caute ludia,najde sa tu niekto kto ma piercing tragusu(Tragus je ten malý výbežok v uchu pri vchode do zvukovodu.Je v nom chrupavka a piercing je v nom umíestneny tak,že jedna čast je vonku a druhá v uchu na zaciatku zvukovodu)alebo aspon z druhej ruky v
shine:..presne to iste by som si chela dat aj ja..nehorazne sa mi to paci aj ked je to len malilinka ozdoba...a presne nad tym som v poslednom case premyslala ako sa to hoji..ci to nevadi pri rozpravani atd...no prosto...ak sa nieco dozvies prosiiim napis
ja mam prepichnutu tiez ,,normalnu" chrupavku ucha .....nebolelo ma vobec ked mi to prepichovali ale potom som to mala asi az pol roka napuchnute ale u kazdeho to moze byt inak...
Hlavne nech ti to spravi niekto poriadne...ked som si ja nechavala v normalnom salone prepichovat...tak som chcela ucho ...len tak trosku vyssie a ta pica mi to dala tak kryvo ze mi to vychadzalo z jednej strany na uchu a z druhej na chrupavke...nedokazem pochopit ako sa jej to podarilo ale hojilo sa mi to asi pol roka...
Ahoj!ja to mam, ten pierc v traguse!a kedze mam aj v normal chrupacke, mozem porovnat....teda mna osobne prepich chrupavky bolel omnoho omnoho viacej...pocuj nece sa mi rozpisovat, ak mas otazku, takm i posli tajnu postu...zatim pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
hento je to iste. ak sa o to staras, cistis, umyvas, davas prve tyzdne pozor bude pohoda
smile