Je to môj názor, ale jediné, čo ti poradím, nikdy si nekupuj mobil Samsung, auto Renault a už tobôž (aké pekné slovko) nič od LG. Keď toto dodržíš budeš v živote šťastná
@stage Neviem načo šíriš také fámy, ked s LG nemáš skúsenosti.
Aká značka mobilu je podľa teba dobrá? Nokia alebo SE?
Lebo mne Nokia príde už iba predražená, lebo človek platí hlavne za to, že je to Nokia, kedysi to boli kvalitné mobily, ale teraz nič extra.
So SE mám zlé skúsenosti a aj od veľa iných ľudí som počula, že niektoré ich mobily doslova nie sú vhodné na bežné používanie, lebo sú málo odolné, mne sa raz týždňový SE trochu orosil, iba vrch, rozobrala som ho, ale viac už nefungoval.
LG mám už skoro 3 roky, stále mi ide, jediný problém je, že už má trochu slabšiu baterku, ale to je asi normálne, kedže má skoro tri roky.
A momentálne mám Samsung, všade som čítala, aj tú niektorí písali, že má strašne zložité ovládanie, ale mne sa zdá úplne primitívne a neviem čo má byť na ňom zložité.
Veľa ľudí tu múdruje, pričom v živote takú značku nemali a len zbytočne trepú hlúposti.Lepšie by bolo sa vyjadrovať len k téme, ktorej rozumieš a nie zbytočne zavádzať.
A k otázke. Nechcem dávať odkazy na stránky, kedže je to tu zakázané
Ale skús si dať do googlu LG KU990i recenzia a nájdeš mnoho stránok kde narozdiel od tejto hodnotia mobil ľudia čo ho mali aj v ruke a tam nájdeš aj jeho plusy a mínusy a určite budú pod recenziou aj skúsenosti majiteľov toho mobilu.
Ako sa majitel k tomu vyrobku chova, tak to vyzera. Inak su vsetky znacky v pohode. A bolo by divando rozobrat nejaku kultovu znacku a vidiet v nej komponety od znacky, ktora je v nasich ociach medzi poslednymi
@2@H8u Blahoželám. Si jedna z mála vyvolených. Ty máš od 10 rokov každé 2 roky nový LG? Alebo máš tretí za rok? To je dosť veľký rozdiel. Mám doma Nokiu 6510 od roku 2002 sa požíva a ešte stále je v nej originál batéria. Kamoš si po Nokii kúpil Samsung a po roku ho šmaril od jedu o zem, moja drahá má teraz po Sony Ericssonoch rok Samsung (hovoril som jej nech sa nedá zviesť dizajnom, ale ona, že ho chce a chce) a už má problémy s príjmom signálu. Ja mám tretí SE za sebou a nikdy inú značku už nechcem vidieť, soňáče majú kvalitný displej, foťák a najlepšie baterky, čo je pre mňa najdôležitejšie. Pre Vás asi dizajn. Čo sa týka LG, viem len o reklamáciách množstva televízorov, autorádií, tak podľa toho Samsungu si myslím, že to bude v mobiloch ešte horšie, nakoľko televízory Samsung sú dnes asi už jednotka na trhu, čo sa týka kvality.
Co som pocul tak LG elektronika je celkovo najkazovejsia, ja mam tiez jeden LG a tiez som mal s nim problemy. Nepouzivam som ho ani den, lebo by som ho musel rozjebat o chodnik
@8@Picasso Toto napíšeš za príspevok, kde ti píšem, že sa práve s jedným ročným trápim? 2-3 krát za deň hlási, že som mimo dosahu, pritom ho mám zapnutý a v dosahu som? To je tak vážna chyba, že horšia ani nemôže byť. Potom mi príde sms, že mi niekto volal a ja musím každému volať späť.
@Stage hej, ja sa sama čudujem že som s eldžíčkami taká spokojná, keďže sa kritika na ne valí z každej strany ale mám tretí od jedenástich čo je päť rokov, čiže fajn s touto KP501 som zatial spokojná najviac, fakt nemám čo vytknúť fakt mám na ne asi šťastie
Neviem, mám druhý LG.. momentálne Arénu.. V živote už nechcem LG mobil.. je pekný, funkcií má tiež dostatok. Ten prvý som si vzala na dovolenku a keď som ho po dovolenke reklamovala bol zoxidovaný(nie, ničím som ho určite nepoliala) takže moc nevydržal.. a tento druhý KM900 bol pred dvoma týždňami v oprave(orange) a vraj ho opravili, bohužial, robí mi ešte väčšie problémi ako pred tým. Nemám moc dobré skúsenosti.. buď je to LG alebo opravou v orangi, kde mi tvrdili, že mi dali nový software... Nokie sú podľa mňa naj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Aká značka mobilu je podľa teba dobrá? Nokia alebo SE?
Lebo mne Nokia príde už iba predražená, lebo človek platí hlavne za to, že je to Nokia, kedysi to boli kvalitné mobily, ale teraz nič extra.
So SE mám zlé skúsenosti a aj od veľa iných ľudí som počula, že niektoré ich mobily doslova nie sú vhodné na bežné používanie, lebo sú málo odolné, mne sa raz týždňový SE trochu orosil, iba vrch, rozobrala som ho, ale viac už nefungoval.
LG mám už skoro 3 roky, stále mi ide, jediný problém je, že už má trochu slabšiu baterku, ale to je asi normálne, kedže má skoro tri roky.
A momentálne mám Samsung, všade som čítala, aj tú niektorí písali, že má strašne zložité ovládanie, ale mne sa zdá úplne primitívne a neviem čo má byť na ňom zložité.
Veľa ľudí tu múdruje, pričom v živote takú značku nemali a len zbytočne trepú hlúposti.Lepšie by bolo sa vyjadrovať len k téme, ktorej rozumieš a nie zbytočne zavádzať.
Ale skús si dať do googlu LG KU990i recenzia a nájdeš mnoho stránok kde narozdiel od tejto hodnotia mobil ľudia čo ho mali aj v ruke a tam nájdeš aj jeho plusy a mínusy a určite budú pod recenziou aj skúsenosti majiteľov toho mobilu.