Dievčatá, máte nejaký zaručene účinný prípravok na vlasy proti lupinám?
Už som sa ich zbavila, ale ako som prišla do novej práce, kde je furt klíma, tak sa mi z toho vzduchu zas objavili:/...skúšam všetky šampóny, ale nič:/
ja som s tým tiež bojovala... mne na to nakoniec najlepšie zabral garnier fructis proti lupinám, ale s tými šampónmi, pokiaľ nie sú z lekárne je to dosť individuálne.
čo bolo pre mňa dôležité dodržiavať je:
nefénovať si vlasy
nenechávať si ich zabalené v uteráku viac, ako 5 minút
pravidelne umývať a šampóny striedať
pravidelne umývať aj hrebeň/kefu, ktorou som si česala vlasy
inak na lupiny veľmi odporúčajú aj kokosový olej - to však nemám odskúšané, tak ruku do ohňa za to nedám... každopádne, za skúšku nič nedáš...
@silviaaa@10 toto sa stalo aj mne presne!!
nikdy som lupiny nemala. Bývalý používal h&s a mne to pekne vonalo, tak som si jeden kúpila, reku skúsim..a bum! Lupiny boli na svete @dee99 vsak som ti to tusim aj spomínala...
@17 kokosový olej nie je len do kuchyne, je to aj výborný kozmetický pomocník, omladzuje (vypĺňa) pleť, zabraňuje vysúšaniu a má dokonca antimykotické účinky. nie sú lupiny ako lupiny - môže ísť ako o nedostatočne hydratovanú pokožku, tak aj o kvasinkové ochorenie. takže preto ten kokosák.
@kikki no to je práve nevýhoda h&s, že si na to pokožka zvykne, ja som ho preto nepoužívala ale mame to zaberalo as long as she used it preto som ti napísala ten ducray z lekárne, je fakt dobrý ale stojí 10 eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» images-its.chemistdirect.co.uk/Vichy-Dercos-An... @Blnzzs0ZR64PxHrMbWxOQPkj &V=v1Bq
čo bolo pre mňa dôležité dodržiavať je:
nefénovať si vlasy
nenechávať si ich zabalené v uteráku viac, ako 5 minút
pravidelne umývať a šampóny striedať
pravidelne umývať aj hrebeň/kefu, ktorou som si česala vlasy
inak na lupiny veľmi odporúčajú aj kokosový olej - to však nemám odskúšané, tak ruku do ohňa za to nedám... každopádne, za skúšku nič nedáš...
ale ten kokosak skusim
nikdy som lupiny nemala. Bývalý používal h&s a mne to pekne vonalo, tak som si jeden kúpila, reku skúsim..a bum! Lupiny boli na svete @dee99 vsak som ti to tusim aj spomínala...