Lúbi sa Vám design mojho profilu? (Oné, spýtala by som sa či sa Vám páči, ale nechcem byť jak na... ehm, veďvietekde (c; )
Blééé - mííínus sto bodov; najhoršie čo som kedy videl/a no_mouth:#N-I-E##Skôr nie##Neviem##Trošilililinku##Skôr áno##Páči##Je super## WTF (all day, all night...)##Bludy z nudy :cD :oD
luc.ka: šak ano, pozadie je jedine, s čim som sa sra... tralala... a ta poznamka v zatvorke, to ked niekde napisem v dnesnej dobe ci sa niekomu nieco paci, kazdemu sa vynori pred ocami bielomodra obrazovka, a palec hore!
a smartboy: interesujuce stvorceky mas! a este viac fotku
@luc.ka to nebolo za účelom špehovania Len som videl luc.ka a tú profilovku čo si mala predtým Takú tú s vlasmi dlhými A myslel som si na 99% že si to ty
@luc.ka Ja si ho pamätám, lebo sa mi zdá, že sa mi vtedy páčilo zo všetkých na birdzi úplne najviac webka čierna a to pozadie také veľmi zaujímavé zlato-hnedé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
luc.ka: šak ano, pozadie je jedine, s čim som sa sra... tralala... a ta poznamka v zatvorke, to ked niekde napisem v dnesnej dobe ci sa niekomu nieco paci, kazdemu sa vynori pred ocami bielomodra obrazovka, a palec hore!
a smartboy: interesujuce stvorceky mas! a este viac fotku
no a už ma nebude na azete špehovať len @etelnair
@azizi ja už ani neviem, aké som mala predtým... celkom som ich často striedala ale už som veľká, už som našla to pravé na celý život
Tá moja bola zas táto
this one?
toto si pamätám, že som mala... k tomu som mala tiež celkom pozitívny citový vzťah
@luc.ka Áno, presne! Pôsobilo to úžasne
A čo ja viem, chýba mi tam koncepcia, alebo aspoň niečo, nejaký základný moment, čo by všetky veci spojil v celok .