ja mam najradsej asi taliansky + tie dva tyzdne pred vianocami, najvacsi shit je xxl tyzden lebo je vsetko akurat vo vacsom baleni a este vselijake tie grilovacie tyzdne v lete nic moc
mohol by byt syrovy tyzden
Nemám obľúbený týždeň. Chcel by som, aby pribudol ruský, respektíve východoeurópsky týždeň a niečo na spôsob arabský týždeň/chute blízkeho východu. @4 Syrový týždeň je dobrý nápad.
neviem, mám pocit, že tie stredomorské vôbec neviem oceniť. Ale vo všeobecnosti si asi nevybavím žiaden týždňovo špecifický produkt, na ktorý by som sa zvykla tešiť, okrem tej smaženej cibuľky z amerického
Romsky týždeň by bol zaujímavý- dve pesa za cenu jedného! Balenie hadov z pralesa iba za 4,50! Fľaška kvalitného toluenu na dlhé zimné večery vás zaručene zahreje i pobaví!
xxl tyždeň je najlepši
karol čo ti jebe? cigansky? ačo tam budu predavať? vši, goju, rebra a dalšich 1000 chorôb?
alebo maš na mysli taku kupu aku praktizovali cigani vo february 2004?
xxl nic extra zaujimave, retro ma sklamal ked som si kupil pedro zuvacky a zuval som max tak papier co to bolo zlepene .. cez americky kupujem arasidove maslo, sem tam daco ine alebo niekedy sa dal kupit aj lepsi akohol za dobru cenu
jj ten rusky by bol skvely, to by mohli dat aj s matrioskami
a inak mam najradsej azijsky a taliansky, potom fitness a ked maju saty/pancuchy nejake dobre
a tiez by mi bodol lidl kalendar keby vymyslia a uz teraz by som vedela co ma kedy caka to by ma uprimne potesilo
Milujem Lidl. Najradšej mám XXL, to sa na mňa aj podobá. Ja tam chodím kukať skôr ponožky, kraťasy v lete a také tie veci v zľavách, inak ma moc nezaujímajú tie týždne podľa krajín. Okrem amerického. Tam je najlepšia zmrzlina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Najmenej: americky. Skutocne ani jeden produkt, ktory tento tyzden prinasa ma nezaujima, resp. nekonzumujem.
Najradsej mam taliansku, azijsku, mexicku a nasu kuchynu, cize by som nezavadzal asi nic dalsie.
mohol by byt syrovy tyzden
A prave v talianskom skoro nikdy nic nekupim, ani v retro tyzdni
Mohli by mat este ri
rusky/ukrajinsky tyzden, neviem vlastne, co je tam typicke, ale chcela by som to vidiet alebo skandinavsky nejaky
neviem, mám pocit, že tie stredomorské vôbec neviem oceniť. Ale vo všeobecnosti si asi nevybavím žiaden týždňovo špecifický produkt, na ktorý by som sa zvykla tešiť, okrem tej smaženej cibuľky z amerického
karol čo ti jebe? cigansky? ačo tam budu predavať? vši, goju, rebra a dalšich 1000 chorôb?
alebo maš na mysli taku kupu aku praktizovali cigani vo february 2004?
a inak mam najradsej azijsky a taliansky, potom fitness a ked maju saty/pancuchy nejake dobre
a tiez by mi bodol lidl kalendar keby vymyslia a uz teraz by som vedela co ma kedy caka to by ma uprimne potesilo
a cez americký tam majú popcorn!
Najmenej asi ten grécky, tá kuchyňa ma nikdy neoslovila.