Aby sa mohli zapojiť aj tí, čo náhodou o lucidoch nevedia: Berieme ten druh snov, kedy si tam všetko môžete urobiť podľa svojich predstáv, po prípade len sa niekde ocitnete aj miesto, aj rozpoloženie, uvedomíte si, že snívate a zažijete peckové dobrodrúžs
čojaviem, aj keď hry za posledných 10 rokov sprimitívneli až to možné nie je, stále sú tam občas veci ktoré dokážu prekvapiť, a lucídny sen máš celý pod kontrolou, takže ťa tam neprekvapí nič (predpokladám, ešte sa mi nikdy žiadny nepodaril)...
čiže oboje má svoje využitie, hry ak chceš prekvapenie a napätie, a lucídne sny ak sa chceš proste vyblbnúť.
@midnight práveže tam sa dá "nastaviť" či si len uvedomíš seba ako vo sne a využiješ veci, čo tam sú, alebo si aj všetko urobíš. napríklad u mňa to je niekedy tak, že dajme tomu, dakto ma prenasleduje atď a bojím sa, neviem čo a ako, potom konečne dosiahnem to uvedomenie si a so všetkými nástrahami, s ktorými nezmôžem nič čo do ich zmeny atď, bojujem a podobne, inokedy si zasa akoby urobím film, v ktorom ani nevystupujem, len dávam do "pohyblivých obrázkov" scénar, čo si práve vymyslím. práve preto ma to tak drží, kvôli tomu prvému modelu, čo som spomínal. A zasa s hrami ja už asi akurát tých 10r čo si spomínal nemám skúsenosti, preto som zvedavý, ako to vlastne teraz je
neviem no ja keby viem že dosiahnem lucidný sen a uvedomím si to tak by ma napadli asi všetky nepredstaviteľné hrôzy a chcel by som z takého sna čo najskôr preč a ešte by som to musel rozdýchavať zatiaľ čo u hry mám všetko pevne pod kontrolov užívam si hru a keď sa mi niečo nepáči jednoducho ju vypnem a nebudem hrať
ja vzdy ked si uvedomim ze spim tak sa zobudim.. cize pre mna je lucidne snivanie dost nemozne =/
ale raz sa mi to stalo ze som sa pri tom nezobudila, tak ako som citala na nete som si predstavila dvere a koho chcem za nimi vidiet. a to bol uplne divny pocit ked som do nich vosla a normalne som ho videla vedla seba aj tak jak sme normalne boli O.o a potom som sa zobudila a boli sme uplne rovnako vedla seba, bolo to proste divne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
čiže oboje má svoje využitie, hry ak chceš prekvapenie a napätie, a lucídne sny ak sa chceš proste vyblbnúť.
ale raz sa mi to stalo ze som sa pri tom nezobudila, tak ako som citala na nete som si predstavila dvere a koho chcem za nimi vidiet. a to bol uplne divny pocit ked som do nich vosla a normalne som ho videla vedla seba aj tak jak sme normalne boli O.o a potom som sa zobudila a boli sme uplne rovnako vedla seba, bolo to proste divne.
PC hry uz nehram skoro vobec lebo ma to uz ani nebavy ale hlavne mam slaby pocitac
a lucidne sny si neviem privodit takze tak