@puco90 v tom pripade si zalozil blbost..pretoze forum sluzi pre vsetkych, pokial to nesplna iste kriteria v ramci slobody prejavu v tom pripade si zlyhal
@puco90 ja mam dovod prispiet, to ze ho to nevidis je len tvoja chyba..kazdopadne si s touto temou zlyhal, pretoze aj napriek tomu, ze si nevytvoril podmienky pre kompletne vyjadrenie nazoru, dokazes este aj uzivatela sprdnut a to len kvoli vlastnej neschopnosti
inak ako diktátorom sa naozaj ani nazvať nedá...manipuluje voľby, ničí opozíciu a upravuje si zákony podľa toho ako mu práve vyhovujú. A ešte využíva hru na dve strany - na strane EU a potom Ruska
idem riešiť bieloruského prezidenta ? no MOŽNO ALE to by nesmel byť v slovenskej vláde taký katastrofálny bordel na čele s modrou opicou a nejakým riškom čo jej drží balónik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
"mam to u riti " znamená, že ťa to nezaujíma a je ti to jedno.
A keď mi je niečo jedno, neprispievam.
Alebo preto že sa nudím.
Alebo preto že mám chuť spamovať.
Alebo X ďalších dôvodov prečo prispieť.
Pokiaľ ti tak záleží na tejto diskusii (i keď ti to je u riti ), tak si mohol kliknúť na "iné"
Aj keď s týmto názorom by určite nesúhlasili mnohí, ktorých politika do Európy takisto nepatrí, ako napríklad SNS