Viem že to je dosť nevhodná téma takto verejne ale mám dosť v pi** Chalani už sa vám niekedy stalo že baba odmietla lízanie lebo povedala že je to nehygienické alebo som sám čo sa mu to stalo?
Kedysi, keď ešte v mojom srdci, nedunelo bytiee tak tupým zvukom a myseľ mi nebrázdil démon menom ničota. Stalo sa mi....
Raz, po večernom sprchovaní za mnou prišiel drahý a ja som mu ho položil na nos.
Povedal:
Odkáž prosím ťa tým jebnutým ľuďom, aby si konečne uvedomili, že každý bohatijebemskurvéný človek na tomto svete je iný a aj keď to pre nich bude do piče nanajvýš nepravdepodobné, niektorým sa zdá lízanie vajec fakt kurevsky nehygienické.
A ako ja sa jej nečudujem, tiež by som si neoblízal vajcia, tak z čoho byť taký šokovaný keď by ani žena nechcela?
@mj789 No neviem či mám pretvárať tú svoju bájku. Princíp sa mi zdá stále rovnaký. Proste ľudia sú rôzny, niektorým sa zdá nehygienický aj prach na poličkách.
Mňa len fascinuje ako ľudia robia pomaly neviem aké haló z toho, že sa stretnú s iným postojom a ukazujú prstom ako banda mentálov pred akvárkom s delfínmi.
Trošku empatie do života zapojiť a človek sa odrazu prestane čudovať nad takou pičovinou, akou je, že si niekto nepraje v slinách vyčvachtanú vulvu.
sak ked nechce, tak nechce... presne ako v @7cko pise...
rozmyslaj dalej preco ta mohla odmietnut...
1. ma kramy... to hadam chapes... ale asi nechapes ked ti ide iba o jedno...
2. asi nie je upravena a citi sa blbo .. (co zas ja nechapem, preco sa citite blbo, ved co je na tom, chlpky su fajn, aspon to nevyzera ako u 5rocnon dievcatku )
3. chce vediwr ci ju vies uspokojit aj penisom.
4. chce vediet ci si vies odopriet...
@MJ789 tam nejde o hygienu niektorym hanblivejsim zenam je proste neprijemne aby si ich tam dole ocumoval. Zeny maju rozne vrtochy ja napriklad nelizem vobec, lebo tiez mi to neni moc pochuti, ale rad prstujem a stalo sa mi uz aj to ze mi holka nechcela dovolit aby som jej tam isiel prstami vraj moze mat z toho infekciu.
bud si najdi taku ktora je otvorena vsetkemu alebo hentu trosku uvolni napriklad si dajte predtym vinko co jej odstrani zabrany a dovoli ti viac. Len to s alkoholom neprezente lebo ked bude prilis opita tak uz nebude moc sexy.
@husky neries, mozno je to baba, len este panna, nezazila nevie, @MJ789 zazil som ale po prehovarani sa podarilo ze suhlasila dnes uz pravidelne, ked muz vie jak na klitoris to by bola fakt nenormalna, lebo mam normalne radost ked vydim co to dokaze zo zenou spravit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Raz, po večernom sprchovaní za mnou prišiel drahý a ja som mu ho položil na nos.
Povedal:
Odkáž prosím ťa tým jebnutým ľuďom, aby si konečne uvedomili, že každý bohatijebemskurvéný človek na tomto svete je iný a aj keď to pre nich bude do piče nanajvýš nepravdepodobné, niektorým sa zdá lízanie vajec fakt kurevsky nehygienické.
A ako ja sa jej nečudujem, tiež by som si neoblízal vajcia, tak z čoho byť taký šokovaný keď by ani žena nechcela?
Mňa len fascinuje ako ľudia robia pomaly neviem aké haló z toho, že sa stretnú s iným postojom a ukazujú prstom ako banda mentálov pred akvárkom s delfínmi.
Trošku empatie do života zapojiť a človek sa odrazu prestane čudovať nad takou pičovinou, akou je, že si niekto nepraje v slinách vyčvachtanú vulvu.
teda dufam že si nemyslel že baba bude tebe lebo to je zase o inom D to je už fuj
btw mne sa nestalo ze by nechcela... ja nechcem len ked fakt nemam naladu nie z nejakeho ineho hladiska, preco si odopierat nieco prijemne ? :ehm:
rozmyslaj dalej preco ta mohla odmietnut...
1. ma kramy... to hadam chapes... ale asi nechapes ked ti ide iba o jedno...
2. asi nie je upravena a citi sa blbo .. (co zas ja nechapem, preco sa citite blbo, ved co je na tom, chlpky su fajn, aspon to nevyzera ako u 5rocnon dievcatku )
3. chce vediwr ci ju vies uspokojit aj penisom.
4. chce vediet ci si vies odopriet...
bud si najdi taku ktora je otvorena vsetkemu alebo hentu trosku uvolni napriklad si dajte predtym vinko co jej odstrani zabrany a dovoli ti viac. Len to s alkoholom neprezente lebo ked bude prilis opita tak uz nebude moc sexy.