Ľud Birdzu - koho nasralo to, že keď klikne v nejakom fóre na "Zareaguj!" tak mu to zmaže všetko čo predtým napísal do odpoveďov
Pán @admin ... je to fakt tak ťažké napísať pár riadkov kódu, ktorý by zabezpečil aby sa odpoveďové pole nezmazalo ale len by sa na koniec napísaného textu pridalo meno toho na koho reagujem?... Človeka to riadne nasere v prípade, že už napísal nejaký dlh
co narobis to je birdz mna viac sere jak youtube zas dojebali ze ked tu mas video a kliknes normalne na to tak kedysi to bolo tak ze sa zastavilo/pustilo a teraz to je tak na kkt ze sa ti jebne na celu obrazovku
Keď budem mať čas, môžem riešenie pridať do doplnku. Celé to spočíva v (asi divku) zareaguj, ktoré má nastavenú udalosť (atribút) onclick, ktorý odkazuje na jQuery script, kde .text() znamená nastavenie value pre element, ktorý bol označený pred funkciou .text
Tiez sa mi to nepaci, ale vacsinou pisem mechanicky tie nicky ked pisem viacerym v jednom komente.. Len nechapem preco si ludia davaju tak zlozite nicky
Mne sa aj stalo, ze ked som klikol na Pridat Koment, tak mi vobec nic neodoslalo a ked som sa vratil spat nic neukazalo, je tu viac toho .... A inak @3
V prvom rade @admin je tu na paradu,to uz radsej oznac mna! Spravuje to tu tomas/nebudem ho tagovat do takejto sracky/ tento tu riadi,udajne! Kazdy normalny clovek najprv ludi tagne a potom pise prispevok,takto to robi 96% Birdz,takze sa to nauc aj ty!
@torpedo08 ak som ťa správne pochopil tak to je preto, pretože majú nový html5 prehrávač.. dá sa ešte prehodiť späť na starý tým že si dáš adobe flash prehrávač cez jeden plugin na chrome ktorý sa volá "User-Agent Switcher
for Chrome"
Super, problém som skoro vyriešil, už to len dám do doplnku Keď si to chceš vyskúšať, nasleduj tieto kroky:
1. stlač F12
2. prepni sa na Konzolu
3. skopíruj si kód z » pastebin.com/GtE9uGr7... do konzoly
4. stlač enter, aby sa kód spracoval
5. skús kliknúť na zareagovania, či funguje
Ano ja to napr. pouzivam. 99% jedincov mi nestoji za to, aby som ich meno precitala poriadne a prepisala spravne (a to zvysne percento ma mena moc komplikovane, a nechcem ich komolit)
Preto aj reagujem povacsine na kazdeho cloveka v samostatnom komente, lebo proste neda sa to pouzit viackrat v jednom okne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
osobne mi je to jedno, lebo tagy normálne píšem, tlačítko "zareaguj" nepoužívam
seriozne sa dohodnite so správcom tejto stránky, že chcete spraviť menšiu zmenu, nejaký zlepšovák a nie takto jak deti sa "prekrikujete" ..
for Chrome"
@mcvpn mňa ľudia zvyknú titulovať rôzne...a čo
1. stlač F12
2. prepni sa na Konzolu
3. skopíruj si kód z » pastebin.com/GtE9uGr7... do konzoly
4. stlač enter, aby sa kód spracoval
5. skús kliknúť na zareagovania, či funguje
» www.birdz.sk/webka/PDKnight/...
teda asi prišiel čas na označenie @highvoltage ?
Preto aj reagujem povacsine na kazdeho cloveka v samostatnom komente, lebo proste neda sa to pouzit viackrat v jednom okne
@highvoltage - sám si povedal, že to vieš posunúť ďalej niekomu kto sa tým bude ďalej zaoberať
To co si napisal ale nie je problem,novy Birdz tvoj problem mozno vyriesi!