a vraj si nevie predstaviť, že by sa v nej "hrabal" nejaký cudzí chlap. Po odbornej stránke by sa mohlo zdať, že žena je na tom lepšie, lebo sama má rovnaké starosti ako jej pacientky, ale možno práve preto môže svoju prácu flákať, kdežto chlap od prírody zvedavý a hlavne nadržaný, chce čo najviac vedieť o záhadnom ženskom prirodzení, aby čo najlepšie vedel pochopiť, čo je na ňom také príťažlivé. Takže možno je chlap po tej odbornej stránke lepší a berie svoju prácu vážnejšie...možno.Môj názor
Je to úplne jedno, či je to žena alebo muž. Všetko sú to individuálne prípady. Tak ako jeden muž môže byť jemnejší, tak v inej ambulancii môže byť jemnejšia žena.
Už som bola, ale potrebujem si nájsť v meste kde som sa presťahovala nového, a tak neviem, že aké sú vaše názory, ja som chodila len na preventivky a mala som naj kamosa za gynekologa a ten sa o mna perfektne staral.
noo ja neviem ako to je...ja chodim ku gynekologovi,a nie je mi to blbe ani trapne.aj ja si myslim,ze muz je mozno jemnejsi,ale tak neviem to posudit u zeny som nebola.podla mna by sa kazda holka mala rozhodnut ci k zene abo muzovi,to je na nej. noo a inak skus stranku onaona.sk tam by malo byt aj take,ze ti vyhlada gynekologa/icku podla mesta
podla mna muz nemoze nikdy pochopit co za stavy su napriklad PMS alebo ovulacia, kramy samozrejme tiez, aj ked to ma 10000x dobre nastudovane, ale nezazil to. takze ked ja pojdem, tak si asi vyberiem zenu gynekologicku
ak mam porovnať tak by som už nikdy nešla k žene na kontrolu.vadšinou ženy si zgusnu na pacientkach .aspoň ja mam taku skusenosť no nemusi to platiť o všetkych ženach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
4sima4:kedze holka este nemala menstruaciu,je asi jasne,ze je panna a tak nie...
Raz mi stačilo