To bude nieco pre motivaciu. Light, Dark a Cool su skupiny(clan). Useri na BIRDZ sa zhromazdia do tieto clany(nie vsetci a samozrejme a mozete vymyslat dalsie clany). Ide o ziskani bodov.
Light: mozno povedat ze je vseobecna skupina. napr:
Neviem či je dobré,takto rozdeľovať ľudí na skupiny a tým ich hádzať do jedného vreca...ale tak,zaujímavý nápad...len aby sa však neobjavila nevraživosť skupín a nekĺzlo to tu..
Tak by sme to mohli urobit takto: Light Dark, Cool nebudu. Kazdy si spravi svoj clan a kto chce prida sa do clany. Maximalny pocet userov v jednom clane by bol ... 20 aby imperatori vedeli tam robit poriadok keby nieo
ja so pod slovami dark light cool predstavujem niečo ine a je to podľa mňa riadka somarina doslova KOKOTINA vôbec to nedáva zmysel na birdzi by stačili iba nejaké rubriky a karma pre články to je všetko
Podla mna dobry napad, ved skupinkarstvo je vsade vo svete a je to prirodzena vec, nejaka ta hierarchia je potrebna, tak preco by to tak nemohlo byt aj tu? A neohanajte sa hlaskami typu: "Lebo birdz je iny, birdz je cool"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ano birdz by sa zmenil ale asi na nieco horsie toho blogy nebudem citat ten je dark a podobne.
a body a postihy to by bolo zas len same superenie. inac mi to pripada ako nejaka bojova hra, v ktorej ide o to vyzabijat co najviac ludi.
prosto sa mi to nepaci nehnevaj sa mikk