Ahojte ...PLLLLLLS ...píšte sem len chalani ale aj babsky nazor ma poteší že ked by boli ony chalanom či by to urobili alebo ne ??...mna by zaujimalo že pre koho je lízanie baby nechutne a pre koho normlálne ...proste kto to má rád a kto nie ?? ...velmi m
chalan má zrejme plno rečí, ale zatiaľ žiadne skutky...a máš 13 (budeš mať čoskoro 14 waaaaaw!!!) veď tebe tam ešte ani chlpy nerastú, ešte by si ani nemala vedieť čo je to sex...ale pre mňa za mňa robte si čo chcete...
nemá plno rečí !!!!! my sa milujeme !!!!! ...a ked o našom vsťahu niš nevieš tak but ticho !!!!!!!!! ...a by si sa čudoval čo 13nástky robia v mojom veku ...ne len oral ale aj sex a tvrdý sex ..ale ja nejsom hlupa sex ešte nechcem ....pozri sa doba ide do predu ...tak sa nečuduj že o takýchto vciach už vieme ..mne to pripada ked starší hovoria že aky sme už vyspely a že ešte by sme ani melai vedieť čo je to sex tak nam iba zavidia že oni sa dozvedelo o sexe Až V 18 !!!!!! a ja som necela koment na moj vstach a na to že mám 13 ale na to či je ti to nechutne ty chuj !!
pozri te sa toto je pre ludi od 12 .....tak tu neriešte vek a proste pomožte ludom ...je to tu na to aby sa sem chdoilo po odpoved na svoju otazku a ne na to aby ste tu tych ludi zdrbali !!!!!!!! uvedom te sa a nejste o nič starší nepoviem keby ste už aspon dospelý !! ale máte 15,16
TU IDU LUDIA PO ODPOVED A NE KURVA PO ZJEBANIE žE KOLKO ROKOV Máš !!!!!!!! VY SA UVEDOMTE JA SA NORMALNE PYTAM ...LEBOMA TO ZAUJIMA A JE NORMALNE SI MYLSíM žE TAKETO VECI ZAUJIMA PUBERTAKOV !! ....
@viperka mám pocit, že máš nejakú veľkú hubu, ale do očí by si mi to nepovedala, máš 13 ty ešte ani nevieš čo to znamená "milovať"...ty si to len myslíš...a myslím, že keby mala nejaká 13-stka tvrdý sex, tak by ju to roztrhlo...veď tá by revala jak malé decko keď mu vezmú lízatko
@zwejka ja som nepovedal, že nech ju radšej pojebe akoby ju mal vylízať...len mám pocit, že o pár rokov z nej bude kurva jak hovado, a bude mať isté miesto na E55 alebo na Krížnej
Si ešte mladučká, o pár rokov si na toho chalana len spomenieš ako na detskú lásku a to že si ho milovala v 13tich ti príde smiešne, v tvojom veku (prepáč) ale nevieš čo je milovať! Si ešte mladá na "sexuálne veci a praktiky" ale budiš ak ti tvoj frajer povedal, že to chce spraviť a nebolo by mu to nepríjemné, tak na čo sa pýtaš na názor druhých? Ak by si ho milovala stačil by ti jeho názor.....
Nebud blba a najprv sa prestan hrat s babikami !!!a necitaj hlupe casaky potom si husta ale trapna ... uvedom sa sex nieje pre deti!!!!a ak si myslis opak tak si blba a nevyspela!!!
boze kam sa dneska mlaadez ponaahla?? akoze dobre moznoze sa luubitee ale neskoor to nebude takee....a budete stet viac a viac vyskuusat az sa pojebete a potom sa nechate...to nemaa vyznam...vlastna skusenost...ktoruuu lutujem!!!
ak ti mam poradit nepomahlaj sa ece si mladuckaa na taketo veci....
Tak dam k teme nie nevadi mi to ked mam lizat holku preco by mi to malo vadit dokonca to robim rad ......a mimo temy sii este dieta a mali by vas zavriet sex vo vasom teda v tvojom veku je protizakonny tak vela stastia ked bude ten tvoj kvazy zamilovany sopliak sedet ..potom nebude lizat ale pekne fajcit a rostahovat rit ...som nechutny ale je to len realita
@27 no veď o to jej ide asi.....byť cool... keď chce nech sa nechá rovno aj pojebať.....je to jej vec, ale skôr či neskôr bude ľutovať ak je aspoň trošku normálna
@28 ja z toho zomriem, je to realita, ale neskutočne sa rehocem :
kam ten dnešný svet dospel väčšinou čo sú tu ti radia celkom dobre, no ty ak naozaj chceš to vyskúšaj, je to tvoj život, ty budeš ľutovať nie ostatní čo sú tu síce je tam pravdepodobnosť že si kôli niečomu takému narušíš normálny psychický vývin atď, ale jediný kto bude niesť následky si ty, takže si to premysli.. a ozaj veľmi by som chcel počuť tvoj názor na to čo je láska podľa toho by som si dokázal spraviť reálny obraz o tom či to má alebo nemá zmysel P.S.: ak sa naozaj tak milujete, prečo neskúsite vydržať spolu rok, dva a potom "pôjdete na to" ?
ak ta chlap miluje , tak sa mu to urcite nehnusi a je to dobre pre obe strany...ale to som napisala vo vseobecnosti , ze je to tak ...a aj zo skusenosti viem no , a co sa tyka teba , potom co budes robit v dvadsiatke , ked uz toto v 13-tich...tito ludia maju pravdu , aj ked sa ti to nezda...nechaj si poradit od starsich - NA TAKE VECI MAS ESTE CAS
@33 kedy som zacal ja???..no nezacal som v 13 rokoch ked som este hral s kamosmi futbal a pil pivo .......sex som mal omnoho neskor..a nelutujem t ...staci odpoved??
@40 nie s cigami som zacal troska neskor heeeeej...preco ma tu sudis???.......aj tak som nebol tak tupy aby som zacal so sexom v 13 rokoch ako to je trosku moc aj namna!!!!!!!Tak
Ja ti radím, neponáhľaj sa. Máš na to dosť času, netreba sa unáhliť, lebo to potom môžeš neskôr trpko oľutovať. No ale rozhodnutie je len a len na tebe.
jaj dievca milovane tymto si stracas krasne detstvo ktore sa ti uz nevrati,maj aspon troska rozmumu a nezacinajte s tym,myslim si ze je to dost skoro v tvojom veku ....ale aj tak ma tato diskusia pobavila
Ja na takom mieste by som radšej nejaký ten rôčik počkal... Sex je protizákonný do 15 ak viem tak hore dole ten rok by som počkal a aj vtedy by som si rozmyslel ae je to tvoja vec ti sa rozhodni
po soft sexe ide hard sex ja mam 20 ale bojim sa to robit bez kondomu aj ked to robim vkuse bez neho a priatelka bere prasky uz dlhu dobu ale to ze by som mal byt ocinkom pre mna uz v 20-21 je strasne ale sak ked baba chce mat v 15stke velke brucho alebo potom chodit po potratoch navstivovat gynokologa vkuse tak preco nie to je ten katastrofalny pripad a ten menej katastrofalny je taky ze babatko nebudete mat a ocinko v tomto pripade 15-16 rocny so stabilnym platom aspon 30000sk nemusi byt uzivaj si pokial si mlada kolotoce diskoteky nezavislost a nie sex s niekym koho este sama ani neives ci milujes
@51 a čo jej chceš pomôcť ?? ... jo a keby môžem napr ja by som sa strašne rád vrátil do svojich 13 rokov alebo aj do 10 detstvo 4 ever teraz je všecko na p****
Pocuj neodsudzujem ta, lebo viem, ze holky v tvojom veku robia aj horsie veci, ale ked sa nad tym zamyslis a si apon trosku inteligentna, tak prides na to, ze ak s tym pockas aspon do 15 ( aspon OP budes mat ), tak sa nic hrozne neudeje. Spoznate sa lepsie, uvidis ci ti ten chalan stoji za to a kvantum inych veci.
Btw, ja to zboznujem, je to super, ale musi byt holka vyholena uplne.
omg. som fakt zaskocena. 13 rokov... moja sestra ide mat 15 a hadam ani nevie co je to sex. boooze kam som sa to dostala. a okolie sa cuduje, ze nechcem mat deti? a cuduje sa niekto? ved co to bude za generaciu, ked uz teraz je to strasne??????????????????
no do prdele... teraz ma normálne napadlo že raz otvorím nejaký prevychovávajúci tábor alebo ústav pre narušené deti aby sa trošku uvedomili koľko majú rokov o čom je svet a podobne.. kto ide somnou do toho ??
Cau ..... je to moja baba .. ale o takom nic neviem co tu pise som vedla .... a my vieme viac ako vy ste vedeli v 18 tak si myslim ze to tolerujte jedna byvala spoluziacka ma 15 a jebe pekne za peniasky takze sa tu do nej nenavazajte .. a erika nenadavaj tak neni to pekne .... a este nieco caps lock vypni si ho
@66 je to tvoja priateľka a ty nevieš, o čom to hovorí? Aspoň mi to dáva nejakú nádej, že nie všetci sú skazení skúšajú veci, čo by si mali nechať na neskôr...
hmm mojho chalana to bavi...podla mna na tom nic nechutne nie je ked sa dvaja maju radi ..no a ked sa sprchujes samozrejme to bol pokus o vtip.....len to ze mas 13..promin ale to sa mi fakt zda malo..nehovorim ze ani nemas vediet co je to sex ale mozno by ste s tym mali pockat ..lebo od lizania a takychto nevinnych veci sa velmi lahko dostanes k sexu ani nebudes vediet ako ..viem z vlastnej skusenosti ....ale ved rob co chces mas vlastny rozum dufam
...deti prosim vas spamätajte sa. ved mas trinast boze.mam sestru, ktora ma trinast a na take veci este ani nepomysli, lebo je dobre vychovana.podla mna to nebude v tom, ze doba pokrocila, ale v tom aku mas vychovu.a v tvojom pripade sa rodicia asi tou vychovou moc nezaoberali...
...no tak keď 13-ročnú babu zaujíma lízanie, tak onedlho ju bude zaujímať aj sex, takže podľa mňa nepotrvá dlho a začnú aj sexovať.a čo môže byť z toho keď deti sexujú.iba problémy...
Najprv sa Ukludni ... mohla si si zvyknut ze ludia si v tychto temach doberaju druhych ... Aj ked v jednom mas pravdu ... Ludia si sem chodia po odpovede ale aj o rady do zivota je na tebe ako ich vezmes ...
Inak povedane to ze si mlada mas jednu vec a to ze si husta je druha >.> skus sa ukludnit a riesit veci s inym postojom mozno potom sa dockas aj plnohodnotnych odpovedi ...
kokooos ludia a co vy si tu na fore liacite nervy ci co? .. ad jedna holcina sa na nieco pytala tak v tomto fore k veci: mojmu chalanovi nevadi ked ma lize a naopak tak isto nem ... ad dva holka ked uz sce toto skusat tak to bude v hormonoch a ne v tom ze sa lahke povolanie dedi z generacie na generaciu (aka matka taka katka ma total dostalo!!)...tj holka prosto ak je dusevne(hormonalne) pripravena tak to urobi a nevidim ani dovod preco by nie ... to je oral nie robenie deti ... a pre holku: oni sa len snazia naznacit ze ked s tym zacnes tak ty mozno nebudes sciet pokracovat a stratit vsetky svoje vienecky do 15 ale chalanovi v tomto veku vecsinou ide len o toto a bude na teba tlacit (nebude nejak velmi o milovani z jeho strany)...ostatne rizika neriesim to vies aj sama .... seva a UZI SI TO!!!
@3 mááárišku... akože som si vedomá, že z generáciu na generáciu je to čoraz šľahnutejšie (česť výnimkám), ale takéto veci ma vedia ešte furt zaskočiť... nič proti veku, však aj ty si človek, ale vypytovať sa na takéto veci... nebolo by lepšie počkať, kým vám dôjde rozum, aby ste si to skutočne vychutnali? alebo je pre vás tak dôležité opičiť sa po ostatných? keď nerobíte to, čo robia ostatní vaši rovesníci, neznamená to, že ste zaostalí a niečo zmeškáte... všetko si treba správne načasovať... a nemyslím si, že sex v 13 je extra dobrý nápad... nuž ale tvoja vec maličká, mňa do toho fakt nič, ale ostatné trinástky by mohli za to ešte porozmýšľať... the end... dosť bolo zo mňa...
ale ta baba sa nepytala na vas nazor tupci ze ci je alebo neni na to mlada,ale samozrejme vacsina z vas musi trepat odveci...tieto poucne nazory milujem...pokial to chce ona a jej frajer nikoho cudzieho do toho nic! je to jej telo...nech si robi co len chce a ked ide o moj nazor na to lizanie...ja kebyze som chalanom a mam pravdu povedat hnusilo by sa mi to lizat babu...predsa len sa tade vselico vylucuje z tela...ale na druhej strane pre babu je to dost prijemny pocit,co sa mojich skusenosti tyka a este lepsie rukou jak ustami... kazdemu sa ine paci
@107 jasné... a nám sa zase páčia rady alias "nech si robí, čo chce"... však iste, aj tak pôjde podľa svojej hlavy, tu každý píše len SVOJ názor... a to, že je ešte mladučká, nie je nič nezvyčajné, tak prečo neokomentovať jej vek? aj mne osobne je to sladko jedno, čo bude stvárať, no aj tak si myslím, že neskôr, keď už bude mať aký-taký poriadok v hlave a nebude sa riadiť len búriacimi sa hormónmi, oveľa viac si to užije a bude mať zážitok na celý život, aké to bolo krásne... ako sa hovorí, vyčkaj času, ako husa klasu... takže moja rada - dozrej dievča, dozrej... a ak sa už na to cítiš, fakt rob, čo chceš...
p.s. - ja aj tak nebudem podporovať morálny pád maloletých...
No holka .. .úplne si ma dostala tým, že doba ide dopredu a vy už o takých veciach viete... ja UMREM !
Milá moja... ty o sexe a veci s ním spojene NEVIEŠ NIČ !
Jediné čo vieš,je čo sa kam pichá, čo tým dosiahneš a načo to slúži... Ale aké to "pichanie" môže mať následky, tak o tom ani netušíš. Nie si skúsená aby si tu kecala debiliny tomuto podobné..Mňa to úplne dorazilo !!!
To isté ako keby si povedala, chodte do píííp, ja už som zrelá na sex, a budem sexovať, ved to viem..
Zmažte túto diskusiu lebo asi hodím slučku nad touto sprostosťou ..
K tvojmu "problému"...
Milujete sa? To som nepovedala priateľovi ani po roku chodenia v tvojom veku..
Ok ale milujte sa (ale zatial sa nemnožte, to by som neprežila
Rob si čo chceš, nech ťa líže kolko chce, ale to, že sa na sex necítiš, nedokazuje, že si múdra holka.. je vidieť,že máš "pouze" 13 rokov (skoro 14 .. Mala by si ešte čítať Kamaráta..ale rob si čo chceš, ale ked príde k sexu, tak skúsiš založiť diskusiu s názvom NIESOM TEHOTNÁ ? Tak si ťa nájdem a jednu ti stretlím !!!
Úplne ma to rozčúlilo, tie tvoje detinské reči..som na grogy
@cocca-colla naaaaadych vyyydych naaaadych vyyyydch jedeeeen, dvaaaa, .... desaaat este raz hlboky naaadych a vyyydych Nechaj tak ona uz je dospela a vie co a ako tak nech si tu kundu natrhne a potom bude neskor lutovat ze aku pichovinu spravila... jej zivot, jej problem, jej sracky (ale ak zalozi diskusiu som tehotna tak ju odkazem sem a strasne vysmejem )
@1 to ma napada taky for ze chlapik na diskoteke tancuje s peknou babou po case idu na WCko rozdaju si to tam a chalan jaksi nevie co jej tak pekneho povedat tak hovori ze bola nadherne vyholena a ona odpovie "nie ja este nezarastam" (ja viem odvec ale co uz )
súhlas s @19 , @22 , @28 (sii este dieta a mali by vas zavriet sex vo vasom teda v tvojom veku je protizakonny tak vela stastia ked bude ten tvoj kvazy zamilovany sopliak sedet ...)
a daj si dohromady štylistiku a gramatiku, prispelo by to tvojmu imageu vyspelosti
omg co jej tu radite pre boha je to jej vec ... ked to chce naaj to robi ona sama to bude (mozno) lutovat mozno nie mozno bude spiominat na zlate mlade casy
A podla mna nie je tak odveci mat frajera v 13, 14... len si preboha s podobnymi srandickami pockajte aspon do 15 (tento zakon aspon ma nejaku logiku, ked v 13 sexovat prip. lizat ci co by ste nasledne chceli skusit je zakazane). Ale vlastne je to tvoje telo a rob si co chces, sama najlepsie vies na co si pripravena. Hoci je to tak ci tak blbost a ja by som to nerobila, ale tvoja vec. (hlavne tu potom neries, ze ti meskaju den kramy a ze ci nemozes byt tehotna z toho, ze si frajera vyfajcila.
Este by som mohla odpovedat na tvoju otazku, nemyslim si, ze je divne, nechutne and so, ked chalan lize babe.
Len asi si to tu uz zakladatelka nebude citat je totalne zdeprimovana
boooože moj ja tu umieram z niektorých komentarov...proste ked 15 rocna napise 13 (skoro 14 rocnej) nech ide lizat lizatko a ty si ako co dievcinka? zrazu o rok starsia a uz dospela..?? ked ide o lizing, tak nech sa paci, podla mna je to super ..ja som zacala pred pol rokom, teda moj priatel zacal a vobec ma nezaujimalo ci mi niekto povie ci som mlada alebo nejsom...pokial s nim necakam dieta, myslim ze mi nikto nemoze nic vyčítat...proste ked sa na to citite ja vam drzim palce...a je par pripadov, kedy sa ludia zoznamili v tak mladom veku a teda dotiahli to celkom pekne daleko...tak hned odsudzujete, tam islo o uplne inu otazku...mohla napisat ze ma 18, ale neurobila to, mozno cakala, ze budete ragovat k vecii....papa
ako nic v zlom ale no nejsi nejaka moooc moc moc mlada na take veci? ako ja nehovorim ze som ja stara kefa hej ale tak v 13 som na taketo veci urcite nemyslela ja neviem no je to podla mna trochu skoro ..
pozrite, ona sa pytala, ci nie je nechutne, ked chalan lize baby. A ked nad tym tak uvazuje, tak (podla mna) to asi spravia, len ona ma depku z toho, ci mu to nebude neprijemne. Fajn, napiste jej, ze je to podla vas skoro. Ale nenadavajte jej do kuriev a neviem co. Ako sa tu niekto vyjadril, mohla napisat, ze ma neviem kolko rokov, ale neurobila to.
pochybujem, že sa dostaneš až k môjmu miliontému názoru, ale ak si to ešte nespravila, tak to nerob ... nebudem Ťa súdiť, ani nič podobné, len ... prosím Ťa, nerob to ...
omg ako sorry ale v 13?? ja som si myslela ze som skazena ze to chcem v 17tich ale ked kukam co chcu dnesne "deti" no tak neviem.... akoze neodsudzujem ta je to tvoja vec ak s tym chces zacat skor ale lepsie by si asi spravila keby si sa v tvojom veku zaoberala niecim inym lebo ta to potom bude zbytocne zrat...
dobre dobre ano lubite sa, ale tak sex v trinastke??? tedaa pardoon..lizanie..kusek priskoro nie??? aaaalebo ved ak si myslis ze je to spravne...len aby si to neskor neolutovala
no ako som tak sledoval fora tak tvoj priatel ma urcite nick "Adamecko" a zalozil temu "Potrebujem pomoct ako ju ... spravit" tam ho tiez vsetci len odjebali takze si zalozila temu ty ale ved na tom neni nic zle predsa... a poviem ti to tak ak to chces urobit v takom mladom veku ete nerozmyslas pretoze ja mam sice skoro 17 a uz sme s partnerkou skusali sex no po jednej nehode ktora sa nam stala sme to velmi omrzeli a teraz to velmi lutujeme lebo sa ku tomu nemozeme vratit zo strachu a prisli sme o vsetky pekne veci,tak radsej ete pockajte s tym...
a ak ti mam povedat nebolo mi to hnusne dokonca to bolo priatelke take prijemne ze ma trapila s tym asi hodinu a vidis ako sa to nakoniec zvrhlo
Hej!!! prečo by sa nemhli milovat boha vi tu rozpravate ako rodičia vi mate o 2 roky više a myslite si že viete všetko len nech ta vilizka uvidiš bude to supper
do riti ved to je jej vec, nech robi, ked chce, dojde jej to neskor... myslim, ze pokial zije v normalnom prostredi, jej vyvin to nijako neposkodi..
neviem co tu vsetci robite velke hrude, ze ake su tie dnesne deti... dobre si pamatam, jak mi v osmej ci deviatej triede spoluziacka hovorila, ako jej chalan bozkaval bradavky a v 14tich som nebola ina... nehovorim, ze kebyze mam este raz na vyber tak to urobim znovu, len chcem povedat, ze v 13tich je zaujem o sexualitu uplne normalny... ved je este natolko inteligentna, ze mu hned nedala..
v 13tich som si inak aj ja myslela, ako milujem a potom mi doslo ze to bola blbost, ale naco jej to tu musite otrieskavat o hlavu, ako keby to bol zlocin, tak to fakt nechapem...
142 nehrala som sa s bábikou, ale ani som nesexovala. je to ešte decko a ak niekto napíše, že je to v jej veku normálne (myslím konkrétne orálny sex), tak je buď chorý, alebo je chorý, alebo sa snaží nevyzerať ako moralista, čo? (sorry keuska, s tvojimi názormi som na 98% doteraz súhlasila)
ja náhodou súhlasím s tými, ktorí jej vynadali. a v konečnom dôsledku, nech si robí čo chce, snáď neskôr zistí, aká to bola hlúposť.
ayreen nemas sa za co ospravedlnovat ale stojim si za svojim, v 13tich rokoch mi zaujem o sexualitu pripada uplne prirodzeny, nehovorim, ze maju jebat kade tade, ale nejake prve pokusy o nieco mi nepridu vobec divne...
Proste sem do fora chodi banda kokotov, vzdy sa riesi nieco ine, ako je polozena otazka uplne prijebanym, iritujucim, klisovitym sposobom. Ved milion deti sa dnes o sex zaujima uz pred 10 rokmi, neviem, co je take tazke na tom to prijat, okrem toho otazka bola polozena jasne a reakcia bola celkom adekvatna, chodte si honit niekde inde ...
@104 toto ma dostalo.. a suhlasim este by ste mali pockat aj ked dievca ma dufam rozum a nezacne daco skor ako by mala a mohlo by si porozmyslat aj nad tym ze 15 rocnym chalanom asi velmi nejde o nejaku lasku do konca zivota.. oni vacsinou olizat a odhodit.. takze rob ako myslis ale rozmyslaj pred tym
Ja si myslim ze by ste mali pockat a v 13 alebo v 14 zostat pri bozkavani a ak by ste nevedeli naozaj vydrzat tak sa spravte rukou ale oral a podobne si naozaj odlozte poznam babu co mala sex v 13 a cela skola si o nej vravela aka je kurva...tak ak nechces aby si to kazdy vravel o tebe tak vydrz aspon do 15 vtedy to aspon povoluje zakon....
ahoj viperika. ja si myslim ak to chcete obaja tak prečo nie je to len nova skusenosť. len to moc neprehanajte aby s toho nebolo niečo viac alebo potom niečo behajuc po štvornošky. na to ste ešte mlady : ). take tulkanie a mazlenie a podobne veci su dobre. su to moc prijemne veci : )a priatelovi otkaš že je chlap že ti to navrdol pa.
jezie nechapem vas vy ste odkial?diavca chce pomoct a vy jo polozite...ja sa z vas asi odjebem ked cches kritizovat ta sa pojebte seci...chudak dievca ja z vas nemozem dpc chce pomoct a vy ju aj jeho frajera uz do basy posielate sa spametajte..ked chcete pisat somariny,alebo ked chcete cloveka ktory daval otazku a normalne sa pytal zhovadit tak radsej ani nepiste(cest vynimkam)
ty kokos,no tak to je sila....co dodat??no baba je fakt dost mlada....na jednej strane by som to nerobila,kvoli veku..moralka by mi to nedovolila...no a na druhej strane-preco by som si to mala odopierat???tu sa biju 2 argumenty-ja sama osobne som nerozhodna...no tak nech si baba robi co chce,ale s rozumom,aby to neskor neolutovala...
Moaaa..ako neuraz sa ale v dosť veciach tu majú pravdu...taká fakt že láska asi ešte len príde a na niektoré veci máte ozaj ešte čas..ale je mi jasné že ak to chcete tak nič z toho čo sa tu píše to nezmení
No ja by som k tomu chcel tak asi dve, tri veci... Som v jej veku, teda, no, neviem... asi... ak to neni 80 ročná babka vydávajúca sa za teenagerku, skrátka, viem, čo je v jej hlave... Na jednej strane si myslím, že nevie, čo je to pravá láska a o pár rokov sa na tom bude smiať... Ale na druhej strane to vidím z jej pohľadu... Jedného dňa sa nudila, skúsila niečo tam dole, zistila, že sa jej to páči... Páčil sa jej v tom čase chalan a tak mu chcela navrhnúť, aby jej to urobil... Napísala sem a namiesto toho aby ju niekto milo upozornil ju každý zdrbal... A tá tretia vec..... Fakt si na to mladá, počkaj tak rok, dva, budeš sa na to pozerať inak.... Jaj, hotový sloh...
doba nejde dopredu.... to len také hlúpe 13-ky ako ty sa hrajú na veľké ženy a predbiehajú sa v tom dokonca....
boha veď v 13tich si treba užívať iné veci ako to, či mi má alebo nemá urobiť orál... krista!!!
@Viperika ako dlho spolu chodíte že ho tak veľmi miluješ??? ja som v 13tich veľmi milovala tak svoju mamku (aj teraz ju milujem) a nie to nejakého 15 ročného jebača....... no ale rob ako chceš, len tu potom nepíš hovadiny a tak.....
wow ! ...tak já mám 13 a takáto vec ma ešte ennapadlo je to priliš skoro nemyslíš? ...ale tak ej to tvoja vec ...v tomto veku si myslím že stačia iba pusinky D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
183 komentov
no mne sa to paci
a k teme hnusi sa mi to
o par rokov si budes trieskat hlavu o stenu, aka si bola sprosta
ak ti mam poradit nepomahlaj sa ece si mladuckaa na taketo veci....
@28 ja z toho zomriem, je to realita, ale neskutočne sa rehocem :
@29 ak si to uvedomi ... pochybujem ..
@32 pre istotu nuz priznaj sa nam kedy si s tym zacal ty
@35 už to vzdala išla za ním, nech ju vylíže
a komentovať nejak k teme radšej už vôbec
zbytočne by som sa zasa rozčulil
takže moj koment si domysli
2. lizanie milujem, chuti mi to a prevadzkujem to 1x minimalne za noc
3. kto to neskusil nevie co je chut zeny
A co som sa ja mala zatial chalanov, tak chutilo Aj ty raz budes fajcit chalana a mozno sa ti to zda teraz nechutne, ale casom zmenis nazor.
Ale je pravda, ze mas na to este cas a urcite nerob nieco len preto, ze to robia dospeli a chces to skusit.
Btw, ja to zboznujem, je to super, ale musi byt holka vyholena uplne.
a ze: Doba ide dopredu co ti sijeeeeee
podla mna je toto iba vtip
no a k téme- keď ťa bude chcieť vylízať ( bože, to jak nechutne znie ), tak ťa vylíže bez ohľadu na to, čo sa bude rozoberať v tejto diskusii
a čo má spoločné sexuálny život mladých s pokročilou dobou, ako si napísala v @3 príspevku? ja neviem, ale mňa doba k ničomu nenúti
a ja len tolko, ze mozem len suhlasit, ze urcite to budes lutowat .. na 100% tomu wer ..
Ak už aj mladších ovládol sexuálny pud, prečo by ho mali prekonávať miesto toho, aby ho uspokojili?
Hej, pekné je len keď nadávaš ty
Ešte raz otázka ... normálna otázka ...
Prečo by si to mali nechať na neskôr?
A toto chcem naozaj vedieť, napíše mi konečne niekto prečo by s tým mali čakať?
ale ty nejako rychlo rastieš
ved je už z teba velka 22 ročná slečna z Trenčína
Ale ja by som rád počul nejaký dôvod ...
on určite tiež tak rýchlo podrastol ako ona
@81 slusne vychovane deti take otazky nemaju a nepotrebuju frajerov v 13-14 a pod
ako to že maš stale len 20?
mna sa to netyka... :p
Slušne vychovávané deti v jednom kuse nepostujú hrubé nadávky na diskusiu
už nemá len sladkých 13
a ludia sa uvedomte co furt riesite vek, kriste ude mat 14 no a co?? to je jej vec co robi a co ne, ona sa vas pytala na nieco uplne ine...
A k otázke-pri hygiene sa dá všetko
a my čo sme začínali so sexom v 18-tich, rozhodne sme o nič neprišli. Najkrajšie je to aj tak len s človekom, ktorého miluješ
Inak chalani nemajú radi baby, ktoré sú už totál ako to slušne povedať- vyšúchané??????
Najprv sa Ukludni ... mohla si si zvyknut ze ludia si v tychto temach doberaju druhych ... Aj ked v jednom mas pravdu ... Ludia si sem chodia po odpovede ale aj o rady do zivota je na tebe ako ich vezmes ...
Inak povedane to ze si mlada mas jednu vec a to ze si husta je druha >.> skus sa ukludnit a riesit veci s inym postojom mozno potom sa dockas aj plnohodnotnych odpovedi ...
p.s. - ja aj tak nebudem podporovať morálny pád maloletých...
tato verzia nastastie neobsahuje ludia nadavky, takze ja sam som rad, ze som ich skryl!
Milá moja... ty o sexe a veci s ním spojene NEVIEŠ NIČ !
Jediné čo vieš,je čo sa kam pichá, čo tým dosiahneš a načo to slúži... Ale aké to "pichanie" môže mať následky, tak o tom ani netušíš. Nie si skúsená aby si tu kecala debiliny tomuto podobné..Mňa to úplne dorazilo !!!
To isté ako keby si povedala, chodte do píííp, ja už som zrelá na sex, a budem sexovať, ved to viem..
Zmažte túto diskusiu lebo asi hodím slučku nad touto sprostosťou ..
K tvojmu "problému"...
Milujete sa? To som nepovedala priateľovi ani po roku chodenia v tvojom veku..
Ok ale milujte sa (ale zatial sa nemnožte, to by som neprežila
Rob si čo chceš, nech ťa líže kolko chce, ale to, že sa na sex necítiš, nedokazuje, že si múdra holka.. je vidieť,že máš "pouze" 13 rokov (skoro 14 .. Mala by si ešte čítať Kamaráta..ale rob si čo chceš, ale ked príde k sexu, tak skúsiš založiť diskusiu s názvom NIESOM TEHOTNÁ ? Tak si ťa nájdem a jednu ti stretlím !!!
Úplne ma to rozčúlilo, tie tvoje detinské reči..som na grogy
@1 to ma napada taky for ze chlapik na diskoteke tancuje s peknou babou po case idu na WCko rozdaju si to tam a chalan jaksi nevie co jej tak pekneho povedat tak hovori ze bola nadherne vyholena a ona odpovie "nie ja este nezarastam" (ja viem odvec ale co uz )
a daj si dohromady štylistiku a gramatiku, prispelo by to tvojmu imageu vyspelosti
A podla mna nie je tak odveci mat frajera v 13, 14... len si preboha s podobnymi srandickami pockajte aspon do 15 (tento zakon aspon ma nejaku logiku, ked v 13 sexovat prip. lizat ci co by ste nasledne chceli skusit je zakazane). Ale vlastne je to tvoje telo a rob si co chces, sama najlepsie vies na co si pripravena. Hoci je to tak ci tak blbost a ja by som to nerobila, ale tvoja vec. (hlavne tu potom neries, ze ti meskaju den kramy a ze ci nemozes byt tehotna z toho, ze si frajera vyfajcila.
Este by som mohla odpovedat na tvoju otazku, nemyslim si, ze je divne, nechutne and so, ked chalan lize babe.
Len asi si to tu uz zakladatelka nebude citat je totalne zdeprimovana
Obávam sa, že akonáhle o niečom takom šlahne tému na net tak sú argumenty o jej osobnej veci úplne bezpredmetné
A možno aj tej tvojej vyspelosti by prospelo písať kvázi s "i"
a ak ti mam povedat nebolo mi to hnusne dokonca to bolo priatelke take prijemne ze ma trapila s tym asi hodinu a vidis ako sa to nakoniec zvrhlo
neviem co tu vsetci robite velke hrude, ze ake su tie dnesne deti... dobre si pamatam, jak mi v osmej ci deviatej triede spoluziacka hovorila, ako jej chalan bozkaval bradavky a v 14tich som nebola ina... nehovorim, ze kebyze mam este raz na vyber tak to urobim znovu, len chcem povedat, ze v 13tich je zaujem o sexualitu uplne normalny... ved je este natolko inteligentna, ze mu hned nedala..
v 13tich som si inak aj ja myslela, ako milujem a potom mi doslo ze to bola blbost, ale naco jej to tu musite otrieskavat o hlavu, ako keby to bol zlocin, tak to fakt nechapem...
ja náhodou súhlasím s tými, ktorí jej vynadali. a v konečnom dôsledku, nech si robí čo chce, snáď neskôr zistí, aká to bola hlúposť.
A to ze sa milujete je prisilne slovo,mas ho rada...na lasku treba dozriet...
Tak tak, radšej ani nechcem vedieť ako tá bude vychovávať svoje deti ...
Je divné, že 23ročná starina nevie napísať decko ;-D
Tak v tom prípade je zaujímavé, že si to napísala zle
boha veď v 13tich si treba užívať iné veci ako to, či mi má alebo nemá urobiť orál... krista!!!
@Viperika ako dlho spolu chodíte že ho tak veľmi miluješ??? ja som v 13tich veľmi milovala tak svoju mamku (aj teraz ju milujem) a nie to nejakého 15 ročného jebača....... no ale rob ako chceš, len tu potom nepíš hovadiny a tak.....