Z toho všetkého mám len odličovadlo od Avonu má to 150ml v priesvitnej tube slabo modrej farbe je to taká voda mala som aj ako krém ten bol tiež dobrý a toto je tiež (;
vodeodolná ceruzka na oči existuje? no neviem... keď tak tekutá linka mám od essence (najlacnejšia, čo bola , ale do akej miery je vodeodolná, to posúdiť neviem...
rúž nepoužívam
bezfarebný púder je aký??
odličovač akýkoľvek nie krémový... ale určite dvojfázový, lebo inak neviem, ako by som sa zbavila tých vodeodolných hovadín... teraz mám garnier sensitive, ale aj ten obyčajný dm-kový je fajn...
inak už by som v živote nepoužila obyčajnú ceruzku, ktorá sa rozmaže, len čo prvýkrát žmurknem. a špirálu, ktorá sa rozmaže po jednej slze alebo kvapke dažďa
@16 neverím proste, že ceruzka môže byť vodeodolná. ak sa má ceruzka dobre nanášať, musí byť dosť mäkká, a ak je mäkká, tak sa rozmazáva. mala som jednu, ktorá celkom dobre držala, ale dobre kreslila tak akurát na ruku, keby som chcela mať linku takej intenzity na oku, asi by som si tam musela vyryť ryhu alebo rovno oko vypichnúť.
celkovo sú ceruzky podľa mňa na prd, ale keď si za tým tak stojíš...
@joulinka preboha ty si to vôbec nepochopila. Tuším si podráždená.
Ja ceruzku vodeodolnú nemám, používam takú tú čo je v pere, vodeodolná je podľa mňa zbytočné pokiaľ s tým nehodláš plakať. A pokiaľ pod bezfarebným púdrom myslíš transparentný, tak mám Dermacol a odličovač mám teraz krémový, ale spokojná nie som. Predtým som mala Garnier, taký zelený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
co to je za ceruzu? a znacky?
korektor ne, puder
rúž nepoužívam
bezfarebný púder je aký??
odličovač akýkoľvek nie krémový... ale určite dvojfázový, lebo inak neviem, ako by som sa zbavila tých vodeodolných hovadín... teraz mám garnier sensitive, ale aj ten obyčajný dm-kový je fajn...
ale nepáči sa mi ako kreslí... ja neviem.. zdá sa mi taká veľmi mäkká.. a za necháva aj kúsky na mihalniciach a tak :/
púder, všelijaký len nie rimmel, ten sa hned rozmrví a rozpadne.btw, aký je farebný púder?
inak už by som v živote nepoužila obyčajnú ceruzku, ktorá sa rozmaže, len čo prvýkrát žmurknem. a špirálu, ktorá sa rozmaže po jednej slze alebo kvapke dažďa
@6 a preco ne co sme v praveku. a nic tekute
@8 taky co ma nezasvini na ini odtien
@10 ale ja necem ZIADNU spiralu ja chcem ceruzu
celkovo sú ceruzky podľa mňa na prd, ale keď si za tým tak stojíš...
» www.wingsofenvy.com/wp-content/uplo...
dufam ze sa to zobrazi dobre
Ja ceruzku vodeodolnú nemám, používam takú tú čo je v pere, vodeodolná je podľa mňa zbytočné pokiaľ s tým nehodláš plakať. A pokiaľ pod bezfarebným púdrom myslíš transparentný, tak mám Dermacol a odličovač mám teraz krémový, ale spokojná nie som. Predtým som mala Garnier, taký zelený
@18 ta sa do toho nestaraj ked sa ti to nepaci to je moja vec co si jebnem na ksicht. a samozrejme ze take su
@17 @23 aku?
@29 vobec
@30 mne ked je zima slzia oci tak je to na prd