baby, co robite aby ste mali pekne litka?? ja chodim uz rok po schodoch na 7 poschodie...kazdy kazducicky den ...a nic... proste litka mam strasne take oble... a p stehnach ani nevrvim prosim poradte...
vyser sa na to, ak nie, tak šup do posilovne nalož si 25kg na drep daj si 10 serii po 10 opakovaní, rob tak každé 3-4 dni, do toho poriadne žer a o pol roka si daj dietu a budeš mať nohy jak kulturista.
co ja viem ja sa nejak nezameriavam na nohy/.a ked tak na stehna ...ale najviac cvicim na brucho... ...a inak mozno ze tam mas svaly tak sa ti zdaju lYtka tucne, hrube apod.
takžeee...1, k tým drepom...drepmi cvičiš len stehna a zadok..a zadok nerastie ..rastie len sedaci sval...2,na lýtka maš v posilke stroje na to určene..a ak sa ti nepači slovo posilka tak stači domaaa..dvihanie na špičkach.. -ale samozrejme najlepsia vec na celkovo NOHY je BEH.. ..
no ak chces mat pekne lytka,tak ked budes cvicit tie lytka budes ich mat svalnate a to u bab neviem ci je prave "pekne lytka" ... ako jerry vravel beh je dobry,tam aj zhodis na nohach prebytocny tuk a celkovo no sa ti zostihlia,....ale druha vec je genetika -> dakto bude mat velke lytka vkuse a nic s tym nespravi,niekto zasa tenke a chcel by ich mat vacsie a tiez s tym nespravi moc no...
@9 behať ako idiot je horšie ako drepovať máš tam podstatne väčšie riziko pádu, zlomenín a aj celková záťaž je podstatne väčšie, keď má na drepe dobrú techniku, tak sa nemá čo posrať. nepoznám jediného liftera/bodybuldera, ktorý by mal nejaké extra problémy s kolenami a to dávajú iné váhy, nie 25 kilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2. skipping staci