Ja osobne s tým skúsenosti nemám ale kamarátka áno.
Takže v skratke:
Je to vlastne celosvetová ,,súťaž´´ o najkrajších ľudí planéty. Ide o to že na tú stránku zavesíš svoju fotku a ľudia ju hodnotia bodmi. Potom postupne sa najmenej hodnotene fotky zastavia na istom bode a tie najviac postupujú do ,,vyššieho levela´´.
Ale ako bolo povedané 1.každý má vlastný názor na krásu; 2.krása je pominuteľná.
Podľa mňa musiš mať kus šťastia na to aby sa tvoja osoba zapáčila tisíckam ľudí na tejto Zemi...však o to ide nie? O šťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
neviem si ani predstavit ako by to mohlo fungovat kedze krasa je pre kazdeho nieco ine
Takže v skratke:
Je to vlastne celosvetová ,,súťaž´´ o najkrajších ľudí planéty. Ide o to že na tú stránku zavesíš svoju fotku a ľudia ju hodnotia bodmi. Potom postupne sa najmenej hodnotene fotky zastavia na istom bode a tie najviac postupujú do ,,vyššieho levela´´.
Ale ako bolo povedané 1.každý má vlastný názor na krásu; 2.krása je pominuteľná.
Podľa mňa musiš mať kus šťastia na to aby sa tvoja osoba zapáčila tisíckam ľudí na tejto Zemi...však o to ide nie? O šťastie
Vlaste,ide o krásnych ľudí.Dvaja chlapíci vytvorili tpto stránku,aby sa dávali dokopy krásny ľudia a tým pádom bola krajšia planéta.
Takže daná krása žena si tam môže nájsť krásneho chlapa a môžu mať krásne bábo
Písali o tom v Pus 7 dní