je to 100 krát lepšie ako táto medícína bežná ,pretože liečitelstvo pomáha vyliečiť príčinu narozdiel od modernej medicíny ktorá len potláča chorobu a ukrije čo sa potom zase prejavý a telo sa tým vlastne bráni, odporúčam homeopata
Má to dopad na celé telo ...nie az taky velky ale ma ...casom ked to budem brat dlhsie si to skaredo odnesu niektore z casti tela ( pecen ...to sa casto vyskytuje ) ... a potom brat dalsie liky aby sa tie skody utlmili ...
pozri ludovi liecitelia maju moc tam kde lekarsky vyskum nepozna odpovede nezneuzivaj ich koli poteniu okrem toho z 100 percent su 90 farizei a co ja sa tiez potim jak cokel cez leto a nikdy ma nenapadlo ist to liecit
Adinqa/ to neni liek ako taky...to mas taku vodicku...vyzera to ako gulockovy deodorant...natieras si to podla navodu...najskor kazdy den, potom raz za tyzden, raz za mesiac...myslim ze po tyzdni pouzivania som sa nepotila VOBEC...sa to moze pouzit na dlane, na pazuchy, a este nieco, len to som uz zabudla.. a co som pocula od viacerych ludi,tak Driclor im fakt pomohol...aj ja by som si ho teraz kupila, len este nemam prasulky
To Miat248: taq to vylucene ...presne o tejto metode som pocula (v telkaci som videla ze neco o tom rozpravali ze by to malo byt ako posledne riesenie) ...mienim sa tomu vyhybat ...racej sa budem topit vo vlastnej "stasve"!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
môže to byť porucha štítnej žľazy..
ale môžu to byť aj hormóny..
v puberte je normálne, že sa viac potíš..
to by ti malo pomôcť
aj oni musia z niecoho zit, oslabuje ich to a obera o energiu a co je zadarmo, to si ludia nevazia..
peknu blbost si vypotila..
a co taka dobra dusa, co sa tomu chce venovat naplno? z coho ma zit?
a naozaj co je zadarmo to si nikto nevazi, je to tak