exisstuje...moc sa mi nepaci pomenovanie prisera, je to podla mna len zivocich, ktoreho ludia este nepoznaju...a to, ze ju este neobjavili neznamena, ze neexistuje...
Naša Zem je ešte neprebádaná - nikto nevie čo sa skrýva v jej útrobách - ktoe možno aj to je pravda - že niekde tá príšera existuje - len neviem či to bude fakt príšera alebo len nejaký živočích enormných rozmerov.
Neexistuje. Britský vedci preskenovali každý centimeter dna a nenašli nič. Ani žiadnu trhlinu jednoducho nič. Následne vyhodili na hladinu poleno a prišli k protiľahlému brehu kde skupinka turistov odprisahala že videli hlavu Loch Ness. Na to sa zbalily a znechuteny odyšli
o spominanom tvorovi sa popisalo toho dost, mna tak ako i mnohych inych tiez fascinuje
sama som ta to stvorenie chvilu verila a pootm zase nie, az mi jeden moj dobry a pre mna i doveryhodny kamarat povedal ze osobne pozna cloveka ktory pri loch ness vyrastol a zije tam, a on sam na vlastne oci videl jedneho jedinca,
je na tebe komu budes verit
ale pamataj si ludia este ani zdaleka neobjavili vsetko a o par rokov sa sucasne pre nas nove a tzv. exaktne metody budu javit ako zastarane, a tie nove prinutia ludi zmyslat inymi sposobmi a nachadzat nove poznatky
je vela dôkazou a tie komentare že vraj by ju už davno našli keby existovala to nieje pravda lochmeske jazero sa považuje za jedno z najvädšich jazier sveta a tym padom nieje pravdepodobne že ju v ňom najdu nieje napisana alebo nejakym spôsobom podložena skutočnost aka velka je dana prišera su len odhady na jej velkost. ak by nebola taka velka ako sa predpoklada v takom pripade by jej najdenie bolo pravdepodobnejšie ale za tychto okolnosti sa neda predpokladat že ju najdu predsa len jeho povrch je 15.8 m. je mnoho fotiek očitych svetkou zaznamou a videii vela ludi sa ju pokusilo vydiet ale pri rozlohe jazera a jeho hlbe je to tagmer nemožne. Podla môjho osobneho nazoru lochmeska prišera je pozostatok dinosaurou počas velkeho tresku sa skrila do tohoto jazera na jeho dno a prežila to ale podla mna je ich tam viac a množia sa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
o spominanom tvorovi sa popisalo toho dost, mna tak ako i mnohych inych tiez fascinuje
sama som ta to stvorenie chvilu verila a pootm zase nie, az mi jeden moj dobry a pre mna i doveryhodny kamarat povedal ze osobne pozna cloveka ktory pri loch ness vyrastol a zije tam, a on sam na vlastne oci videl jedneho jedinca,
je na tebe komu budes verit
ale pamataj si ludia este ani zdaleka neobjavili vsetko a o par rokov sa sucasne pre nas nove a tzv. exaktne metody budu javit ako zastarane, a tie nove prinutia ludi zmyslat inymi sposobmi a nachadzat nove poznatky