a vie o tebe? stava sa vam, ze si vymenite pohlady? ak hej, tak sa jej kludne prihovor... ale ak si ta ani raz nevsimla, tak neviem, by to nemuselo dopadnut podla tvojich predstav
@viittoo noo neviem pripadalo by mi to divne.. minule sa kamaratke stalo, ze ju oslovil taky chalan tiez v buse a ona ho z videnia troska pozna, ale tiez jej to bolo creepy a snazila sa zdrhnut co najskor
mojej dobrej kamošky rodičia sa tiež spoznali v buse cestou do KE ujo sa prihovoril tete, že čo hovorí na aktuálnu politickú scénu vtedy padol komunizmus či čo neznam už ale jak mi ten príbeh ujko rozprával ta som šikal šmichom
to dnešné decká sú skutočne tak málo akčné? o tomto rozmýšľať by ma nenapadlo. pred pár rokmi v MHD stretol som dievča jedno pekné. po pár srandovných grimasách ala Mr.Bean na obidvoch stranách aj sama ukázala mi nech si prisadnem trochu som si ju podoberal,že ee nech si prisadne ona. ale ta som si prisadol nakoniec po druhej výzve a rozprávali sme sa 25 minút. dievča prešvihlo aj zastávku, kde malo vystúpiť
Keby mne sa to stalo ja sa asi začnem smiať a rozmyšľať či si v pohode . Ale tak zas kamoška tak vyhľadala na fejsbuku jedneho chalana, ktorého v buse stretávala a mu napísala. Nemalo to síce hepyending ale tu je ďalšia možnosť ako to môžeš urobiť .
ak je v pohode,urcite si nebude mysliet ze ti hrabe.A ak ano tak hrabe skor jej a viac by som sa ani nenamahal.No a urcite to skus a nerozmyslaj nad tym proste k nej chod a urob co mas
@viittoo Mna tak oslovil byvali, avsak nie v elektricke ale v Starbuckse. Dala som mu nakoniec cislo aj email. Teraz uz nie sme spolu, ale to je o inom. Cize nehanbi sa. Budem drzat palce
Ja by som pokecala, raz si ku mne prisadol volaky dedo a daval mi rady ako robit maso dalsi prezmenu zaspal a zvalil sa na mna vsetci v tom preplnenom buse sa smiali na tom ako som ho opatrne posuvala a tlacila sa na okno
@viittoo snaz sa byt vtipny ale nie prehnane a nesmej sa na kazdej blbosti a bud sebavedomy ale nie prilis tak vsetko s mierou a co sa tyka temy len tak zacni "caw, jaky si mala den" a tak a popri tom sa snaz zapojit neco vtipne do rozhovoru ale nie nasilu baby maju radi vtipnych a inteligentnych chalanov taze neze ta napadne jej rozpravat o tom ako si sa rano dobre vysr... abo neco podobne
Teraz by dievča bolo radšej keby si si ju pridal na facebooku, ako keby si sa jej prihovoril, lebo dnešné dievčatá lipnú dosť na sociálnych sieťach. Aj keď ja som skôr akčný typ, ktorý sa radšej prihovorí ako 3
Teraz by dievča bolo radšej keby si si ju pridal na facebooku, ako keby si sa jej prihovoril, lebo dnešné dievčatá lipnú dosť na sociálnych sieťach. Aj keď ja som skôr akčný typ, ktorý sa radšej prihovorí ako facebookuje ale ak sa bojíš odmietnutia skús to takto
Jebe ? Hned to sprav , sadni si k nej.... Ja som vieš kolko krat čakala kedy si on ku mne sadne alebo sa mi prohovori ? Neváhaj a hned v pondelok to sprav. Ani nevieš ako ju potešíš. Je to úžasne že džentlmeni by ešte nevymreli. Jeb na fb a na iné socialne site , daj tam romanitku a bud slušný a zaručujem ti že budee s teba v pase... Proste sa usmej a sadni si k nej a rozpávaj sa s nou Pak daj vedieť
TO je pas.. aspon urobí na nu dojem .. Nie všetci pozeraju na vzhlad navyše po čase ti na tom nezáleži A možno sa on pači jej Nad tým nech nerozmýšla, proste nech to spraví
@sanien TO je pas.. aspon urobí na nu dojem .. Nie všetci pozeraju na vzhlad navyše po čase ti na tom nezáleži (smajlík) A možno sa on pači jej (smajlík) Nad tým nech nerozmýšla, proste nech to spraví (smajlík)
Keby bol sympaticky tak nevidim dôvod preco by som si mala pomysliet daco zle ... Podla toho co pises ze ju casto vidavas a vsimla si ta tak preco ju neoslovit
no ja mám podobný problém, až na to, že som holka...a nedokážem sa mu prihovoriť...ale kedže si chalan mal by si sa jej skúsiť aspoň pozdraviť a vziať iniciatívu do vlastných rúk
@sanien díky ale ajtak... čo ak nie ja jemu? som dosť na vážkach...a to už niekoľko mesiacov...som z neho zmätená ale bojím sa ho osloviť lebo sa na neho nedokážem ani pozrieť keď sa stretneme...a pridávať si ho na FB, keď sa ani nezdravíme, mi príde veľmi detinské :/
Asi by som od nadšenia spravila 50 pravých klikov! No vážne... musí to byť úžasný pocit, najmň keď ten chalan má niečo do seba, vyzerá dobre, je inteligentný a usmieva sa
stále keď vidím takúto diskusiu premýšľam nad tým, že čo keď tu je tá slečna a tiež si číta rovnaké fórum
v 17 sa mi podarilo niečo podobné poviem to tak, že ak to neskúsiš nebudeš vedieť čo sa stane pri najhoršom ti povie že nemá záujem o teba áno je to trápne prvých 5 minút ale o dva roky sa na tom pri pive budete rehotať s partiou ak áno, tak sa pochvál trebars
Kebyže je to niekto smypatický, tak by som skákala od radosti lebo mne sa to častdo nestáva... vlastne sa mi to ešte ani nestalo a bola by som prekvapená a rada... že som pre niekhoo zaujimavá
Presne pre tieto prihody mi MHD chyba,, odhodlaj sa a nepokaz to!! ako ked sa niekam pristahujes a zistis ze mas peknu susedku vo svojom veku,, potom cakas, kedy s nou konecne pojdes sam vo vytahu a ako sa jej prihovoris, potom nenaberies odvahu na prvy krat,, potom nemas zas naladu,, a na treti krat sa odhodlas a zistis aka fajn baba. hlavne sa treba odhodlat k prvemu kroku, to je zaklad
noa ako ja osobne neviem ako by som reagovala (záleží to od povahy ... a u mňa od toho akou nohou vstanem z postele a podľa nálady a tak ) ... buď by mi to prišlo milé , alebo by som mala zmiešané pocity , by mi to prišlo smiešne , a mohla by som byť prekvapená neviem ... ale každopádne vždy lepšie ako by si mal potom toho ľutovať že si ju neoslovil ... a keby reagovala prehnane negatívne tak potom je trápna ona nie ty
napíšem ti takto...slovenskí muži sú v tomto trošku viac ako by bolo dobré nesmelí a teraz nie iba v buse čo je tvoj prípad ale celkovo niekde v podniku alebo hocikde kde len si vieš predstaviť. A vlastne celkovo ludia su tu takí strasne upätí, nadobudla som pocit a aj skusenosti ze v zahranicí je to trosku na inej urovni...inak povedane tam maju ludia ovela mensie problémy s komunikáciu s ludmi, ktorých nikdy dovtedy nestretli.......ja tiež dost casto cestujem autobusom a pár krát sa mi stalo, že som si prisadla k niekomu, kto tento problém nemal a kedze ho nemám ani ja tak som s osobou ktorú som poznala len 2-3 hodky cesty dokázala viesť uplne uzasny zmysluplý a zabavný rozhovor ako by sme sa poznali dlhšie bez akýchkolvek trápností....vsetci sme predsa ludia, zijeme v rovnakom svete a nejaké spoločné témy sa vždy vždy vždy nájdu...takže prestaň byť ostýchavý a prihovor sa jej, úplne pohodovo milo a priatelsky a hlavne nenásilne s nou začni kecať...ak je to normálna pohodová baba tak nebude žiaden problém. A konieckoncov takéto rozhovory su nezaväzne takze keby si aj zistil ze nie ste rovnaka krvná skupina nič sa nedeje, mozno este párkrát pokecáte cestou v buse a nič sa nedeje. Ved sa nejdete hned zajtra brať. netreba z toho robit vedu. takze prihovor sa nič trápne v tom nie je, trápni mi skor pripadajú ludia, ktorí sa v takých prípadoch začnú tváriť ako keby im niekto chcel zjesť večeru (hádam tá baba nebude ten prípad).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
keď nič, tak nič, nevadí, žijeme ďalej
... a možno sa chytí
best of luck!
v 17 sa mi podarilo niečo podobné poviem to tak, že ak to neskúsiš nebudeš vedieť čo sa stane pri najhoršom ti povie že nemá záujem o teba áno je to trápne prvých 5 minút ale o dva roky sa na tom pri pive budete rehotať s partiou ak áno, tak sa pochvál trebars