Každý kto je aspoň trochu v obraze určite vie aká je situácia medzi Slovenskom a Maďarskom. Čo si myslíte o Maďaroch vy? Zaujíma ma váš názor na nich. Situácia nadobudla zvláštny charakter po tom, čo sa prihlásil do súťaže Slovensko má talent István Habod
Ja proti Maďarom ako takým nemám absolútne nič..nepocitujem odpor ani niečo podobné..no avšak nevsťahuje sa to an extrémistou, ktorí sa nevedia vpratať do kože..
ja tiez nemam problem pokial nam nezacnu vykrikovat ze toto je ich uzemie a podone zvasty.. ked som videla video tej ich gardy na namesti tak som mala dost.. mali by sa ukludnit
SMT je vlastne charita - dievča z detského domova, včera dajaka dvojica postúpila z ktorej jedna bola telesne postihnutá - vrchol všetkého bol maďar, ktorý neovláda štátny jazyk !!! Ja naprosto nechápem ako ho mohli posunúť ďalej - a keď to vyhrá, tak spánombohom...
mne dost vadi ze mame madarsku stranu vo vlade...ale kym sa nesnazia o nejake obrovske reformy tak je to v pohode... extremistov ci uz madarskych alebo slovenskych vseobecne nemusim.. aj ked vsetko je to len o vysokej politike, do ktorej mi, bezni obcania nevidime
nemali sa kedysi velmi velmi davno z tej azie sem privtirat...neboli by tie jebnute problemy kvoli ktorym sa este aj na tejto stranke ide vacsina z vas pohadat...
Uprimne nemam proti nim nic, ale neznasam tu ich rec, lebo mi strasne pili usi. Dalej neznasam ked sa sem dojdu producirovat nejaki nedokojeni zmrdi v uniformach ktorych mama zabudla prefackat ked boli mali. Neznasam ked zakazdym jak sa nieco stane madarovi alebo ciganovi tak hned to davaju do europskeho parlamentu a stazuju sa temer u veduceho vesmiru, jak keby boli ohrozeni druh. Nech pekne politici drzia picu, normalni ludia nech si udrzuju narodnost, ale nech vedia po slovensky! A spisovne, nie jak zveri doriti!
su to ludia ako aj slovaci iba sa narodili v inej krajine alebo komunite co je na tom a jedine co je na nich ,,zle" su ti ich sprosti politici a na nas je tiez to ise ,,zle" ti hlupi politici ktori robia rozpory a kvoli ktorym vznikaju konflikty ved kolko slovakov zije v madarsku a je im tam dobre? vela
men to nevadi mne oni nevadi... nasi madari, smiesno m yz toho........viaac-menej cely problem vznikol zo strany politikov a si vsimnite, v kazdej krajine vznikaju taketo konflitky, kt. vyvolava vlada aby zakrila ekonomicke, alebo ine dolezitejsie problemi v danej krajine...ciez je to az prehnane...
To, ze sa Istvan dostal do finale by som nespajal so slovensko-madarskymi vztahmi, aspon by som to nedaval do suvisu s moznym zhorsenim, ak nejake nastane. Je vsak nutne si uvedomit, ze vsetko je o politike a ak by doslo k nejakemu konfliktu, mi nezmozeme nic, pojde a narodnu hrdost, branenie autonomie, historicke krivdy na oboch stranach a pod. My obycajny ludia doplatime na rozmary politikov. Bohuzial, tak to je.
Co sa tyka Istvana Habodasza, on sa prihlasil do slovensko ma talent. Je to dost odvazne, viete si predstavit alebo poznate niekoho kto by sa zachoval takto keby bola situacia opacna? Ze by sa nejaky slovak alebo slovenka prihlasila do sutaze Madarsko ma talent alebo nieco podobne? Pochybujem preoze vacsina slovakov nema rada madarov a to nie ej dobre ved oni su rovnaky ludia ako my a my nemame pravo ich ponizovat alebo odcudzovat ich kvoli ich narodnsoti. Oni sa tak narodili a nemozu za to.
...hm,ja by som welmi s nenawistou neuspela ...bywam par km od madarskych hranic a chodim a aj do gympla spojeneho s madarskym a pritom nwm okrem zakladow po madarsky ani "zaťať"...mno a podla mojho nazoru su to prawe oni ktori nerespektuju nas(na SVK!!!)...napr. madari ,kt. aj wedia po slowensky,tak sa s wami nebudu rozprawat inak nez po madarsky a w KAZDOM shope do kt. a prwe co pocujem od predawacky je "tessék" a az potom "prosim" ,alebo niekedy ani to nie ...a to nemam fakt proti madarom NIC,ale obcas to wytoci cloweka chps.
so slovenskymi madarmi som v kontakte od cca 6 rokov...na zakladnej som bol s mnohymi dobry kamarat...i ked su to teraz fetacky dementi co pocuvaju konflikt, nikdy nemali rasisticku narazku na slovakov...
No, mozno Slotove vyroky zneju trochu humorne, ale ma pravdu! Ved sa pozrite co ti mongoli robia: hajluju, chodia obleceni vo fasistickych uniformach, palia pred ambasadou slovenske vlajky, organizuju extremisticke pochody na slovenskom uzemi.....a keby so takkto este pokracoval dalej tak by som tu bol este niekolko hodin....To co si ti madari dovoluju uz je vrchol! A v tej Dunajskej Strede nemali vobec co robit! A este si dovoluju tvrdit ze zasah policie bol neopravneny!!! A ked som sa pozrel na to vsetko co tam robili, tak nemaju ani najmensie pravo sa ozivat! A co je najhorsie- ze ti madari nejak proti extremizmu nebojuju, ale naopak ho dokonca podporuju! Pretoze v Madarsku sa napriklad propagacia fasizmu berie len ako priestupok a nie trestny cin! A pritom u nas na Slovensku za to mozete dostat az 3 roky!
Ty madari si proste neuvedomuju ze uz nie sme v Rakusko- Uhorsku ale my SLOVACI mame vlastny, samostatny a slobodny stat! A ze nemaju vobec ziadne pravo sa do nas srat! Ty mongoli sem prisli az daleko, daleko po nas! Takze velka cast ich uzemia je az z historickeho hladiska nasa! A myslim si ze vsetci velmi dobre vieme, co s nami madari robili pocas Rakusko- Uhorska...a bohuzial musim povedat ze sa niektore veci vobec nezmenili! Tymto sa samozrejme nechcem dotkut vsetkych madarov...su samozrejme aj vynimky!
@19 dokonale vystihnuté.... a tí vyššie postavení týmto kvázi problémom, ktorý najprv nafúkli a potom preniesli na všetkých, ním jedine zakrývajú dôležitejšie problémy.. folks, we live in slovakia
extrémisti sú aj na strane slovenskej. tí extrémisti sú do konca vo vláde (SNS)... a pospolitosť mašíruje v uliciach blavy a oslavuje fašistický štát zo 40. rokov... fico je najnezodpovednejší politik v európe, že si vzal takúto stranu do vlády, len preto, aby sa stal premiérom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
v kazdom inom pripade strielat do hlavy
ja tiez nemam problem pokial nam nezacnu vykrikovat ze toto je ich uzemie a podone zvasty.. ked som videla video tej ich gardy na namesti tak som mala dost.. mali by sa ukludnit
to nic, 2 a pol roka, to je kratka doba, to si clovek ani nevsimne
Ty madari si proste neuvedomuju ze uz nie sme v Rakusko- Uhorsku ale my SLOVACI mame vlastny, samostatny a slobodny stat! A ze nemaju vobec ziadne pravo sa do nas srat! Ty mongoli sem prisli az daleko, daleko po nas! Takze velka cast ich uzemia je az z historickeho hladiska nasa! A myslim si ze vsetci velmi dobre vieme, co s nami madari robili pocas Rakusko- Uhorska...a bohuzial musim povedat ze sa niektore veci vobec nezmenili! Tymto sa samozrejme nechcem dotkut vsetkych madarov...su samozrejme aj vynimky!