naposledy to bol @sqad , včera...a bolo to awesome, pretože som ho plánovala hug to death, keďže mi doniesol obrázok
predtým @blacktears , a tiež to bolo awesome, lebo je super a nepovažoval ma za čudáčku
a predtým @inkheart , a s ňou to bolo samozrejme awesome, pretože je najsammoc fellow book fan
suverénne prvý bol myslím @aleio (awesome, ako inak)
a už strašne dlho plánujem niekde odchytiť @n0win0u -a! *veľavýznamný pohľad, čaká či jej Ej Men vymyslí nejaký solution * a mala som vidieť aj @wladi -ho
a celkom rada by som stretla aj @johnysheek , @suellen , @corvuscorax , @tikalok a ďalších ľudí z friendlistu...a trebárs takú @chidori , keďže rada čítam jej poviedky a zdieľame bishies mániu
mno a ja stretnut musim seckych zo svojej birdz familie, a pak by som rad teda stretol tetu, ktora sa boji nocnych motylov ( @nihili ) a @orfea2 , nesmiem zabudnut na @jaaanosheeka a este dost vela ludi, na ktorych som zabudol !
tak ja som sa z birdzu ešte s nikým normálne nestretla... teda ak sa nepočítajú ľudia ktorých som predtým poznala ale na jednom nedávnom koncerte som si zakývala s @popravisko a bolo to milé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@lelia to bola!
bolo to veľmi opité a hral nám do toho Parov Stelar
a spriadali sme veľké plány
stačí mi vedieť, či som bol lepší
A zajtra sa uvidím s veľa ľudmi.. Na BIRDZ Stretku
@kiksauri
A počkať, vlastne posledný bol @pedall ale on už sem tuším veru nechodí.
Ale keď si smutný, od nedele budem mať viac času, celý večír Ti venujem!
A čoskoro budú novinky, potešia
Ma to zas sralo, celý festival bez mobilu. Ešte aj stan mi zomrel. Hrôza. Ale tak za tých Royksopp som ochotný kľudne pretrpieť to že nemám mobil
Mám nové číslo aj ináč, musím Ti ho dať, ale neviem odkiaľ ho mám zistiť
Novinky, potešia, to znie dobre
Musím ale najprv ísť otvoriť dáku banku, alebo vytrhnúť autom bankomat, lebo som na tom horšie ako zle.
hm..
posledny bol @zayo ale ten tu viac nie je ako je. este ze byvame spolu
a pred nim.. sam najvacsi..
Číslo mám v profile, callni a ja si Ťa uložím.
Mimo to, peniaze nerieš, jediné čo potrebuješ, je byť v strehu a vždy pripravený.
Jasné?
Ale neviem ktoré budem používať, tak si nechaj aj to staré.
V strehu? No, to by snáď šlo..
A bolo najsamlepšie!
Ale keď sa on neráta tak gothicpoethic mezomus a n0win0u!
Mám v tom chaos..
@morbidprincess
predtým @blacktears , a tiež to bolo awesome, lebo je super a nepovažoval ma za čudáčku
a predtým @inkheart , a s ňou to bolo samozrejme awesome, pretože je najsammoc fellow book fan
suverénne prvý bol myslím @aleio (awesome, ako inak)
a už strašne dlho plánujem niekde odchytiť @n0win0u -a! *veľavýznamný pohľad, čaká či jej Ej Men vymyslí nejaký solution * a mala som vidieť aj @wladi -ho
a celkom rada by som stretla aj @johnysheek , @suellen , @corvuscorax , @tikalok a ďalších ľudí z friendlistu...a trebárs takú @chidori , keďže rada čítam jej poviedky a zdieľame bishies mániu
@nihili ved sme sa s @panom_N dohodli, ze ta prideme pozriet, ked @pan_N nasetri na cestu
mno a ja stretnut musim seckych zo svojej birdz familie, a pak by som rad teda stretol tetu, ktora sa boji nocnych motylov ( @nihili ) a @orfea2 , nesmiem zabudnut na @jaaanosheeka a este dost vela ludi, na ktorych som zabudol !
@n0win0u : nihili sa nebat, nihili ich lubit, len nemat rada ako blaaargh mavaju kridlami -.-
@kukuricka s dajom
@n0win0u ja to teda inak nevidim, akoze sa konecne rozhodnes kedy zavitas do ciech a potom sa nejak vsetci 3(4ia) zrazime..
A bola to paradzina šaľena!
a bolo to super ako vždy. lebo je višňová.
a skorej to bol aj @gukol a bolo to také hrozne rýchlo ametúce
Zajtra musíme dať spicha znova, lebo mám nafarbené vlasy a chcem machrovať
a nezabudnime ani na @gebricu