nevravím že ju viem dokonale, nie neviem ju ale snažím sa. a hnevá ma keď náhodou niekto urobí nejakú chybu a už sa nerieši téma ale TY SA RADŠEJ NAUČ GRAMATIKU......neznášam to
Ja som na to mierne zaťažená...Pravdupovediac i/y ma irituje menej, ako keď niekto píše slová typu "kcem, račej," atď....a o tom zamieňaní písmeniek (k/q, v/w, š/sh) ani nehovoriac....
proste mi tá hramatika nejde do hlavy jednoducho a normalne napísané.... sprostá nie som dokážem sa dobre rýchlo učiť ale v gramatike poväčšinou sa zabúdam zamýšlať nad šetkými tými kktinami podla ktorých sa o tom rozhoduje čo tam bude....a aj preto ju neviem lebo istý čas som na školu uplne drbala a mam medzery
lebo načo mi sakra bude? Gramatiku ako takú ovládam. Ak by ste mi ukázali nejaké i/y tak viem zdôvodniť prečo tam ide práve i/y. No keď píšem tak tomu nevenujem pozornosť lebo sa mi to zdá zbytočné.
To by mohol niekto kecať prečo ľudia kašlete na matematiku, geografiu, dejepis atď. Pochopte že každý je na niečo iné.
Ja mám rád gramatiku, a dokonca som si napísal aj básničky na vybrané slová mám ich uverejnené aj vo svojich básniach na profile. A do maturity som ich aj praktizoval pokiaľ som na jednotku nezmaturoval!!
Ale čo teraz?? od maturity sa zmenil asi 5 krát pravopis!! Teraz sú mu´drejší ľudia než ja!!! a každý rok zmenia pravidlá pravopisu len tie malé deti, aj veľké deti sa nenaučia nič!!! a má každý z toho mišung v hlave!!! Tak ako si pomôžeme???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To by mohol niekto kecať prečo ľudia kašlete na matematiku, geografiu, dejepis atď. Pochopte že každý je na niečo iné.
ľudia to preháňajú, neviem čo si tým riešia keď zdrbú človeka aj za tú najmenšiu chybu, je to dosť trápne
mňau
fajcit treba vela a casto!
Ale čo teraz?? od maturity sa zmenil asi 5 krát pravopis!! Teraz sú mu´drejší ľudia než ja!!! a každý rok zmenia pravidlá pravopisu len tie malé deti, aj veľké deti sa nenaučia nič!!! a má každý z toho mišung v hlave!!! Tak ako si pomôžeme???