ta, ja nejak leskový užívateľ nie som (nech žije jelení loj!), ale s touto vecou (aj keď ono to je asi viac balzam ako lesk) som bola veľmi spokojná, dokiaľ som ju nezabudla v buse:
no ja neviem ale presovcania robia nam vychodnarom najvecsiu hanbu...a ked si uz nechces kupit zly tak my ti nepomozeme kazdy clovek je iny kazdemu nieco ine vyhovuje...to musis ty vyskusat a potom zistis co vsetko vyhovuje tebe
ináč...ja skôr balzamy, také tie trblietavé maglajzy nenosím. jednak neznášam ten ulepený pocit, a jednak keby som si dala nejaký mega ultra extra shine tak budem mať dolnú peru opticky 2x väčšiu ako angelina jolie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
( @7 )
ale vážne, keď už, tak ja používam tento:
(nie tú farbu) a tento:
ale sak co mozem chcet od 12rocnej no...!!
ináč...ja skôr balzamy, také tie trblietavé maglajzy nenosím. jednak neznášam ten ulepený pocit, a jednak keby som si dala nejaký mega ultra extra shine tak budem mať dolnú peru opticky 2x väčšiu ako angelina jolie.
ale inak mám tento
chutný, mentolový
mas na vyber az zo styroch farebnych variant..kks robis z toho humbuk ako keby si kupovala auto..
@1 Loreal Glam Shine 6-hodinovy je najsamlepsi podla mna aky som do teraz mala....a bolo ich dost,uz.....