chcem si objednať šaty z manzary » www.manzara.sk/...vyhliadla... som si tam šaty len tie fotky na celej stranke vyzeraju podobne ako na ali a pod. stránkach ale nevyzerá to moc dôveryhodne. tak ak niake žienky čo už odtial objednavali nech napíšuuu
ja som odtial objednavala saty niekolkokrat, prisli bezpecne, okradnut ma nikto neokradol ale som bola velmi sklamana pretoze som kupovala saty okolo cca 50 eur no myslim, ze objednavane boli naozaj z toho ali, kvalita dost zla na spolocenske saty, na jednych som musela davat prerabat zle zositu spodnicku cez ktoru mi nesiel zapnut zips kazdopadne na spolocensku udalost jednoznacne odporucam overenejsiu stranku/obchod nakolko som bola na stuzkovej dost nestastna :/
Ahoj! Treba dávať pozor na takéto veci, každopádne na aliexpresse a podobných stránkach ( » www.wish.com/... atď.) vieš nájsť plno skvelých vecí, stačí ak sa naučíš vyhľadávať, vo vyhľadávači si zadaj veci, ktoré sú z bavlny, tie sú naozaj kvalitné, mám odtiaľ zopár košieľ a aj jedno tričko s nápisom, ktoré je tam pravdepodobne iba nejako vytlačené ako keď si dáš urobiť tričko s vlastným nápisom, no toto tričko drží tak skvele, že už asi rok ho periem v práčke a ani jedno písmenko sa zatiaľ neodlepilo! Treba proste veľa hľadať a recenzie prezerať a hlavne sa naučiť odhadnúť veľkosti, ak by ste potrebovali poradiť, napíšte pokojne, mám už naobjednané až-až. A ešte jedno odporúčanie odo mňa na zľavy, ktoré Ali ponúka, všetko prehľadne nájdeš na slovenskej stránke: » zlavovekody.sk/web/aliexpress-... Pekný deň!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty